-
michaell
koukně te se na tohle
http://www.stream.cz/video/3 22038-dokument-o-michaelu-jacksonov i/0 -
Re: Re: MJ
Můžu se také připojit??? Je to neuvěřitelné dnes měl mít 1 koncert *9* *9* děkuji hodně mi pomáhá te -
scream
Až ted jsem četla překlad písně scream... to je kráása
Alespon je vidět, jak strašně ho štve, jak o něm na povrch vyplouvají jenom bludy!!! Hlouposti!!! -
:-(
Je mi hrozně líto fanoušků!!Já Michaela naměla moc ráda,ale hned jak zemřel tak poslouchám jeho písně... *8* Chudák *9* -
Moc děkuju, opravdu moc.
Já dnes bulím od rána. Jsem fakt v háji a do toho ty klipy :-( -
Re: MJ
Vítej mezi námi:) A připoj se k nám dnes večer:) Mám na mysli to rosvícení svíčky ve 20:00 -
MJ
SICE SEM TU NNOVA ALE JE TO TU SUPER A NAVIC TAKHLE JAKO ZME JEHO FANOUSCI NA VEKY A ON NAS KRAL TAKE ...
*9* *4* *4* HODNE STESTI NAHORE MICHAELE JACKSONE *4* *4* *4* *4*
ME SE ZDA ZE BUH HOTAM CHTEL MOC BRZO . *4* *4* *4* *4* -
Teda angie, článek moje myšlenka mě normálně beze srandy rozbrečel!!! Je to paráda -
Re: Re: otázka
Je to krásný. Ještě bych navrhla pustit si k tomu we are the world. Teda za mě určitě.Já si jí pustím. Tahle píseň zazněla u rakve. Akorát nevím zda jen Majkýho sólo nebo společnou, obě jsou krásný:) -
Re: Re: Turné History
No jestly tam ještě klečel na čtyřech na zemi, tak ho vidím v živejch barvách:) -
Re: Re: Re: kniha
Není zač:) -
Re: Re: kniha
Minulý týden jsem si objednávala knížku Michael Jackson (1958 -2009) Od davida Hermitta a dneska mi přišla!!! Tak jestli si ji chceš objednat tak to zadej do googlu a ono ti něco vyjede!! Je to novinka! -
mj
Byl to ten nej nej chlap na svete byl opravdu nejlepsi zpeva at sw dostal do prusvihu ci neco jineho vzdy mel rados za deti a ostatni proste uzasnej chlap si ce sem ho nevidela na zivo ale byl uzasny a vzdy pronas bude kralem...
Byl kralem a bude kralem *14* *3* *4* *14* -
To máš pravdu...Jo, ten web doporučuju. Já ho viděla, a fakt teda pecka:) Dobrá práce. Hlavně ty články které Angie vymyslela fakt vedou k zamyšlení -
To si pamatuji,moc kásný -
Re: Turné History
To je nádherný!!! Musel být jak děcko. Úplně vidím, jak mu svítí oči. Brouček...
Teda to je od rána doják dneska... -
MJ
Bože to je tak dojemný. Chápete to? Vždyť Majkímu se povedlo to, čeho chtěl za život dosáhnout.
Jestli někdo chcete, tak se podívejte ke mě na web. Psala jsem tam o Majkím články. Ten poslední je taková má úvaha.
Pokud chcete zajít, tak je to www.jirinkaw.cz
Bulím jak želva, musím nakoupit, nesundám brýle z očí. -
Re: kniha
Jááák, jestli můžeš. Musííííš!!! :-)
A sejdeme se tady v těch 20 hodin, ju? Budu bulet holky, fakt...
Jakou knížku máš? Já nic nevím. Odkud jsis jí objednala. Jdu do toho taky... -
Re: Re: kniha
ooo děkuju je to pro mě čest!!! *3* -
Re: kniha
Tak pak písni jaká byla:) No samozřejmě že můžeš:) Bez tebe by to nebylo ono:)