-
Re: Re: keci
Tccc a ještě má nick jako já, jen má jiné číslo.
Ten pohřeb byl pro veřejnost. To bylo od nich právě hezké, že to dovolili... -
Re: keci
Hej když se ti to nelíbí tak proč na to čumíš? Mě se to zdálo krásný! a ty svoje kecy si nech...Ti kdo jsou jeho opravdový fanoušci a tak u toho brečeli a byli šťastní že se na to mohli koukat! Ale to ty asi nejsi! tak si strč ty svoje kecy že se ti to nelíbilo a pod někam! -
keci
cely Michaelov pohreb bol neskutocne nechutny, bolo mi z toho na gr. Ako ho vsetci neskutocne milovali a bude im chybat, Michael preco si nas opustil a taketo keci ... Nedalo sa to poriadne pozerat. Samozrejme aby to potom spravili nejak zaujimave musela mala Paris Katrine nieco povedat, chudiatko *10* Zdalo sa mi to neskutocne hyenske ako vedia male dieta vyuzit, len na to aby to malo vacsi ohlas. Jasne ze ma to neskutocne dojalo ale aj nasr..o *16*
ako len mohli. Ked mal Michael pred rokmi problem s tym ze obtazuje deti, vtedy sa nikto poriadne takto verejne zanho nepostavil, nespravil nejaky koncert, beneficiu aby sa snazil tieto zvasty vyvratit, to nie, tonikomu nevadilo ako trpel. A zrazu?, ked umrel vsetci vedia ze bol nevynni a take ine keci, no fuj *10* ze sa nehabia.
Dufam len, ze teraz ma uz Jacko klud a je vykupeny z tohto zakerneho sveta, kde sa aj ty najblizsi len pretvaruju.
MICHAEL JOSEPH JACKSON spi v pokoji *4* nikdy na teba tvoji fanusikovia nezabudnu a dakujeme, za to co si nam dal.
MICHAEL IS KING OF POP -
Re: Re: Re: MJ
Ale aspoň věděl že ho mají rádi fanoušci.A taky měl nejlepší kámošku Elizabeth nebo Brooke.Ale rodina je přece jenom nadevše... -
Re: Re: MJ
Michael se opravdu cítil sám a věřím žě tím chtěl rodině,přátelům a nám říct jak se cítí sám.Až po jeho smrti rodina dělá,jak moc ho milovali a přitom ani nevěděli jaké měl zdrav.potíže atd.Každý si to uvědomi až když je pozdě -
MJ
Childhood - Dětství
Neviděli jste mé dětství?
Hledám svět, odkud přicházím
A rozhlížím se
Po výdejně nalezených věcí mého srdce
Nikdo mi nerozumí
vidí v tom nějakou zvláštnost
Tak hloupě se chovám, zcela jako dítě
Promiňte mi to...
Lidé říkají, že nejsem úplně v pořádku
Protože miluji tak základní věci...
Je to můj úděl
Hledat něco, co nahradí
Dětství, které jsem nepoznal
Hledám ty zázraky mého mládí
Jako jsou piráti a sny o dobrodružstvích
O dobývání a králích na trůnech...
Dříve než mě zavrhnete
Zkuste mě mít upřímně rádi
Pohleďte do vašich srdcí, a pak se zeptejte
Hledám ty zázraky mého mládí
Jako vyprávění fantastických příběhů
A sny, jež jsem si dovolil nechat si zdát
Koukněte, jak létám... -
Re: MJ
To mi připomnělo F. Mercury. Ten svou písní prosil o pomoc a nikdo to prý nepochopil.
Jeho sestra řekla, že to byl ten nejosamělejší člověk na světě. A kde byli oni? Kde byla ta jeho pitomá rodina??? -
MJ
Someone Put Your Hand Out - Podejte mi někdo ruku (Pomozte mi někdo)
Vždy, když o tom mluvím
Stejně tak to cítím uvnitř
Myslím jen na to
Nemám velké požadavky
Protože se říká, že láska je slepá
Život jsem žil v předstírání,
Že dokážu nosit tuto bolest hluboko uvnitř
Pravda je, že toužím
Po lásce, která je božská
Celý s vět jsem prohledal s přáním
Aby tam byla znovu a znovu
Refrén:
Podejte mi někdo ruku
Udělejte to pro svoji lásku
Protože vše co dělám
Je rozdávání srdce,
Které potřebuje vaši lásku
Žil jsem svůj život s osamělou
Duší, která pláče hanbou
V raněných pocitech, zachraň mě
Dokud mě to ještě drží
Budu tvůj pohádkový hrdina
Zazpívám serenádu v rýmech
Já jen potřebuji někoho
Zachraň mě teď nebo přijdu o rozum
Refrén
Když řekneš, budeme tancovat
Až do rána
Budeme si hrát jako děti
V pozemské radosti
Slíbíš mi, že zůstaneš navždy?
Stává se, že potřebuji někoho -
Re: Re: MJ
dnes je možný všechno... -
http://mj.ph7.cz/
Překlady textů -
Pro mě to nemí blbost také se to může stat -
MJ
Možná je teď blbost co napíšu, ale co když skutečně došlo k n ásilnému činu a MJ nám tím jak prošel po Neverlandu chtěl něco říct?
Stává se, že pokud je někdo zabit, tak nemůže odejít, dokud se to nevyjasní. -
Re: Re: Re: vražda?
já myslim, že sebevražda určitě ne! i když člověk nikdy neví.. ale nemyslim si to -
Re: Re: vražda?
ja si myslím že sebevražda to nemohla být ale také se to nedá vyloučit v jednom dokumentě říkal že nechce vyrůst a že chce být jako petr pan nesmrtelný.Snad pravda vyjde na jevo *9* -
Re: videa
ja se take těším na ty videoklipy *3* -
Re: Re: vražda?
BuĎ to byla sebevražda nebo mu selhalo srdce.Jedno z toho,Doufám že se to všechno objasní a budeme mít klid -
Re: Re: Re: Re: Re: vražda?
Já věřím že to byl jeho duch... -
no jo
no jo já už se těším -
Re: Re: Re: Re: vražda?
Hm, tak to by mě taky zajímalo... -
Re: videa
Já nevím, nedávala jsem ještě nic... Ale v klidu se zítra podívám. Můj je doma, a když jsem u PC, tak on kouká na DVD, tak bych ho tu rušila. A možná půjdeme potom ven, i když jsme oba nějak líný :-)