-
Re: kniha
Cože ? Fakt ? No to je tak milý =) Jak je možný že takovej člověk mohl existovat? -
kravina,navíc v USA není sex v 15 povolený!
Proč věříte každý blbosti,co někdo napíše?
Je to fakt zvláštní! -
Re: Re: kniha
aha takze ty neveris drbum ale vzapeti proneses ze byl stejne gay?...tak to si trosku protirecis ale.. -
Re: Re: kniha
hele tahle kniha není blesk, je to seriozní spisovatel, takže si dej pohov, a i kdyby byl gay, tak co na tom, a bylo mu 15 let!!! -
já těmhle drbům moc nevěřím!!!!!!! Jsou to kecy! To tomu autorovi řekl kdo? Bratři,otec nebo si to vymyslel? ale on byl stejně gay,tak proč by mu objednávali prostitutky? -
no...tak jako on nema zkusenosti a oni mu objednaji prostitutky...no tk tj dobree...a hned 2...jako nevim jestli bych chtela mit sve prvni sexualni zkusenosti s nakym gigolem... -
já těmhle drbům moc nevěřím!!!!!!! Jsou to kecy! To tomu autorovi řekl kdo? Bratři,otec nebo si to vymyslel? ale on byl stejně gay,tak proč by mu objednávali prostitutky? -
kniha
omlouvám se všem, co si chcete koupit tu knihu o michaelovi, že vámto píšu, ale já musím tady čtu, že jelikož michael v 15 letech neměl zkušenosti, co se týká sexu(což je teda fakt překvapující:)) tak mu otec a jeho bratr objednali dvě prostitutky!!! A víte, co michael dělal. Místo toho, aby si to náramě užil, tak jim oběma celou noc četl urývky z bible!!! No není to sladký??!! -
Re: Re: Re: otec
s tím nosem je to divný,protože všichni jeho bratři měli velkej nos taky! On si prostě akorát našel záminku,aby ho mohl deptat! Kdyby ho neurážel kvůli nosu našel by si něco jinýho!!! -
Re: Re: Re: Re: otec
Alebo, že nezáleží na kvantite, ale na kvalite. -
Michael
Mne v tých videoklipoch, kde spieval ako malý chlapec pripadá ako cvičená opica, ktorú z neho urobili(jeho otec). Všetko má také nacvičené každý pohyb.
Síce sa usmieva ale...? -
OVŠEM V TITULKÁCH JSOU CHYBY! MÍSTO BĚLÍCÍHO KRÉMU TAM MĚLO BÝT VITILIGO! -
Re: Re: otec
tak se na to mrkni s titulkama!!
http://www.stream.cz/video/14/322 038-dokument-o-michaelu-jacksonovi -
na stream.cz je ten dokument cesky :-) -
Říká se:Nezáleží na tom,jak dlouho představení trvalo,ale na tom jak bylo zahrané!! -
Re: Re: Re: Re: otec
no...taky tam rikal ze kdyz jeho otec prisel tak se mu ze strachu chtelo zvracet...proste hruza:-(...a co se deje ve 20 hodin prosiim? -
no proste si myslim ze ten otec nebyl normalni...on sam v hudebni branzi neuspel a tak si to chtel vynahradit jinak...a na to bohuzel Michael doplatil tim ze nemel zadne detstvi :-( a opravdu hodne me nadzvedlo to jak ho ten otec ponizoval....musi to byt vystoupit pred nekolik tisic lidi a jeste pri takovem osvetleni jake byva na koncetrech a pritom si predtim poslechnout takove urazky ktere mu jeho otec rikal :-( ohledne jeho problemy s pleti, toho ze se jeho otci nelibil jeho nos...myslim ze malokdo by po tom co by si vsechno tohle vyslechl vylezl na to podium
*9* -
Re: otec
Ja som si tie dokumenty pozerala, ale po anglicky viem málo takže som úplne nerozumela, ale vyzeral taký zlomený pri tých otázkach. -
fotr nakonec trpěl slávou svých dětí,protože sám neuměl nic! A každý ho nenávidí!!! Jestli mu to nevadí,tak je fakt divnej!!! -
no bohuzel s tebou musim souhlasit...a i kdyz nikomu nic zleho nepreju...tak by mi bylo srdecne jedno kdyby mu z tohoto sveta nekdo pomohl..a myslim ze snad kazdy kdo videl ten dokument tak toho otce taky nenavidi..