Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: Re: Re: MJ

Jasně nepopírám že mohl přijít zkrat. Ale raději na to ani nemyslím
  • angie72

Pro dnešek končím

Musím se už konečně věnovat realitě, tak zase zítra. Stejně ho mám pořád v hlavě a víte co mi právě teď zní v hlavě? Ne jeho písnička, ale ta basa, kterou dělal pusou v tom krásném dokumentu. Nooo, jenže ta realita je MJ. Takže jdu do sprchy a možná se vrátím. Mám ho v hlavě...

Mějte se tu krásně lidičky, jsme fajn banda, že? *14*
  • lina25

Re: Re: STOP!

Hlavně jsme jeho fanoušci a to nás spojuje. Jsem tak ráda že si mám o něm s kým poklábosit. Díky všem
  • nespesna

ne

no on se určitě nezabil to sy bestak vymyslily
  • angie72

Re: Re: MJ

No víš linuš, ono je to těžký. Někdy se člověk na takové dno, že to jeho NIKDY převrší okolnosti. Tím samozřejmě nechci, ani nemůžu tvrdit, že to bylo tak, nebo onak, ale vím, že bohužel v životě jsou i takové zvraty, které bychom nečekali.
  • angie72

Re: STOP!

My se nehádáme, my diskutujeme.
    My se máááme vááádi, my sme kamavááádi - už mi hrabe *15*
  • lina25

Re: STOP!

No já jsem pro:)
  • janinkaa

STOP!

Hej lidičky, co furt blbnete? *4* Přestaňte se dohadovat, sekýrovat, skusme se sjednotit a už sem nepsat žádné nesmysly, ale jen pochvaly pro Michaela, to by si přál aby se na něj vzpomínalo v dobrém. Prosím už přestaňte s těmi hádkami. *9* Vždyť je to škoda, když se takhle dohadujeme. Každý má na Michaela vlastní názor, ale proč sem vždycky někdo přijde a napíše sem něco co si přečetl třeba v Blesku a hned se rozjede řetězec hádky. Vždyť stačí tak málo: psát o Michaelovi jen věci, které potěší. Zamysleme se. *3* *4* *4*
  • energer

fanoušek

Ahoj Maiky,tak jeto moc velká škoda žejsi nám odešel nevěřil jsem tomu.dal jsi jiný směr popu,tvá hudba a písně budou znít navěky...mněj se tam nahoře
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Krásný článek o MJ

To jo. ta siluleta, je vážně podobná Majklovi až moc
  • lina25

Re: MJ

On by se nezabil. Každý ví, jaký měl strach ze smrti a ještě když tady měl děti a naplánované turné
  • Re: Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA

ae ja sem si to neuvedomila kdyz umrel ja se si to uvedomila kuli tomu ze me moe babka donutila koukat se na jeho videoklipi jeho umrti s tim nema co delat holky tak neblaznete *1* *9*
  • angie72

MJ

Tenhle článek jsem teď četla prvně

http://www.blesk.cz/clanek/show biz-legenda-jackson/117954/komentar -michael-jackson-sebevrazda.html
  • lina25

Re: blbí

Ta holka se jmenuje Paris....
  • nespesna

blbí

vy vůbec neuvažujete logicky dyt ta holka tam brečela a říkala že to byl nej táta na světě tak děti nezneužival!
  • lask1

Michael

A nikoho nenapodobňoval ako iné hviezdy.
    Mal svoje pesničky a tanečné kreácie.
    Bol originálny.
  • angie72

Re: Liz

Já nevím, jen vím, že se zhroutila, když se dozvěděla tu informaci :-(
  • mr.kikushka

Re: :'(

Máš pravdu *3* Mluvíš mi z duše *4*
  • mr.kikushka

Re: Re: Michael

Co kecáš!On to dítě ukazoval fanouškům a hlavou dolů už vůbec nevyselo *15* Měl rád děti..A neztneužíval je *16* Přestan si vymýšlet nesmysly!!! *1*
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA

Tak to rozhodně nejsi sama. Teď jsem si pustila projev Paris, a už si nemusím odličovat oči

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit