Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: song

To je pravda. Na podium se měnil z 10 letýho klucíka v pořádnýho samce!!! *3* *1* *14*
  • mikkk

Re: Re: Re: Re: song

No a právě jsou ty různý spekulace proč zemřel.že si sáhl na život sám,protože věděl že by to nezvládnul.Nechtěl zklamat své fanoušky a to by nepřenesl přes srdce
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: král popu

No tak tomu by nemohl věřit někdo, kdo alespon povrchově ví kdo je to michael jackson. Všichni ví, že nade všechno miluje svoje fanoušky. Ti už fakt neví, co si vymyslet!!!
  • terinda321

:-)

Ted jsem četla, že michaelovo duch bylo druhý nejnavštěvovanější video během posledního týdne ze všech videí na internetu!!!
  • mikkk

Re: Re: Re: král popu

a teď se podrž-já vyštrachala na netu z r.04 ňáký články že novináři či co mají video jak nadává a uráží své fanoušky.
    Michaela se to hrozně dotklo a hned vydal prohlášení,že nadevše miluje fanoušky atd.
    Prostě novináři=hnusná verbež
  • lina25

Re: Re: Re: song

Přesně, a všichni víme, že na pódium ze sebe dokázal vyždímat maximum. NECHCI ANI POMYSLET, KDYBY SE SLOŽIL NA KONCERTĚ!
  • terinda321

Re: Re: král popu

zííítra pááá
  • lina25

Dobrou angie, i tobě:)
  • mikkk

Re: Re: Re: song

to jo fanoušci ním byli doslova posedlí.NEMĚL to Majkíí jednoduchý....
  • lina25

Přesně tak to bylo
  • terinda321

no přesně a on o něm řekne tohle!!! Všichni to ví, kdo mu tak začal říkat, takže vůbec nechápu, proč takovýhle kecy vůbec má. Myslím, že byl rád, když se mu tak říkalo, přecejenom je to pocta být KRÁL POPU, ale pochybuju, že si tak sám říkal!!
  • mikkk

Re: král popu

TAKHLE HO NAZVALA LIZ TAYLOROVA PRI AWARDS MUSIC.a OD TÉ DOBY SE MU TAK ŘÍKÁ(bylo to na konci 80let)asi
  • mikkk

Re: Re: Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá

JÁ SI MYSLÍM ŽE DO NÍ BYL ZALÁSKOVANEJ ALE NESPALI SPOLU-MŮJ NÁZOR
    tO JSOU STEJNĚ SAMÉ ZÁHADY A TAJEMSTVÍ ŽE HO VLASTNĚ ANI NEZNÁME KDYŽ NA TO PŘIJDE
  • angie72

Re: král popu

To je zmetek!!!

Lidičky dobrou zase zítra pááá a nechce si zdát krásný sen o Majkím :-)
  • Re: Re: song

Ahojte,taky si myslím ,že jeho popularita neustupovala,aspoň né u jeho fanoušků a že jich bylo.Jak říkali na tom DVD,kde se ukázal Michael Jackson,tam v tu ránu byly davy fanoušků a propuklo šílenství.A to už ani nezpíval.Něco takového neprožívají ani některé hvězdy na vrcholu své slávy.Jeho fanoušci ho milovali a vždy budou.
  • terinda321

Je pravda, že bych do něj klidně řekla, že byl tak stydlivej, že se nechtěl moc ani svlíkat!!!
  • terinda321

škoda, že tohle jestli měl chudák někdy vůbec sex se fakt nikdy nedovíme!!!
  • lina25

Zajímavý:) To o těch manželkách jsem slyšela taky. Zase proč by teda jeho děti byli z umělýho oplodnění že? No ty jeho milenky, to fakt nevím...
  • terinda321

král popu

nějakej kre**n řekl o michaelovi:" on byl král popu, do tý doby, než to o sobě začal říkat!!" Debil
  • angie72

MJ

V dokumentu Living je Majkí takový skromný, tichý, stydlivý, ale na pódiu to uměl rozbalit. Byl to někdo jiný. Myslím si, že tam se dokázal srovnávat s tím, co ho trápilo.
    Já, když jsem procházela těžkým obdobím, tak jsem se dokázala vytancovat při skupině Nightwish. Kdo jí zná tak ví, že je to operní metal, ale úžasná hudba.
    Možná Majkímu pomáhalo to samé. V dokumentu říkal, že nemyslí při tanci, na nic nemyslí, jen vnímá hudbu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit