Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terinda321

Re: Re: ..

no jasně:) díky
  • Re: ..

no me to celkem pobavilo :-D jako celkem zajimave...objednat synovi v 15 2 prostitutky aby se neco priucil...myslim ze ten jeho otec...nebyl moc v poradku....a co me taky dokaze pobavit...jak nekteri lide hltaji clanky v novinkach.cz, na magazinu.cz, nebo jeste lepe si kupuji blesk, sip nebo aha...a veri skoro vsemu...nebo nekteri uplne vsemu, co se tam napise..
  • angie72

Re: Re: geny

A o co jde? Proč tady řešíte, jestli jsou jeho děti, nebo ne?
    Koho to zajímá? Ano, jsou jeho, protože je vychoval. Jděte už do háje. Nemusíte sem chodit, když vás to nebaví...
  • Re: poslouchejte je to nalehave

nebo mi piste sms na 605771925
  • coolin

Re: geny

stačí nebejt barvoslepej nebo spíš zaslepenej? Nemaj ani jediný černošský rys-nos,pusu,zvlnění vlasů-prostě nic! Ale klidně si věřte,vždyt vy byste asi i věřili,že jsou jeho i kdyby měli zelenou barvu pleti!!!!!
  • angie72

Re: ..

Kašli na ně.Každopádně víš, kam se můžeš jít vypsat a bylo by hezký, takové komentáře u mě připisovat. Klidně, budu ráda.
  • angie72

Re: Re: mj

Jsi tu pod dvěma nicky? Proč?
  • angie72

Re: poslouchejte je to nalehave

Po okolí je kde? V jakém městě?
    Určitě napiš, že na něj moc myslíme, že nám chybí, a že se splnilo co si přál. Lidi se spojili. Klidně podepiš fanklub a za mě můžeš jen napsat, myslíme na tebe a chybíš nám J.F.-W. Díky
  • terinda321

..

no to jsem zase napsala věc, že jsem se na to nevykašlala!! Vy, co se sem chodíte jenom bavit na cizí účet byste měli jít taky¨... víte kam!! Proč sem teda chodíte mi mu tady fandíme!! je úplně jedno jestli byl gay, jestli měl platiky nebo co vlastně, protože jsme ho měli rádi, takovýho jaký byl. To už nic nezmění, a že jsem tady napsala něco, co se píše v jedný knížce, noooo bože, abyste se nezbláznili!! Já to napsala pro pobavení a aby lidi viděli, jakej kterén byl ten jeho otec, a vy tady spustíte takovouhle lavinu!!
  • angie72

Re: Re: mj

Nemáš pravdu. Majkí vysvětlovat reportérovi, že černochům se říká barevný proto, že byli světlé i tmavé pleti...
    Není to o genetice,ale o národnosti.
  • geny

jak vidim tak je tu plno odborniku pres genetiku....
  • poslouchejte je to nalehave

s kamosem budeme rozvesovat fotky mj po okoli kdyby ste chteli tak mi napiste pres e mail nebo tady co tam mam od vas napsat protoze vedle na papir budeme psat vzkazi michaelovi
  • Re: Re: Re: Re: Re: kniha

no kazdy at si an to udela svuj nazor....ale po ruznych blbostech co novinari vypustili do sveta to proste beru s rezervou... kdyz chtela Michaelova sestra La Toya zacit svoji karieru se objevily zpravy ze Michael a La Toya je ten samy clovek...takze at si kazdy udela obrazek na to jak moc muze verit novinarum...
  • angie72

Re: kniha

Já jsem četla, že miloval Tylor (normálně mám poslední dobou problém psát správnězpěváky, tak mě omluvte) a v jedné písničce zpívá, že jí miluje.
    On byl podle mě zamilovaný, ale měl takové potíže zdravotní, že se tělo styděl odhalit.
    Prostě trpěl od mala, neměl dětství a tak myslel na jiné věci. Uspokojilo ho, že může pomáhat.
    Nechte už toho, jestli byl, nebo nebyl gay. Stává se tu z toho Lide.cz a to přeci nechceme.
    Je hezký, když někdo přinese nějaký hezký úryvek, jako Terinda321.
    Každý má právo na svůj názor, ale jestli byl takovej, nebo makovej... Byl to prostě Majkí a svět ho tak milovat...
  • coolin

Re: mj

hlavně že věříte na duchy,na zázračně bílé děti od černocha,na kraviny o prostitutkách atd! Tomu zase nevěřím já! Ale něco není o víře,něco je fakt! Genetiku nemůže oklamat ani Jackson! Podívejte se na Reye Korantenga,Lejlu Abasovou nebo Baracka Obamu! Moc bíle nevypadaj a přitom maj bílé matky!! Tmavé geny vždycky převáží!
  • angie72

Re: kniha

Oni jsou fakt divný. Oni synovi objednaj prostitutky?
    To je divná rodina. Chudák Majkí, viď?
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: kniha

no když myslíš, mě to třeba pobavilo, nikdo tě nenutí abys toho "pošahanýho spisovatele" jak ty říkáš četla, takže už dost jo!!?? jestli se ti to nelíbí, tak si napiš svojí knihu, uvidíme jakej bude mít úspěch!!
  • coolin

to není o víře!! Ty plastiky na něm taky byly vidět na první pohled a nikdy je nepřiznal! Na dětech bylo taky na první pohled vidět že jsou bílé a taky nepřiznal,že nejsou jeho ač černoch opravdu bílé děti mít nemůže!!!!!! Ale věřte si čemu chcete!!! Třeba na duchy "náhodně" zachycených na videu!!! Méně víry a více vlastního myšlení!!!!
  • lask1

O tom či bol gay sa asi moc nechválil, aby nestratil ženských fanúšikov. Bol pre nich idol. A niektoré pesničky sú o ženách.
  • mj

naty: mozna tajily svou orientaci...a uprime i kdyby byl michael gay tak se tim pro me nic nezmeni budu ho dal obdivovat a poslouchat jeho pisnicky...jen proste neverim tem clankum kde se vetsina techto informaci pise...ze je gay, pedofil, rozpada se mu oblicej, ze ma 1000 plastickych operaci, atd. tohle vsechno je jen malinkata cast z toho co se o nem pise a psalo...ja tomu proste neverim protoze tohle muze rict kdokoli klidne i o nekom z vas...ze je nekdo gay nebo lesba...a jak to budete vyvracet??...pokud tomu nekdo bude chtit verit tak muzete rikat co chcete ale stejne si to ten dotycny bude myslet..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit