-
Re: Re: Re: vražda?
Ano, bohužel je mrtvý. To, co jsem psala bylo jen útěchou pro nás, ale rychle jsme se vrátily se švagrušou do reality.
Já bych chtěla vědět co řekla rodina. Viděli to, proč se k tomu nevyjádřili? Nebo dali zákaz? Vše je možné... -
Re: Re: vražda?
Ne, já myslím že je určitě mrtvej. Ale taky věřím, že ten duch v Neveralndu byl opravdu on -
Re: vražda?
Ahojík, já nevím. Je to těžký. Každý z nás si může myslet něco jiného. Každého z nás napadá něco jiného. Já se obávám, že mu k tomu někdo pomohl. Možná to chtěl, možná už nemohl dál. Možná chtěl žít, kdo ví... Možná ten jeho lékař. Vidíte kolik možná jsem napsala? A to jsem nenapsala vše, co je možné.
Já vám napíšu co napadlo mě a mou švagrovou hned jak se to stalo.
Že žije, že to byl jen trik, jak uniknout.
Mělo být turné, MJ se opět ukázal veřejnosti, abychom všichni viděli, že je. Možná to byl plán, už to turné možná bylo v plánu. U něj není problém udělat kopii sebe samého. Mohl si to zaplatit. Doktora a všechny co byli kolem něj.
Možná chtěl utéct, už nemohl dál a chtěl klid. Děti za čas dostane. Možná by to rodina nevěděla, nebo naopak věděla. Třeba za slušný fin. obnos mlčí. Jenže... Přesuneme se do reality, protože tohle jsme si namlouvaly, když jsme to nechtěly přijmout se švagrovou.
Ani teď to nechceme přijmout, ale co ten duch v Neverlandu? Takže musíme věřit tomu, že není :-( a čekat, až se dočteme skutečnou pravdu.
Víte, mě by skutečně moc zajímalo co na toho ducha řekla rodina. Proč tohle nezveřejní? -
Re: vražda?
Já už fakt nevím,všude píšou a říkaj něco jiného.snad se pravda ukáže.v noci už jsem napsala svůj názor.Ale fakt nevim -
videa
Nevíte za jak dlouho tak schválí videoklipy? Jsem jich tam zadala docela dost, tak snad se Vám budou líbít:) -
Re: báseň od Michaela
o, tak tu už jsem četla. Je to úžasný... -
vražda?
Tak co myslíte vy? Byla to náhoda nebo ne? *7* -
Re: Michael
Jééé, tak to by bylo supééér.
Tak se zatím měj krásně a já se tu potom ještě ukážu.
Když bys našla něco zajímavého, tak to sem prosím dej, nebo mi to vlož do vzkazů, ju? Děkuji Pááá -
Michael
Nejsem,jsem z Ji.Ale to by nebyl problem,pokud budu mít volno.Ale na jeho Výročí to je jasná Věc!To každopádně -
MJ
Teď musím jít. Sprcha, vlasy a potom asi nákup. Ani se mi teď nikam nechce chodit. Nejraději bych byla pořád doma a u PC. Jenže od září mi opět začne práce. Mám teď 2měsíce volna, tak jedinná výhoda. -
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
Je to těžký, moc těžký.
Jsi z Prahy? Jsem tu navrhovala, že bychom se mohli občas sejít a popovídat si o MJ. Třeba na jeho výročí. Buď tento měsíc, nebo příští... -
Lepší když to sdílíme všichni spolu než každý sám -
Já furt koukám na jeho koncerty,takhle si ho budu pamatovat.
Mám ho taky jako tapetu na Pc,tak hezky se usmívá... -
Re: Re: Re: Re: MJ
To je v pohodě, nejsi v tom sama, neboj.
Já mám v hlavě od rána jeho písničku, pořád dokola se mi honí asi tři věty... -
Re: Re: Re: MJ
jj,Díky,jsem ńáka mimo *5* -
Re: Re: MJ
Je to "Napsali o mě". Je to v tom fanklubu. Když jdeš k sobě do profilu, tak si klikneš na jméno MJ, to je ten fanklub a potom si to v levém menu najdeš. Je to asi druhý, nebo třetí odspoda -
Re: Re: MJ
Už to mám.. -
Re: MJ
A v čem to je,prosím -
Re: Re: Nový článek
Nevadí, kašli na odkaz a jdi do sekce napsali o mě. Je to v levém menu. Ale musíš jít asi k sobě do profilu, tady v tom levém menu to není... -
MJ
Vyšly v sekci napsali o mě, nové 2 články, pokud jste je ještě nečetli.