Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Videa

Tak koukám, že už mi přidali moje videa. Tak na to mrkněte lidičky. Snad se Vám můj výběr bude líbit:)
  • fleur-flower

Re: Re: Re: Re: EBONY

můžeš si ho objednat =) spousta lidí si ho kupuje přes net ... do novinek jsem napsala adresu stránky
  • terinda321

Re: Re: Re: EBONY

aha tak nic, ráda bych si ho koupila, ale takhle asi velký prd
  • fleur-flower

Re: Re: EBONY

V čr nevychází totiž :D ale pro Ebony nafotil Majký spoustu krásných fotek =)
  • terinda321

Re: EBONY

Ebony?? Co je to za časopis?? to slyším poprvý??!!!
  • terinda321

Re: kniha

Tak to je pecka!!!:-) ted jsi mě fakt pobavila!!!
  • lina25

kniha

Tak teď jsem si najela na stránky Luxoru a zadala jsem jsem si bio MJ a vyjela mi ta kniha co už tu byla zmiňovaná, ale co mě pobavilo bylo: Běžná cena 209
    Cena pro Vás 260
    No není to výhodný kauf? :))) Né že bych to za to nedala, já si jí koupím ale tak jen jak to vyzní: Tak když už rejžujou všichni z jeho smrti, tak natáhneme fanoušky i my:))
  • terinda321

Písničky

lidičky napište tady vaše nejoblíbenější písničky od michaela, já už ztrácím inspiraci a nevím, co už mám od něj stahovat, tak mi třeba pomůžete!!!
  • fleur-flower

EBONY

Ahoj lidi, už jsem to psala do novinek, ale moc lidí si to asi nepřečte ... prostě časák Ebony vydává speciál celý věnovaný Majkýmu ... údajně jsou tam nezveřejněné nové fotografie a já nevim co ještě =D jen škoda, že na ten časák nemam.
  • lina25

Re: Re: Je to krásný....

To určitě splnil:)
  • terinda321

Re: Je to krásný....

Přesně pro něj to nebyla práce být zpěvákem, bylo to poslání, které si troufám říct, na tisíc procent splnil!!!
  • lina25

Je to krásný....

Majký by měl radost když to tady čtu. A navíc, když každým dnem přibývá počet jeho fanoušků, musím říct že jsem se byla na tyhle stránky podívat ještě za jeho života, a zdaleka to tady nebylo tak aktivní. A je mi opravdu moc líto, že jsem se o něj mnohem víc nezajímala už za jeho života. Teď když si přeložím jeho texty, pustím jeho hudbu, čtu jeho myšlenky a o tom dokumentu ani nemluvím jak mě to dostalo, najednou už mu rozumím, co nám vlastně svoji hudbou a texty chtěl říct. Pomáhejme si a pomáhejme druhým rozdávejme lásku a jak už tady bylo mnohokrát napsáno, předávejme jeho odkaz dál....
  • mikkk

Re: Re: Michael

Jasně,já budu od 20hod.myslý s vámi....
  • lina25

Re: Re: Re: MJ

Samozřejmě:)
  • lina25

Re: michaell

Tohle už tu viděl asi každej:)
  • lina25

Re: Michael

Tak to je škoda... Ale tak to zapálení svíčky sfoukneš ráno a večer jakoby jsi s námi byla:)
  • MJ

Ten dokument jsem viděla asi před týdnem je to celkem zajímavé...ale na konci si Michaela celkem dost dobírá...
  • Re: Re: MJ

Ja si take zapalím svicku ve 20:00 je mi to tak hrozně líto že umřel
  • mikkk

Michael

Ráda bych se k vám večer přidala ale bohužel mé pracovní povinnosti to nedovolí.
    Tak už pálím svíčku od rána a pouštím písně..
  • MJ...

MJ...CO K NĚMU ŘÍCI...PROSTĚ LEGENDA, NA KTEROU SE DOUFÁM NIKDY NEZAPOMENE...Je mi hrozně líto, že jsem ho neposlouchala již dříve, ale až po jeho smrti. To mě dost mrzí:( Měl nekutečný talent nejen pěvecký ale i taneční.Je mi jedno, co všechno o něm bulvár napsal ... některé věci jsou opravdu stupidní...
    Mike...forever

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit