Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: 3T a M.Jackson

Odzkoušela jsem a jede to, Angie. Zkus to znovu zkopírovat a vložit, uvidíme. Je to moc krásný klip.
  • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: písnička

Ben je hezká písnička. Byl ještě mladý kluk :-)
  • Re: michael

Mikku, zašli odkaz, jo?
  • angie72

Re: 3T a M.Jackson

Mě se ukázalo nějak moc možností videí a ne jen od MJ... Nevím, kde to je.
  • Re: vražda??

Ahoj Teri, dáš link na ten rozhovor? díky.
  • děkuji

Ahoj lidi děkuji moc mi pomáháte jak můžu vypsat své pocity a dozvědet se tady víc o něm
  • mikkk

michael

Od Geraldine Hughes(autorka knihy o pozadí soudního procesu s MJ)-Buďte si jistí tím,že každý,kdo měl podíl na neštěstí MJ,zabil jeden klín do jeho truhly.Ale zatím co Michael tančí v nebi s korunou na hlavě,oni všichni budou mít svoje místo v pekle.
  • Re: keci

Přesně tak to vidím já. Udělali z toho cirkus pro veřejnost, žádná pieta. Kde byla je family, když je nejvíc potřeboval? La Toya ho veřejně špinila. Zůstal v tom boji sám, bez podpory.
  • u4ever

Re: Re: ...

di do prdele!!!!on narozdíl od tebe v životě aspoň něco dokázal! *13*
  • 3T a M.Jackson

Vy skalní budete tenhle klip znát a pro ty, kteří jej neviděli, dávám link na písničku, kterou nazpíval se svými synovci. Ten jeden je Michaelovi moc podobný.

http://www.youtube.com/watch?v= SIzhIxTQ7DY&feature=channel_page

Tak co? Líbíl se Vám?
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: písnička

No pokuď nemyslíš dvd klipy, tak Ben je jediná písnička kterou si vybavuju. Spíš se tam dost mluvilo
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: písnička

díky díky zkusím se podívat
  • lina25

Re: Re: Re: písnička

Dokument, Není to Ben? Ta je úžasná, zpívá jí Míša sólo byl ještě dost mladej
  • angie72

Re: Re: Re: písnička

Tak to fakt nevím...
  • terinda321

Re: Re: písnička

nn to nemyslím, já myslím to kupovaný a já tu písničku vůbec neznám, ale je strašně kráásná. ale děkuju
  • angie72

Ahojky

Hezké odpoledne všem. Makám na webu, jsem ho předělávala, abych mohla jednu rubriku, nebo sekci, nevím jak to nazvat, věnovat Majkímu.
    Potřebuju stáhnout nějaké videoklipy, abych si je tam dala, ale zatím mám štěstí jen na you tube a to mi na web nejde :-(
    A co jste dělali vy, krom toho, že smutníte?
  • angie72

Re: písnička

Já nemám to kupovaný,ale to z netu, to z čt1, stáhla jsem si ho. Jinak je Billie Jean
  • terinda321

Re: Re: Hm..

Jo to je pravda, spoustu lidí ho milovalo a pořád miluje, jenom to ted dávají trochu více najevo!!! Je pravda, že je kolem toho trochu humbuk a spousta nevyřešenejch otázek, ale to na jeho kvalitě nebo osobnosti nic neubírá!!! Ani po smrti ani během života!!
  • terinda321

písnička

lidičky nemohli byste mi poradit??!! Ten kdo si kupoval ten dokument o michaelovi na DVD, tak nevíte náhodou jak se jmenuje ta úplně první písnička v tom menu?? na konci dokumentu jsou sice všechnym použitý písničky napsaný, ale já fakt nevím, který to je!!
  • lina25

Re: Re: Hm..

Jo, to je taky hezkej názor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit