Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Re: Re: Michael

Ale no tááák, hlavou dolu??? Vždyť to není pravda.
  • miss.pajinqa

Re: Michael

No nevím jestli by se dalo říct že měl rád děti. Dyť jeho děcko vyselo hlavou dolů z balkónu když ho on držel. Navíc se píše že děti zneužíval.!!!
  • fleur-flower

Re: Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA

TAky jsem si říkala, proč to lidem dojde až když zemře ... lidi už jsou tak hold naprogramovaný. že si něčeho všimnou až když se stane něco velkýho ... jasně, že MJ měl fanoušků dost už předtim ale teprv po smrti si lidi řekli, tak teda si pustim jeho hudbu ať se kouknu jakej byl ... no a pak zjistí, že to byl borec :D .Já jsem jeho písničky měla vždcky ráda, akorát mi nidky pořádně nedošlo, že jsou jeho ... až teď nedávno jsem si je pouštěla a říkala jsem si, že je všechny znam :D a hrozně mě štve jak jsem byla děsně blbá :D
  • lina25

Re: Re: turné?

Jo, počkej ono je zítra 12.7. já už mám neděli:) Jasně 13.7.
  • mikkk

Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA

jo,novináři jsou pěkný s...ě!!!Dokážou člověku pěkně ublížit.Podívejte se na chudinku DIANU(princeznu)jak ji uštvali až to narvali do betonového sloupu.S Michaelem to tehdy pěkně otřáslo...Měli s Michaelem jedno společné-pomáhali dětem a lid je miloval.Bůh je potřeboval víc...
  • angie72

Re: Re: Re: turné?

A je to pěkný? Podívej se prosím, jestli je tam nějaký název, nebo pod název, nebo jaký to má obal? Možná bych to našla na rapidu, ale potřebovala bych znát víc víš.
  • lask1

Michael

Mal rád deti a aj zvieratá, lebo deti ani zvieratá nikomu neublížia narozdiel od "rozumných" dospelákov.
    A sú milé, zlaté a potrebujú opateru.
  • mikkk

Re: turné?

13.7 měl být koncert
  • mikkk

Re: Re: Re: Re: Re: Krásný článek o MJ

já tomu taky věřím.A je teď určo šťastnej...
  • lina25

Re: Re: turné?

Jo, já ho sehnala. Myslím že jen dokument M. Jackson. Ale dalo to fušku to sehnat. On jde fakt na dračku.
  • angie72

Re: Re: Re: Re: Krásný článek o MJ

Nemáš vůbec za co. Ten pán Mikloško je moc milý pán. Měl MJ také moc rád a psal, že smrtí život nekončí, to se mi moc líbilo a MJ nám to dokázal. Věřím, že ten duch byl skutečně jeho. Natom videu je to rychlý, ale na té fotce máte čas si prohlédnout v klidu tu siluetu.
  • lina25

Re: NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA

Proč si tohle tolik lidí uvědomí až když zemřel????
  • angie72

Re: turné?

Zítra? Já myslela 13.7. ... Tak teď nevím.
    No jak tady píše adisek, tak jsem četla, že snad 10.7. měl vyjít nějaký dokument. Jsem nebyla ve městě, tak nic nemám, chjo.

Adisku, jak se to DVD jmenuje? Najdeme si to.
  • torema

Re: Re: Re: Krásný článek o MJ

No článek je to opravdu moc pěkný.Pochopitelně mi slzy zase tekly proudem.
    Děkuji ta za něj.
  • NENAHRADITELNEJ BOREC NA NEJ V POP MUSIC UZ NIKDO NEMA

¨no tak to se musim omluvit za to co sem tu napsala poprvi protoze me ani nikdy nenapadlo si poslechnout ty jeho klipy a pisnicky a fakt nemam tuseni proc ae de o to ze se si as ted uvedomila jakej to byl borec proste nenahraditelnej a ty jeho kamosi treba beyonce teda ta se s nim moc nebavi jako s pritelem ae i ostatni psali ze je proste cool a on udelal ten nejveci pokrok a bejt s nim ve studiu bylo neuveritelny a pozorovat ho byklo inspirujici a takovydle psali,michael byl proste dobrej clovek myslel na deti a chtel kazdymu pomoct i nemocny detem a o svoje deti se staral tak jak by mel ae nelibi se mi ze spousta lidi nejvic novinary o nem hnet neco rozsirujou ze sexualne zneuziva deti a takovyhle blbosti a pritom to neni pravda a taky semsi koupila ten dokument a ta jeho kamoska jak se ho zastala bylo to hesky chudak at se tam ma michael hesky
  • lina25

turné?

Zítra měl být první koncert že? Zapalím si symbolicky svíčku, a pustím si CD
  • mikkk

Re: Šiřme Michaelův odkaz dál

po přečtení fakt klobouk dolu,nááááááádhera,asi to pošlu všem znamým ať si to každý vezme k srdci!
  • angie72

Re: Re: Re: Děti

Já vím, jenže jsem nějak mimo s Face., nemohla jsem najít v češtině, jen v angl.
    Ale nevěděla jsem to předem stejně :-(
  • lask1

Re: Re: Re: Michaelovy děti

Michael nebol divný len mal trochu iné myslenie ako väčšina umelcov.
    Len niečo by som mu vytkla -
    že dával tie rúšky na tváre tým deťom.
    Viem, že ich chcel chrániť pred otravnými novinármi a pred okolitým svetom, ale mám pocit, že tým novinárov ešte viac provokoval a dával im dôvod na kritiku. Mal radšej napr. brať viac ochrankárov zo sebou.
    Keď to dieťa vystrčil z okna pre fanúšikov, stále to rozmazávali.
    Keď to malé dieťa s flašky kŕmil počas rozhovoru, bolo uplakané a malo na hlave zelenú záclonu pôsobilo to na mňa trochu stresujúco a nevyzeralo to na kamere dobre.Podla mňa to mal riešiť iným spôsobom. Mal by mať manželku, ktorá by sa starala o ne s ním. Keď bol sám viac sa do neho obúvali.
  • torema

Re: Re: Re: Krásný článek o MJ

Už to mám a díky moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit