-
We are the world
Tady se mi Majký hrozně líbí. Vypadá jako princ. Jinak ta písnička je překrásná
http://www.youtube. com/watch?v=WmxT21uFRwM -
Re: Re: článe na idnes
Přesně, taky už jsem tam omezila návštěvy. Z té zloby je mi smutno.... -
Re: Re: Re: Re: Koncert a svátek...
Bůh ho asi potřeboval víc.... Zavolal si svého anděla zpátky do svého království. -
Re: Re: Miluji tě
tak blbá nejsem, abych nepoznala, že ho doopravdy nemilovali(že k němu nic necítili) tak ze mě neděljte blbce. -
AHojky, pojďte nás podpořit na ujdeto
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=152a8e36071d31489c4befdfdc 47714f
Ahojky!! TAk jsme na počest zemřelého krále strčili skladbu [ MAjkýho]klikárny. TAk koukejte klikat, ať nám Heal the world neopustí první místo *14* -
Nenašla, byla bych vděčná za link.Díky. -
..
jak je tady to video Michael Jackson Comeback.. to je ulně smutný jak na konci říká UVIDÍME SE V ČERVENCI:(:(:( -
Re: Re: Re: Koncert a svátek...
Ano. Rozumí a chápe souvislosti, o kterých si my živí říkáme, proč se to muselo stát? Nebo, Bůh neexistuje, jinak by tohle nemohl připustit. -
Re: Miluji tě
na tom pohřbu mu tak vzdávali.. nebo já nevim jak to říct.. tím mu chtěli říct že na něj nikdy nezapomenou.. a prostě ho milujou jako člověka který chtěl něco dokázat.. a ne že by k němu něco cítili nebo tak... tam to prostě tak chodí u nás je to trošku jinak mno.. -
škoda
ahoj! chtěla bych být u toho jeho prvního koncertu. Musel by být štastný, a to bych byla štastná i já. Zase by viděl pohromadě svoje fanoušky. To byl jeho sen, jenom kvůli tomu to určitě dělal, nevěřím tomu, jak píšou, že to dělal jenom kvůli penžezům, aby splatil nějaké dluhy. On miloval své fanoušky stejně jako oni milují jeho. Oni byli jeho motivací¨dostat se zpátky na podium. To si myslím já!!! -
Já to jen prolítla. A nemělo smysl reagovat. Číst se to nedalo.Hnus. -
:(
jem každej den si přeju jenom jedno.. aby tohle byl jenom vtip.. a že zítraopravdu na tom koncertě vystoupí.. bohužel se to nestane *9* *9* *9* -
Re: ...
no to bych chtěla vidět teba jak vypáš. se určitě za chvíli rozpadneš sám/sama!! -
Re: Re: Michael Jackson
jedinej hnus seš tu ty!!!on aspon něco dokázal ale ty hovno!!(sorry za ten výraz) -
Re: článe na idnes
Já už tam nechodím. Lidi tam jsou někteří zlý a hnusný a já nemám na to sílu.
My tady máme Majkího rádi a nedáme ho, ale nemá cenu tupcům něco vysvětlovat. -
Re: Miluji tě
To je jiné. Oni to říkají rodině, blízkým přátelům. To je něco jiného, než kdybych měla své kámošce říct, že jí miluju, ale taky by to šlo. Normální člověk by to vzal normálně a jak by řekl Majkí, ten nechápavý by mě považoval za divnou, ačkoliv to divné není :-) -
Re: Re: Koncert a svátek...
V kolik hodin měl začít koncerovat? Brouček náš. Já ležím na posteli a píšu si. Je mi fakt smutno...
Víte nad čím přemýšlím? Ale nesmějte s emi :-)
Myslíte, že člověk po smrti rozumí všem jazykům??? -
Re: Re: Koncert a svátek...
Přeju ti všechno nejlepší...:-) -
MICHAEL
JE mi po nem smutno *9* *9* *9* -
Re: Koncert a svátek...
To si děláš srandu!Já mám taky zítra svátek a on měl mít koncert...určitě zítra probrečím celý den *9*