-
Re: Re: Re: Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
Já fakt nevím, pro jsou ti lidé tak zlý... Nazvat nemocného člověka postavou z hororu nebo kancelářskou nástěnkou, nebo že drží pohromadě jen díky štítkům, může jen novinářský prase *16* -
video
já jsem ale pěkná kráááva... ted jsem koukala na to video jak se popálil!!! No tak lidi to je krutý, jak křičel a spadl ze schodů, jak ho museli všichni držet!!! No to je krutý!! -
Re: MJ
Mě to nejde otevřít co tam je? *7* *9* -
Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
Jsou to blbci. Já raději nic nečtu. Než jsem si dnes koupila ten časopis, tak jsem se podívala co píší, jinak bych nekupovala nic, kde ho zase urážejí. -
Re: MJ
jo já už jsem na to koukala dopoledne!! To jsou magoři, jako nemám slov!!! -
Re: Re: Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
ano tak u tohoto clanku jsem se celkem valila oci no....pri teto casti uz jsem radeji stranku zavrela...:Tvář bývalého globálního sexsymbolu se sype po nesčetných zásazích plastických chirurgů. A jak se zdá, on stále nemá dost a spekulace, že se znovu chystá pod kudlu, rostou v médiích i v Jacksonově okolí jako houby po dešti. Celkem prý jich podstoupil už téměř tisíc!.....ta posledni veta me dostala....celkem by me zajimalo jaky pocet operaci napisou priste...clanky na libku jsou vazne velmi kvalitni *9* *16* -
MJ
Viděli jste tohle to??? Dementi jsou tyhle lidi, co tohle dokáží...
http://www.novinky. cz/koktejl/173386-mein-fuhrer-micha el-jackson-je-mrtev-zni-v-recesisti ckem-snimku.html -
Re: Re: Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
No tak s tou fotkou si někdo pěkně pohrál!!! -
Re: Re:chudaaak
odkaz bohuzel dat nemuzu jelikoz jsem video shledla na jinem pocitaci nez jsem ted....ale ale me se video zobrazilo aniz bych chtela kdyz jsem sledovala michaelovy reklamy na pepsi...takze myslim ze kdyz jich par shlednes tak na to urcite narazis....je to myslim reklama z roku 1984...ale varuju....to video neni hezke a kdybych vedela co to je tak na to asi ani nekoukam :-( beha z toho mraz po zadech *9* -
Re: Re: Já už ten bulvár číst nebudu....
No to máš pravdu -
Jeho pddaní ho složily *1* *1* Ty jsi borec *15* No ale vážně mrkněte na tu fotku, a tohle je prostě fotomontáž
http://www.magazin.cz/lifestyle/731-b-jackson-b-uz-vypada-jak-b-prisera-z-hororu-b?oldcom -
Re: chudaaak
Jaké video?? Dej pls odkaz -
člověka kterej by to¨mu věřil!!! To by byl pěknej magor -
Re:chudaaak
Jaké video?? *7* *9* Dej pls odkaz *4* -
No jasně... on vždycky ráno vstal, nějací jeho poddaní ho složili a on šel zpívat, prostě pohoda den ne?!! To už jsou ale fakt neuvěřitelný chlísty. Já bych chtěla vidět JEDINÝHO -
nad tim se nepozastavuj :-) jen te to nastve....oni uz nevi co psat...za chvili se bude psat ze jich mel milion...je okurkova sezona a takove zpravy cloveka vazne nastvou *8* -
Já už ten bulvár číst nebudu....
Tak já si akorát ničím nervy. Lidi, nekamenujte mě, že opět zmíním slovo plastika, ale víte kolik jich má podle jistého článku? Prý 1000 *16* To už je moc, neumím se představit jak by vypadal, to už by musel bejt fakt normálně rozkládací.... -
Re: Re: Re: Re: chudaaak
no *9* ale je to hrozne...podle me je to celkem nevhodne aby to video bylo na internetu *9* ja sem se chtela kouknout pouze na jeho reklamy ktere se mi libi...a misto toho se mi objevilo to video s tou nehodou *9* z toho cloveku prebehne i mraz po zadech jak to vidi *9* -
Re: Re: Re: Re: obvinění
Já si jí koupím asi ve středu:) -
Re: Re: Re: chudaaak
Vždyť měl údajně popáleniny druhého stupně. A z toho důvodu šel na tu plastiku