Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá

Já už bych tohle téma taky neřešila. Ale každej novej kdo sem přijde tak je to dost často: No on byl fakt dobrej ale ty jeho plastiky... to už se mi začne otvírat kudla v kapse. Lidi proč by nemohl mít ty plastiky jen dvě???? Když byl schopnej přiznat, že děti s ním spali v posteli a mohl zůstat jen u verze s tím spacákem, proč by o tomhle lhal?
  • lina25

Re: Re: M.J.

No to je ona. Já jsem jí štuodvala v Luxoru v Praze.Tenhle týden si jí koupím. Je fakt pěkná
  • lina25

Re: M.J.

Teď jedna vyšla, ale za boha si nevzpomenu na název. Mrkni na net MJ bio a určitě ti něco vyjede. Já si taky plánuju nějakou koupit
  • bambusak

Re: Re: na tebe nikdo nemá

já tomu chci taky moc věřit,že měl jen 2 plastiky nosu,ale opravdu důlek na bradě se ti sám neudělá
  • terinda321

Re: M.J.

Ahoj hele ted vyšla kniha Michael Jackson (1958 - 2009) napsal ji David Hermitte!! Taky jsem si jí objednala, takže jsem zvědavá!!!
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá

Děkuji *3* Nechápu, proč tady všichni řeší ty jeho věčný plastiky. I kdyby jich měl 1852 na jeho kvalitě a osobnosti by to nic neměnilo a byl by krásnej a úžasnej pořád. A když prostě Michael říká, že má dvě tam má sakra dvě a konec diskuze!!!
  • miris

M.J.

ještě teď pláču když si pustím nějaké to video...mooooc mi chybí a hlavně bych chtěla aby se vyřešilo jak zemřel....už aby měl klid vždyť to je hrozný když vám ani po smrti nedají pokoj *16*....jo chtěla jsem se zeptat jestli si myslíte že vyjde nějaká kniha o jeho životě a kdyby jste na ni někdo kápli tak mi prosím dejte vědět *3* chtěla bych mít na něj nějakou pámátku...předem díky.....a na Tebe Michaele moje mysl nikdy nezapomene *4*
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: duch

přesně jako nápis při loučení s michaelem :" I'm alive and I'm here forever!!!! To by tomu odpovídalo
  • lina25

Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá

Tohle byla trefná odpověď.
  • terinda321

Re: Re: m.j.

přesně ten reportér byl pěknej kretén... ze začátku, když chtěl příběh, tak to bylo michaeli tady a sem, největší popová ikona a nakonci, když už to měl natočený, tak to byl pedofil a úchyl, který si pořídil neverland jenom kvůli tomu, aby tam mohl tahat chlapečky na zvířátka a kolotoče a nakonec je tam zneužívat. Já myslím, že tohodle chlapa nasnáší většina jeho fanoušků, protože kdyby nebylo jeho bůh ví, jak by to bylo. a nějakej gavin to je teda kapitola sama o sobě!!! To teda nechápu, v dokumentu byl michael největší kamarár a nakonec ho měl zneužívat, tomuhle se říká dokonalé využití situace a potom, co ještě vyšel ten dokument jenom dodal třešničku na dortíček, Dokumnet se mu asi náramě hodil.
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: duch

To je fakt, fanoušci na to upozornily, po té co se to video objevilo na netu. Myslím, že před tou kamerou prošel záměrně. Je to vzkaz pro lidi kteří ho mají rádi, že je tu s námi:)
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: duch

to je pravda, prý si toho všimli fanoušci!!! náhodou by to byla paráda, kdyby tady s námi zůstal, alespon takhle!!
  • lina25

Re: m.j.

To jo. To vyprávění o těch dětech, se mu pěkně vymstilo. On byl prostě fakt tak strašně upřímnej, že ho snad ani nenapadlo že by mohl trochu mlžit. Např. otázka: Spal někdy Gavin u tebe v posteli? Ne, ale mnoho dalších dětí ano. Kdyby zůstal u toho spacáku, tak by proti němu neměli u soudu nic. Ale copak mohl počítat s tím, že mu Gavin rok na to vrazí kudlu do zad? A navíc, že vypočítavý reportér použije tuhle část dokumentu proti němu? On, prostě tak strašně věřil v dobro....
  • lina25

Re: Re: Re: duch

Vlasy, silueta, chůze... Myslím že CNN je seriózní kanál a navíc to šlo živě. Tohle podraz nebude. Ale vždycky když si to pustím tak mi přejede mráz po zádech
  • bambusak

Re: Re: Děti

Tomu nevěřím,že by tak vypadal.A s tou parukou my to připadá ještě míň nepravděpodobnější,viděla jsem fotku,kdy byl ještě půl minuty živý a to by parukou neudělal.A bylo to z Aha,takže si každý můžeme myslet své.
  • terinda321

Re: Re: m.j.

Doufejme, že ted už mu je dobře a má klid a pohodu!!!
  • terinda321

Re: Re: duch

já tomu taky začínám věřit, možná si budete myslet, že jsem magor, ale jsem ten stín trochu zkoumala a já si nemůžu pomoc, ale podle mě to byl celej michael, ten stín měl podle mě i stejně vlasy, možná jsem si to jenom vsugerovala, protože tomu chci věřit, ale stejně....
  • Re: na tebe nikdo nemá

Stejně,Presley-umřel na předávkování,Monrooe-taktéž.H odně geniálních lidí-Van Gog-prý si uřezal ucho,Mozart-mentálně zaostalý.Skoro nikdo nebyl normální.Ono to asi ani při takovém nátlaku nejde...Ale jinak měl krásné pisničky,to se musí nechat...
  • m.jacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: We are the world

JOjo,ta taky...=)
  • terinda321

Re: Re: na tebe nikdo nemá

přesně, jak michael říkal: " plastiky nebyly vynalezeny pro M.J"!!!! Podívej Ivana trump, Cher, Pamela Anderson.... to jsou chodící reklamy na plastiky!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit