Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šiřme Michaelův odkaz dál

I já patřím k těm, kteří kdysi nechápali, co lidé na Michaelu Jacksonovi mají (vyrostla jsem na jiné muzice) - a tak jsem to začala zkoumat. V té době jsem narazila na onen dokumentární film, o němž se v diskusi několikrát zmiňujete - a uvěřila jsem jeho čisté duši, jako většina z vás. Život šel dál a já na Michaela Jacksona zapomněla. Až teď, když ani po jeho smrti útoky hlupáků ovlivněných bulvárem nepřestaly, vrátila jsem se k tomu, čím byl - a pochopila jsem, že právě svou smrtí v relativně mladém věku, smrtí, která má prvky mučednictví, dostává to, v co věřil a co dělal pro svět (jeho úžasná charitativní činnost), úplně novou sílu, protože teď, stejně jako já, ucítí řada lidí potřebu zvednout jeho planoucí pochodeň a nést jeho odkaz dál...

Nadchla mě jeho řeč, kterou pronesl na Oxfordské univerzitě:
    http://www.michaeljacksonweb.cz/oxf ord.htm

(kdyby nefungoval odkaz, zadejte na Seznamu: michael jackson interview., je tam stránka s přepisy celé řady jeho rozhovorů)

V jeho řeči jsou krásně formulovaná práva dětí, jak je cítí, i apel na to, abychom se pokusili usmířit se s rodiči a svou láskou je naučit milovat, pokud to sami neuměli...

Sama jsem dělala několik let projekty na vylepšení vztahů ve třídách - a pak jsem se nechala trochu znechutit pedagogy, které to spíš obtěžovalo, zatímco já jim chtěla pomoct... Michael mi ukázal, že jsem neměla hledět na dospělé a jejich reakce, ale mít na mysli jediné, je-li šance, že to aspoň nějak pomůže aspoň na chvíli alespoň nějakému dítěti (že se bude cítit aspoň chvíli šťasné), má to smysl...

Vážení a milí, teď je to na nás a Michael se na nás dívá odněkud shora, drží nám palce a říká svým nezaměnitelným hlasem: "I love you..."
  • lina25

Re: MJ

To je nejhorší, že pravdu zná jen Majkl... Dál už je to jen bulvár, a tam si fakt nevybereš kdy lžou a kdy ne
  • mikkk

Michaelovy děti

teď čtu že soud co se týče ohledně jeho dětí, posunuli o týden a bude se rozhodovat jestli je dostane Debbie.Tak to snad ne!A najednou že by chtěla jen ty svoje.Tak to už by bylo Moc když by i ty děti rozdělili!Jenže ona na ně má právo podle soudu....
  • angie72

MJ

Jsem totálně mimo. Pořád musím na MJ myslet.
    Právě jdu péct bublaninu. Zatím jsem vypeckovala třešně a musela na chvíli sem za vámi.
    Jsem asi zvláštní, nebo divná, ale pokud neznám, jak co je, kde je pravda a jaká, tak nejsem v klidu. Prostě mi to nejde *9*
  • lina25

Re: Re: Re: Re: no

Jo, s tou zmrzlinou to bylo rozkošný:)
  • torema

Re: Re: MJ

No tak to si taky říkám.
  • bambusak

Re: Jak by vypadal bez plastik?

Teda líp by vypadal normálně kdyby to byl normální člověk.Jenže to je Michael.A tohle k němu už patří.A když by vypadal normálně,tak mi strašně připomíná člena Jacksons 5 a jeho brutálního otce.Takže podle mě je lepší po plastikách!
  • lask1

V 90 rokoch (napr. rozhovor z 96)mal taku krajšiu vypnutú pleť, vyzeral mladší a krajší, ale potom v neskoršom a súčasnom období vyzerá taký zmenený.
    Možno je to aj vekom, alebo ak bral tie lieky, môžno mu tvár viac napuchla. A k tomu ten stres.
    Čítala som, že bral asi 10 tabliet denne na úzkosť a depresiu.
    Tie škandály, ktorými ho prenasledovali a dlhy mu asi uškodili najviac. Stále sa musel iba obhajovať.
    To by zamávalo s každým.
    A ten bulvár by mal byť trestný.
  • Re: Re: Michaelovy děti

jjj já to video viděla... =(((
    jinak souhlasim, ty děti jsou stopro jeho, tu podobu snad musí každej vidět.. hlavně Blanket je mu podle mě dost podobnej
  • lask1

Re: Re: MJ

Mne pripadal v niektorých častiach dokumentu na Youtube taký neaký zvláštny. Ako keby sa niečoho bál, skôr taký traumatizovaný.
    Ale keď mu dávali všeliaké otázky o súkromí, o deťoch, o manželstve, o škandáloch, nie je sa čo čudovať.
    Po anglicky vela neviem,ale pripadal mi taký zlomený.
    Podla mňa nie je jednoduché byť slávnym.
    Všetci sledujú každé vaše počínanie, ako sa zachováte, čo poviete.
    On bol takým štvancom vlastnej slávy.
    Ludia ho asi dosť nechápali, ale teraz ho zrazu berú ako najväčšiu ikonu.
    Ten jeho sexuálny život je tiež záhada.
  • lina25

Re: Re: Michaelovy děti

Vím o čem mluvíš. Ta fotka je vytvořená počítačem, údajně podle popisu patologa.
  • torema

Re: Re: Re: Re: no

Stačí se fakt podívat na texty jeho písní a to vypovídá za vše.
    Mír na zemi a štěstí pro všechny lidi.
  • mikkk

Re: Re: Re: Michaelovy děti

jo hrál ale byl tam jen na chvíli,koukala jsem na to
  • kathleen33

Re: nevinen

To je fakt pěkný..
  • lina25

Jo, o těch jeho prvních vánocích jsem četla taky. To je fakt smutný
  • torema

Re: Re: Re: Re: Re: no

Já teda určitě. Musela to být taková nádhera a pohodička. Prostě ráj na zemi. *3*
  • lina25

Já jsem si ho tam taky nevšimla....
  • mikkk

tak to jsem taky viděla,bylo to v AHA NEBO V BLESKU.(jestli to je ono)BYLO to otřesný.Ještě k tomu NA TITULNÍ STRANĚ!!!!jSEM RÁDA že ho neukazovali v rakvi,chci si ho pamatovat takového jak ho znám.
  • torema

Ahoj. Tvůj příspěvek mě rozplakal. Víš je mi taky už 45 let a když se podívám na fotky , kde mi bylo 20 let. Tak to opravdu nejsem já. Člověk se mění a to fakt dost krutě.

A s tím srdcem. Není co dodat. Michael měl velké, čisté a krásné srdce.

O DUŠI ani nemluvím. Jeho duše je tak čistá.
  • angie72

Re: Michaelovy děti

Jo a ještě tam byla fotka, jak měl údajně vypadat MJ v době smrti. Není to on, ale je to ošklivá fotka. Odkaz sem dávat nebudu. Kdo to chce, tak ať si to najde. Bylo to taky tuším kolem 30.6.-2.7. Jeho matka prý byla v šoku, když ho viděla...
    Ta fotka je popsaná, kde co je a proč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit