-
Re: Setkání
Jasně a budeme vzpomínat a povídat si...
Lidičky, chybí mi a pláču. -
......
Keby žil tak dnes by mal koncert v Londíne...vlastne dnes by bol jeho comeback... *9* -
Re: Re: Setkání
promiňte ale jaksi sem ve dvacet hodin nebudu moct ale svíčku určitě zapálím! je mi to vážně líto *9* *9* -
Is very sexy
heej tak to vdeo je moc.. to je jako kdyby byl úchylnej na svoje tělo.. jako nemyslim to zle to fakt ne.. jenom to tak přijde.. ale rozhodně si nemyslim že byl panic.. s takovýma pohybama musel být v posteli asi hodně dobrej*15* .. ale víte co ať si klidně je panic.. chci vidět normálního chlapa kterej nemá 50 let sex.. takovejch určitě na světě moc není -
Re: Re: Re: Setkání
proč by ne? *7* -
Re: Re: Setkání
a mohu přijít? *7* -
jo určitě *4* -
Re: Re: Videa
Díky:) No tam je extra luxusní:) -
přesně -
Ano, já bych to tak viděla:) -
Setkání
Ahoj, promiňte, ale abych všechno věděla přesně. Dnes 13.7. ve 20:00 hodin si zapálíme svíčku, pustíme písničku a sejdeme se tady na diskuzi? Kdybych řekla něco špatně tak mě prosím opravte. -
pochvala
jsou vážně dobrý -
Re: Videa
to jo videa jsou skvělý, konečně jsem viděla ty vystřižený scény z LWMJ!!! Ale hlavně we are the world, to je můj favorit, tsrašně mu to tam sekne -
Re: Re: Re: Je to krásný....
To si vystihla dokonale -
Re: Re: Re: Písničky
Tam mu to hoooodně sekne:) No, ono kde ne že jo:) -
Re: Re: Re: Re: Videa
Jo, taky je tam ten duch z Neverladnu a vystřižená scéna z LWMJ ale je to bez titulků -
odpověď
na ty videa -
Re: Re: Re: Písničky
Say Say Say , Little Susie, Who is it , Will you be there , Jam , Gone too soon... -
Re: Re: Re: otázka
já si také zapalím svíčku a poríjdu sem -
Re: Re: Videa
Díky:)