-
Re: Re: Re: Ahoj
Každopádně:) -
Re: Koncert a svátek...
Jo, taky na to myslím. Zapálím si aspoň svíčku, pustím jeho hudbu a budu vzpomínat -
Koncert a svátek...
Zítra měl mít původně svůj první koncert snad po pěti letech.
Na můj svátek.
Myslela jsem,že to od něj dostanu jako dárek.
Jeho smích.
Jeho tanec.
Jeho radost.
Ale...
K svátku vypláču mnoho slz vzpomínkou na něj.
Už teď se mi hrnou do očí slzy... -
Vpominka na Michaela
Když jsem byla mala tak jsem o Michaelovi vedela jen z doslechu vsichni ho pomlouvali; zejmena kvuli plastickym operacim ktere podstoupil... po 25.cervnu 2009 jsem se Michaela Jacksona zacala maliko zajimat a zjistila jsem : ne ze ho miluji ale ze k nemu neco citim... *4* *15* *1* *14* je to ten nejlepsi tanecnik na svete a zpevak o tom ani nemluve... -
Re: článe na idnes
Našla si to v odkazech? -
Miluji tě
Ahoj lidičky, já si všimla, asi je to trapné, ale že když teď tak poslouchám ty anglické klipy a viděla jsem ukázky z pohřbu a tam je u nich prostě normální říct skoro "na potkání" *1* Miluji tě. Prostě si představte, že se třeba s někým seznámíte na ulici, pak jdete na kávu a když se loučíte tak vám ten Angličan řekne: I Love You. To já tak tak řeknu svýmu příteli. *1* -
článe na idnes
Tak jsem letmo projela diskuzi na LžiDnes a je mi z těch lidí na blití. Zase dookola: pedofil, styděl se za svou rasu, tak si bělil kůži... -
Re: Re: Ahoj
jj moje řešč, moje řeč, a teď si představte, že by jste byli jediní, kdo Michaela milujete a ostatní kolem vás ho nesnášeli, to by bylo Peklo. *16* *9* *9* -
Re: Re: Ahoj
jjjjjjjjjjjjj,jsem na tom stejně -
Re: Ahoj
souhlasím s tebou!Kdybych v tom byla sama a neměla nikoho kdo má stejné pocity jako já, nevím co bych dělala!!Takže díky! :-) -
Re: Ahoj
to jo je to moc super -
smrt
je to škoda že svět ztratil tak užasnyho člověka stýzká se mi poněm miluji ho strašne ho miluji -
Re: micgael
Moje slova!!Já ho prostě upe žeru je to moje lááááska!!! *14* *14* *14* *14* -
Ahoj
Ahoj lidi tak co jak se vám teď vede? To je super, přijdu sem večer a hned je tu 8 nových stránek v diskuzi, to je neuvěřitelný *1* a jak zvládáte, pořád jsme asi všici špatní z Majkýho smrti, co? *9* *9* *9* *9* Ale je super, že držíme spolu a že jsme všichni Michaelovi fandové, a to nás spojuje. *4* -
Jackson
OOOOOO majkí je tak roztomily -
Re: Re: Re: Re: 3T a M.Jackson
Jo, to je on. -
micgael
miluji ho je ten nejhezčí človíček na světě *14* *14* -
Re: Re: Re: 3T a M.Jackson
Myslíš ten černobílý klip? Když zadám link, který jsi sem dala, tak mi vyjede hodně klipů a od jiných zpěváků. -
Re: Re: michael
je to v odkazech,hned v tom prvnim a druhá stránka.Snad to najdeš -
Re: Re: 3T a M.Jackson
Našla jsem si to jinak. Ti jsou tak hezcí všichni čtyři, ale když se vrátím k Majkímu, tak to je neuvěřitelně nádherný člověk...