-
pappapa
páááá zítra lidičky -
Re: Chudáček
V mým srdci bude mít taky vždycky místo. Byl jedinčnej!!! On by dokázal roztancovat i mrtvolu. Je skvělej. A miluju ho forever!!!! -
Chudáček
Proč musel umřít zrovna on??? Byl nej a vždyckybude.Žádnej Michael Jackson 2 neexistuje a i kdyby existoval tak ho nedokáže nahradit!!! NIKDO HO UŽ NIKDY NENAHRADÍ :-(On byl totiž vyjímečnej!!!!Měl skvělej hlas,dechberoucí taneční styl,svůj ráj Neverland,miloval fanoušky,zvířata a hlavně děti,jak moh tak pomáhal ostatnním a v hloubi duše byl malej kluk.To byl Michael Jackson!!!!!!Nebyl to žádnej úchylák jak o něm bulvár psal!!!!!Vždycky bude mít svoje místo v mim ♥!!! -
Re: Chudáček
bel nejlepšíí -
Re: Re: Re: Re: video
jo to je pravda, viděla jsem ho na nějaký fotce... -
Chudáček
Je mi ho líto. Takovej chlap jako je on už nebude. Ty jeho úžasný pohyby, který se snaží každý napodobit. Je to směšný. On byl prostě on . -
Re: Re: Re: video
Vždyť taky někdy jezdil na vozíku -
Re: Re: Re: song
A on miloval je.... I KDYŽ TO KOLIKRÁT NEMĚL JEDNODUCHÝ S TÍM DAVEM NIKDY JE NEPŘESTAL MILOVAT -
Re: Re: video
To jo no chudák, já bych na to asi neměla!!! To muselo být hrozný, ale ted jsem asi po stý koukala na to poslední video michaela a on tam byl fakt strašně pohublej!!! Se divím, že na těch nohách ještě stál, takový párátka, chudinka, on se určitě nervoval, kvůli tomu turnéé -
Re: Re: Re: Re: Re: song
Lépe bych to nenapsala! Ten rozdíl, mezi jeho chováním v soukromí byl neskutečnej! -
Re: Re: :-)
ted jsem četla jednu diskusi a tam tomu někdo věří někdo ne!!! Někdo píše, že je to díky vztahu k neverlandu a jiní, že si to jenom vymysleli novináři nebo že je to reklamní trik, ale moc komentářů jsem nenašla!!! -
Re: video
To je drsný... *9* Políbil jsem ho na čelo... -
video
ale na tohle se podívejte *9*
http://video.novinky.cz/video/kul tura/?videoId=6519 -
Re: Re: Re: Re: král popu
Vždyť je to nesmysl. Fanoušky miloval hrozně moc. A oni mu to taky vraceli. Vždy´t když měl ten soud tak fanoušci spali před budovou soudu, aby ho mohli povzbudit jen co druhý den dorazí! My jsme totiž jediní kdo stál vždy při něm a vždy bude. Tohle on moc dobře věděl. -
Re: Re: :-)
to nevím, tam to bylo jenom napsaný, ale dá se to zjistit. -
to jo ,takovou atmosféru jakou uměl udělat na koncertech neumí jen tak někdo.Stačí se kouknout na pc a úplně jako bych stála v tom davu... -
Re: Re: Re: král popu
pa *3* -
Re: :-)
No aby ne:) A co píšou v diskuzi u videa? Věří tomu lidi nebo ne? -
To jsou kecy, fanoušci by dali cokoliv jenom, aby ho viděli na podiu a to by ani nemusel zpívat!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: král popu
Já na to koukala nevěřícně co si všechno dovolí