-
Re: Re: Re: Re: hnus!!
já si to taky myslím. novináři si hodně vymejšleli a pořád vymejšlí *9* -
Re: hnus!!
Stejně jsem ho neviděla, protože jak najedu na ten odkaz, tak je tam plno videí -
Re: Re: Re: hnus!!
kdyz si vezmu ze se cely zivot snazil lidem pomahat...kolik penez dal na dobrocine ucely...tolik penez nedal zadny jiny clovek..jak se asi musel citit kdyz ho pak obvinily z takovych nechutnosti? nebo kdyz si o sobe precetl ty nehorazne blbosti co o nem psali novinari... radsi to ani nechci vedet...to by myslim polozilo hodne lidi.. -
Re: Re: Re: video
proč ne? -
Re: Re: video
nedoporučuji:
http://www.youtube.com/watch?v=SX ZUpCF2euU&feature=related -
Re: Re: hnus!!
přesně nedali mu pokoj... pořád vycházely nějaký lživý články a on to jenom bral osobně, protože ho to muselo strašně mrzet, a obzvlášt jeho, když byl tak citlivý... muselo ho to zevnitř požírat... miluji tě michaeli -
chudak michael....kdyby tohle videl tak by se chudak musel obracet v hrobe:-(a stejne si myslim ze ho z urcite casti zabily ty klepy co se o nem psaly a ti novinari...musel byt porad ve stresu....vzdyt nemohl ani spat...znicilo ho to :-( *8* *9* -
Re: video
Pošli mi prosím odkaz. Já to zkusím shlídnout... -
Jou,jou -
Re: Re: Re: MJ
Jj už sem to viděla.. *9* Tk toe dost... No comment *9* *13* -
hnus!!
Tak video, kde se Hitler rozčiluje na michaelovou smrtí se prý stalo hitem.... dementi... tohle dělat nemusí, takhle lidem ubližovat, to se přece nedělá!! -
Re: Re: MJ
mi to taky neslo otevrit ale na seznamu v novinkach.cz to je taky....tak se koukni tam -
no *9* muselo to neskutecne bolet...je to hrozne videt jake musel mit bolesti...ale najdou se lide kteri mu vycitaji i to ze sel po te nehode na plastiku....v teto dobe pry taky zacal brat leky proti bolesti....v mediich se pise ze zacal byt zavisly ja naschvat pisu zacal BRAT leky...protoze pri takovych popaleninach kdyby zadne leky nebral...to nevim teda jak by to vydrzel... -
Re: Re: MJ
to jo pěkně urážlivé, to přehnali -
Re: Re: Re: video
ted sem to viděla tky!!! *9* *9* *9* *10* *8* -
no taky toho pěkně lituju. Je to fakt hustý!! -
no ted toho pěkně lituju, to bylo fakt dost hustý, chudák!!! -
Tak tohle fakt vidět nemusím...To jsi docela odvážná -
Re: MJ
no tak jestli se nekdo snazil byt vtipny tak se mu to teda nepovedlo...je to trapne a urazlive *8* *9* -
Re: Re: Re: Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
To teda jo