Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: duch

Věřím, že to byl opravdu jeho duch
  • lina25

Re: Re: Re: Re: We are the world

Mě se taky dost líbila ta choreografie
  • mikkk

Re: m.j.

to jo.Za to je teď v nebíčku.Majkííí Miluji tě
  • terinda321

duch

ted byla v mr. gs větkyně kludská a mluvila o tom, jak věří na duchy a jak s nima mluví, tak jsem si hned vzpoměla na michaelova ducha v neverlandu!! jak to asi je??!!
  • kacenka33

Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá

Byl to nejúžasnější člověk na světě! *9*
  • m.jacksonka

Re: Re: Re: We are the world

Ve videoklipu remember the time se mi líbil nejvíc na konci - ten jeho sladkej,neodolatelnej a šibalskej úsměv..=)
  • lina25

Re: Re: We are the world

Jo, tak to si taky pořád přetáčím:) Je nádhernej
  • m.jacksonka

Re: Re: na tebe nikdo nemá

Já myslím,že má upravený noc ale i pusu. V tom časopisu na titulní a poslední stránce je má úpllně odlišné.Ale jinak myslím že jinou plastiku vážně neměl.
  • lina25

Re: na tebe nikdo nemá

Hej, jestly ti můžu poradit, tak jestly nechceš dostat sprchu od účastníků diskuze, tak slovo plastika vůbec nezmiňuj. Majký tvrdí, že má jen 2 plastiky nosu, a já mám čím dál větší důvod mu věřit.
  • m.j.

Ahoj všem.Tak jsem skoukla documen Living with M.J.
    Pochybuju,že ty děti zneužíval.On sám byl dítě v zajetí dospělého těla.Určitě jste všichni viděli Foresta Gumpa.Tak Michael na tom byl obdobně.Řekla bych,že ještě hůř.Psychicky asi tak na 7-možná 10 let.On chtěl celému světu rozdat to nejlepší,jenže na sebe všechno ,,napráskal´´,mno jako malé dítě.A bulvár se chytl a rozsápal ho jako hejno supů.Mezi dětma se cítil nejlépe,protože on sám byl dítě...
  • bambusak

Re: MJ

Já si taky nemyslím,že by se zabil sám.Miloval své děti a myslím,že si je nepřál opustit.
  • terinda321

Re: na tebe nikdo nemá

byl krááásnej!!
  • lina25

Re: Re: We are the world

Jo, tak tam je taky luxusní *14* Ta choreografie je úžasná. I když oni všechny jeho choreografie jsou skvělý:) Moc se mi líbí ten klip do you remember time, tam je fakt sladkej jak se promění z toho písku, a začne zpívat té ( asi Nefertity)
    Vzpomínáš si ještě, jak jsme se do sebe zamilovali?
    Byli jsme tenkrát tak mladí a nevinní
    Vzpomínáš si ještě, jak to všechno začalo?
    Vypadalo to jako nebe
    Proč to tedy skončilo?
    Vzpomínáš si, jak tenkrát na podzim
    Trávili jsme spolu celý den?
    Vzpomínáš si ještě,
    Jak jsme se drželi za ruce
    A dívali se jeden druhému do očí? ....
    Výraz Edieho Murphyho v roli krále mě fakt pobavil:) A samozřejmě originální konec:) *1*
  • terinda321

Re: Majký sólo

tak tohle jsem viděla poprvý!!! Ale je to luxus...
  • mikkk

Re: We are the world

Stejně nemá chybu GHOST,trvá to 40min a Michael tam vypadá naprosto úžasně.
  • hannah.m.

na tebe nikdo nemá

si bombovej ale ty plastiky tech už bylo moc udělalo to z tebe osklivého ale písne dobrý a prej že si zrůda a zvíře to je závist si bombovej tanečník sou to mrchy závist děla hnusný pomluvy *5*
  • terinda321

Re: We are the world

no přesně mi mluvíš z duše, já si vždycky přetáčím tu část, kde je michael strašně mu to tam sekne a ta písnička je bezkonkurenční. Je vidět, kdo se na ní podílel!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Koncert a svátek...

Úkol pro který se narodil splnil bezezbytku. A i tyhle stránky dokazují, že jeho smrt vedla k zamyšlení milionů lidí a přiznám se upřímně, že jsem sama sobě slíbila, že musím něco dělat pro druhé. Stačí laskavé slovo, úsměv, adopce na dálku, koupit konzervy útulku pro zvířata a pod.. Dokázal někdo tohle před ním? To není žádná hysterie po náhlém úmrtí hvězdy, jak píší psychologové, ale silný pocit, že Michael snad ani nebyl z tohoto světa, tím vším jak byl mimořádný ve všem co dělal.
  • bambusak

Re: ..

No tak to už si ten krypl dělá srandu!!Chudáka Michaela zdevastoval tak,že když ho viděl udělalo se mu mdlo,ale tomu kryplovi to snad nedochází!!! *16* *16* Tak si smlsne ještě na jeho dětech!Michael se musí obracet v hrobě!!Jako doufám,že snad zasáhne Michaelova matka jinak snad už odjedu do Ameriky a sama ho odstřelím.
  • lina25

Majký sólo

http://www.youtube.com/watch?v=hyuF 3UkFQ5o&feature=related

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit