-
Re: duch
Věřím, že to byl opravdu jeho duch -
Re: Re: Re: Re: We are the world
Mě se taky dost líbila ta choreografie -
Re: m.j.
to jo.Za to je teď v nebíčku.Majkííí Miluji tě -
duch
ted byla v mr. gs větkyně kludská a mluvila o tom, jak věří na duchy a jak s nima mluví, tak jsem si hned vzpoměla na michaelova ducha v neverlandu!! jak to asi je??!! -
Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá
Byl to nejúžasnější člověk na světě! *9* -
Re: Re: Re: We are the world
Ve videoklipu remember the time se mi líbil nejvíc na konci - ten jeho sladkej,neodolatelnej a šibalskej úsměv..=) -
Re: Re: We are the world
Jo, tak to si taky pořád přetáčím:) Je nádhernej -
Re: Re: na tebe nikdo nemá
Já myslím,že má upravený noc ale i pusu. V tom časopisu na titulní a poslední stránce je má úpllně odlišné.Ale jinak myslím že jinou plastiku vážně neměl. -
Re: na tebe nikdo nemá
Hej, jestly ti můžu poradit, tak jestly nechceš dostat sprchu od účastníků diskuze, tak slovo plastika vůbec nezmiňuj. Majký tvrdí, že má jen 2 plastiky nosu, a já mám čím dál větší důvod mu věřit. -
m.j.
Ahoj všem.Tak jsem skoukla documen Living with M.J.
Pochybuju,že ty děti zneužíval.On sám byl dítě v zajetí dospělého těla.Určitě jste všichni viděli Foresta Gumpa.Tak Michael na tom byl obdobně.Řekla bych,že ještě hůř.Psychicky asi tak na 7-možná 10 let.On chtěl celému světu rozdat to nejlepší,jenže na sebe všechno ,,napráskal´´,mno jako malé dítě.A bulvár se chytl a rozsápal ho jako hejno supů.Mezi dětma se cítil nejlépe,protože on sám byl dítě... -
Re: MJ
Já si taky nemyslím,že by se zabil sám.Miloval své děti a myslím,že si je nepřál opustit. -
Re: na tebe nikdo nemá
byl krááásnej!! -
Re: Re: We are the world
Jo, tak tam je taky luxusní *14* Ta choreografie je úžasná. I když oni všechny jeho choreografie jsou skvělý:) Moc se mi líbí ten klip do you remember time, tam je fakt sladkej jak se promění z toho písku, a začne zpívat té ( asi Nefertity)
Vzpomínáš si ještě, jak jsme se do sebe zamilovali?
Byli jsme tenkrát tak mladí a nevinní
Vzpomínáš si ještě, jak to všechno začalo?
Vypadalo to jako nebe
Proč to tedy skončilo?
Vzpomínáš si, jak tenkrát na podzim
Trávili jsme spolu celý den?
Vzpomínáš si ještě,
Jak jsme se drželi za ruce
A dívali se jeden druhému do očí? ....
Výraz Edieho Murphyho v roli krále mě fakt pobavil:) A samozřejmě originální konec:) *1* -
Re: Majký sólo
tak tohle jsem viděla poprvý!!! Ale je to luxus... -
Re: We are the world
Stejně nemá chybu GHOST,trvá to 40min a Michael tam vypadá naprosto úžasně. -
na tebe nikdo nemá
si bombovej ale ty plastiky tech už bylo moc udělalo to z tebe osklivého ale písne dobrý a prej že si zrůda a zvíře to je závist si bombovej tanečník sou to mrchy závist děla hnusný pomluvy *5* -
Re: We are the world
no přesně mi mluvíš z duše, já si vždycky přetáčím tu část, kde je michael strašně mu to tam sekne a ta písnička je bezkonkurenční. Je vidět, kdo se na ní podílel!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert a svátek...
Úkol pro který se narodil splnil bezezbytku. A i tyhle stránky dokazují, že jeho smrt vedla k zamyšlení milionů lidí a přiznám se upřímně, že jsem sama sobě slíbila, že musím něco dělat pro druhé. Stačí laskavé slovo, úsměv, adopce na dálku, koupit konzervy útulku pro zvířata a pod.. Dokázal někdo tohle před ním? To není žádná hysterie po náhlém úmrtí hvězdy, jak píší psychologové, ale silný pocit, že Michael snad ani nebyl z tohoto světa, tím vším jak byl mimořádný ve všem co dělal. -
Re: ..
No tak to už si ten krypl dělá srandu!!Chudáka Michaela zdevastoval tak,že když ho viděl udělalo se mu mdlo,ale tomu kryplovi to snad nedochází!!! *16* *16* Tak si smlsne ještě na jeho dětech!Michael se musí obracet v hrobě!!Jako doufám,že snad zasáhne Michaelova matka jinak snad už odjedu do Ameriky a sama ho odstřelím. -
Majký sólo
http://www.youtube.com/watch?v=hyuF 3UkFQ5o&feature=related