Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: chudaaak

je to hrozne hej...a celkem se i divim ze to video je na youtube...ale muselo to bolet vazne neskutecne :-( chudak :-(
  • lina25

Re: obvinění

To je neskutečně nádherný...
  • lina25

Re: chudaaak

Neviděla, a tohle fakt vidět nechci....
  • Re: Re: :-(

no to sem taky cetla....ale cetla sem taky ze ta La Toya jak stala poprve proti nemu....tak ji pry prinutil jeji manzel aby rekla ze je proti nemu...ale nevim jen jestli je to pravda *9* a celkem by me to zajimalo :-(
  • chudaaak

prave sem se koukla na video kde je michael pri te nehode s pyrotechnikou....hej to je hroznee chudaak *9* jak tam krici hej...videl to jeste nekdo? *9* *9*
  • angie72

Re: :-(

Já jsem četla, že ano, ale v tom roce 2005 už stála za ním.
  • angie72

Re: Re: MJ

Řeknu ti přepisovat to nebylo snadný :-)
    Snad nemám někde chybu, jsem to nekontrolovala po sobě. Dnes si chci pustit dokument, asi půjdu za chvíli.
    Ten co vyšel jsem nesehnala, mám ten z tv.
  • angie72

Vyšel dneska. Je to smutný, ale jsi o krok blíž tomu všemu :-(
  • angie72

Re: Re: Re: obvinění

Tak si jí zítra jedu koupit. Volala jsem do knihkupectví, jestli jí mají :-)
  • :-(

* udajne
  • :-(

nevi prosim nekdo neco o tom, jak se udajme mela michaelova sestra La Toya postavit proti Michaelovi po tom prvnim obvineni? diky predem :-)....r.i.p. michael *9* :*
  • terinda321

Re: MJ

hele ten časopis vyšel dneska?? To je hrozný panebože vidět místo, kde umřel, bože to mě zabije!! Taky bych si ho koupila!!
  • terinda321

Re: Re: obvinění

Michael Jackson (1958 - 2009) David l'Hermitte
  • angie72

Re: obvinění

No to je nááádhera. Prosím, napiš mi ještě jednou název té knihy. Teď by se mi to už asi těžko hledalo ten komentář... Je tu toho moc, děkuju
  • angie72

Paparazzi je to časopis...
  • terinda321

obvinění

Tohle michael řekl potom, co byl shledán nevinným v procesu v roce 2005:

"Bez pomoci Boha, svých dětí, své rodiny a Vás, moji fanouškové, by se mi nikdy nepodařilo dojít až sem. Vaše láska, podpora a loajalita mi pomohly všechno snášet. Udělali jste všechno, co jste mohli. Byli jste tady, když jsem Vás opravdu potřeboval. Vaše neutuchající láska mi byla podporou, usušila moje slzy a provedla mě touto životní zkouškou. Nikdy Vám za tu podporu nemohu být dostatečně vděčný. To jsou skutečné poklady. Jste moje inspirace. Love. Michael Jackson"

To je krása, je to z tý knížky!!!
  • angie72

MJ

Tak je tam přepsaný ten článek, ale omlouvám se za foto. Fotky z časopisu ofotit nejdou, tak jsem ofotila celou stránku...

www.jirinkaw.cz
  • Re: pisen na pocest mj

WE ARE THE WORLD there comes a time when we hear a certain call when the world must come together as one there are people dyving and its time to lend a hand to life oh the greatest gift of all We cant go on pretending day That someone somewhere will soon make a change We are all a part of gods great big family and the truth you know love is all we need WE ARE THE WORLD we are the children we are the ones who make a brighter day so lest start giving theres a choice we're savnig our own lives it's true we'll make a better day just you and me *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: MJ

kdo *7*
  • terinda321

Re: Re: Re: MJ

ty vole proč tohle děláš ty fakt chceš abych taky bulela celej den co?? o je náádhera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit