Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Re: Re: Re: otec

A také ho vší silou házel na zeď...
    Jdu dokoukat dokument. Koukám na něj denně a vy co jste přišli později nezapomeňte. Ve 20 hodin jsme tady a zapalujeme svíčky. Dnes by byl první koncert. Tak se přidejte...
  • Re: Re: otec

myslim ze ten jeho otec ho hodne poznamenal *9* i co se tyce vzhledu jak se mu posmival a tak....ze to na nem neco proste nechalo...
  • coolin

Re: Re: otec

myslím,že má celej život mindrák z toho,že byl v hudbě neúspěšnej a to je jeho trest! A surovec to byl proto,že byl boxerem,což ho ale neomlouvá! A taky je prý sexuálně zneužíval! Alespoň to tvrdil Michael a La Toya!
  • lina25

Re: Re: otec

No ono je nejhorší, že právě tyhle zrůdy mají štěstí, a opravdu kolikrát tu stovku i přetáhnou.
  • Re: Re: otec

no:-( michael bohuzel umrel uz v 50...a takovej hajzl...s prominutim...kterej ho mlatil a tyranizoval tu bude strasit nevim jak dlouho...a nejen ze ho mlatil....ze si z nej delal srandu...posmival se mu kvuli jeho nosu...ze ma rypak a takove...pritom vubec...
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: vrazda

Dobře mu tak, zničit ho a pak chtít jeho prachy??!!! To by chtěl troch moc ne?? at táhne
  • lask1

Re: otec

Pre citlivého človeka ako je on je to hrozné, ale možno preto bol taký šikovný a dobrý, lebo chcel všetkým ukázať aj otcovi, že to vie a že má na to.
  • terinda321

no přesně, podle mě ho psychicky zničil. Nakládal toho na 10 kluka asi moc!!! Mě bylo strašně smutno, když michael říkal v tom dokumentu :" Často jsem si musel zakrývat tvář, aby nebylo vidět, jak pláču, když jsem viděl děti na hřišti hrát fotbal, basketbal, volejbal a já si s nima nemohl hrát, protože jsem musel do studia." To je jako konec!!! Ten jeho otec by zasloužil!! *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: vrazda

jeste ze tak....toho otce bych k nim nepustila ani na 10 metru...
  • coolin

sice se nikomu nemá přát nic zlého,ale..třeba ho někdo zabije..nebo nejpozdějc za 10 let umře,vždyť je mu 80,tak tady snad nebude strašit až do stovky!!! *8*
  • Re: Re: Re: Re: vrazda

presne...taky by me zajimalo co s tim jako chce delat..
  • angie72

A matka se prý dohodla s Debie, bo jak se jmenuje, že děti budou tedy u ní, ale starej k nim nesmí.

jo to může *1*
  • otec

uprimne nejvetsim trnem v oku je mi jeho otec Joe...kdyz sam Michael rikal ze kdyz udelali nejaky spatny krok tak je sezeral paskem od kalhot jako psy...z toho mi bylo na nic... *9*
  • lina25

Re: Re: Re: vrazda

Vždyť ho Majký taky vyškrtl ze závěti. A starej někde prohlásil, že to teda takhle nenechá. By mě zajímalo, co s tím chce jako dělat. Může akorát tak prskat vzteky
  • Re: Re: Re: Re: Re: vrazda

taky si myslim

no kdo by chtel ze??...
  • Re: Re: vrazda

no tak o te jeho rodine si myslim svoje...verim jim to ze je mrzi ze je mrtvy...ale to nemeni nic na tom ze ted pujdou po jeho penezich...a ze mu ten zivot moc neulehcili..a. po shlednuti dokumentu na streamu o Michaelovi bych tomu jeho otci nedala ani korunu...teda dolar...kdyz sem videla ze i po tolika letech kdyz si vzpomnel na to jak ho otec tyral se mu chtelo brecet...pak si teda zakryl oblicej ale rekla bych ze i brecel.. *9* nic bych mu nedala a ani k tem detem bych ho radsi nepustila
  • terinda321

na tisíc procent ne!!!
  • terinda321

Re: Re: hnus!!

Přesně bylo to nechtný, a ani na tom nemění nic fakt, že "hitler" na konci řekl, že ho miluje. To už si nevyžehlí!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit