Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaell

koukně te se na tohle
    http://www.stream.cz/video/3 22038-dokument-o-michaelu-jacksonov i/0
  • Re: Re: MJ

Můžu se také připojit??? Je to neuvěřitelné dnes měl mít 1 koncert *9* *9* děkuji hodně mi pomáhá te
  • terinda321

scream

Až ted jsem četla překlad písně scream... to je kráása
    Alespon je vidět, jak strašně ho štve, jak o něm na povrch vyplouvají jenom bludy!!! Hlouposti!!!
  • hannahmontanahm

:-(

Je mi hrozně líto fanoušků!!Já Michaela naměla moc ráda,ale hned jak zemřel tak poslouchám jeho písně... *8* Chudák *9*
  • angie72

Re: Re: MJ

Moc děkuju, opravdu moc.
    Já dnes bulím od rána. Jsem fakt v háji a do toho ty klipy :-(
  • lina25

Re: MJ

Vítej mezi námi:) A připoj se k nám dnes večer:) Mám na mysli to rosvícení svíčky ve 20:00
  • valkikulka

MJ

SICE SEM TU NNOVA ALE JE TO TU SUPER A NAVIC TAKHLE JAKO ZME JEHO FANOUSCI NA VEKY A ON NAS KRAL TAKE ...

*9* *4* *4* HODNE STESTI NAHORE MICHAELE JACKSONE *4* *4* *4* *4*

ME SE ZDA ZE BUH HOTAM CHTEL MOC BRZO . *4* *4* *4* *4*
  • terinda321

Teda angie, článek moje myšlenka mě normálně beze srandy rozbrečel!!! Je to paráda
  • lina25

Re: Re: otázka

Je to krásný. Ještě bych navrhla pustit si k tomu we are the world. Teda za mě určitě.Já si jí pustím. Tahle píseň zazněla u rakve. Akorát nevím zda jen Majkýho sólo nebo společnou, obě jsou krásný:)
  • lina25

Re: Re: Turné History

No jestly tam ještě klečel na čtyřech na zemi, tak ho vidím v živejch barvách:)
  • lina25

Re: Re: Re: kniha

Není zač:)
  • terinda321

Re: Re: kniha

Minulý týden jsem si objednávala knížku Michael Jackson (1958 -2009) Od davida Hermitta a dneska mi přišla!!! Tak jestli si ji chceš objednat tak to zadej do googlu a ono ti něco vyjede!! Je to novinka!
  • valkikulka

mj

Byl to ten nej nej chlap na svete byl opravdu nejlepsi zpeva at sw dostal do prusvihu ci neco jineho vzdy mel rados za deti a ostatni proste uzasnej chlap si ce sem ho nevidela na zivo ale byl uzasny a vzdy pronas bude kralem...

Byl kralem a bude kralem *14* *3* *4* *14*
  • lina25

To máš pravdu...Jo, ten web doporučuju. Já ho viděla, a fakt teda pecka:) Dobrá práce. Hlavně ty články které Angie vymyslela fakt vedou k zamyšlení
  • mikkk

Re: Re: MJ

To si pamatuji,moc kásný
  • angie72

Re: Turné History

To je nádherný!!! Musel být jak děcko. Úplně vidím, jak mu svítí oči. Brouček...

Teda to je od rána doják dneska...
  • angie72

MJ

Bože to je tak dojemný. Chápete to? Vždyť Majkímu se povedlo to, čeho chtěl za život dosáhnout.

Jestli někdo chcete, tak se podívejte ke mě na web. Psala jsem tam o Majkím články. Ten poslední je taková má úvaha.

Pokud chcete zajít, tak je to www.jirinkaw.cz

Bulím jak želva, musím nakoupit, nesundám brýle z očí.
  • angie72

Re: kniha

Jááák, jestli můžeš. Musííííš!!! :-)
    A sejdeme se tady v těch 20 hodin, ju? Budu bulet holky, fakt...

Jakou knížku máš? Já nic nevím. Odkud jsis jí objednala. Jdu do toho taky...
  • terinda321

Re: Re: kniha

ooo děkuju je to pro mě čest!!! *3*
  • lina25

Re: kniha

Tak pak písni jaká byla:) No samozřejmě že můžeš:) Bez tebe by to nebylo ono:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit