-
michael
janinkaa ma pravdu muzou se zeptat ne. je to jeho vec to je pravda ale kdyz se nekdo zepta tak toho nechte *5* *5* -
MJ
Myslím, že poslední co by chtěl by bylo, aby veřejnost řešila jeho obličej. Na tohle téma, byl hodně citlivej, tak ho respektujte aspoň tady.... -
Re: Michael
jj, ale když se někdo zeptá tak se mu může odpovědět. Přestaňte tady nadávat na jeho plastiky, ale zas vy druzí přestaňte lidi sekýrovat za to, že se aspoň zeptali. Klídek, ju? *3* -
Mchael
michael byl uzasny zboznuji ho *14* -
Michael
Tady se furt diskutuje o plastikách.A není to snad jedno jestli měl jednu či 50?na jeho genialitu to vliv stejně nemělo a aspoň byl ORIGINÁLNÍ. -
Micky
Ahoj, jsem ráda, že Michael v závěti píše, že chce, aby se o jeho děti starali jeho matka Katharine a pak Diana Ross. To jsou dvě velice skvělé ženy a myslím, že tak učinil správně a taky, že jeho majetek bude darován rodině a podobně... *4* ale to už asi víte. *4* -
Re: Re: Re: Michael
Bral ženské hormony jó? No, tak dost pochybuju, že by riskoval že mu narostou prsa. Jemný hlas měl vždycky. Pusť si Thriller, Billie Jean nebo Beat it. Pak to porovnej např. Black or white, nebo earth song.To je rozdíl skoro 10 let od těchto klipů. Jeho hlas se podle mě vůbec nezměnil. To zase bulvár neměl o čem psát... -
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
jj mas pravdu -
Re: Re: Re: Re: Michael
Já nevím, proč by na jednu stranu nemohla být pravda, že má jen 2 plastiky nosu ( omluvám se, že se k tomuto tématu ještě vracím) Myslím, že v tom dokumentu byl natolik upřímný, že si myslím že mohl říkat pravdu. Lidé se mění. S věkem se může zmenit tvar obličeje, a co už tady bylo řečeno i od něj, že celý Hollywood má plastiky, a všihni rejou jen do něj! -
jj ja tomu take neverila -
Re: Re: Re: Re: Michael
Jo, tak to jsou moje slova. Tohle je výstižný. -
Re: MJ!
přesnýý.. =) -
MJ!
Michael byl prostě nejlepší! A vždycky bude! I když je mrtvý tak žije pořád v naších srdcích:'(:'( Je nezapomenutelný!Tento člověk dokázal mnoho! A rozhodně pedouš nebyl! Prostě se v něm zaseklo dětství,protože žádny neměl! Jsou to drby!!! Miluji tě "Majký" *14* -
mj
jj dekuji ja take budu verit michaelovi -
Re: Michael
ne to je v pohodě, to se netrap, já jsem ti teda řekla co vím a co říkal on. Nevěřím nějakým trapným pomluvám. *9* Snad ti to trošku pomohlo. *4* -
Michael
Tak prominte me totiž rika kazdej neco jineho a teke verim jemu -
MJ
Tenhle článek četli jste?
http://tn.nova.cz/zpravy/hud ba/video-cesky-bodyguard-michaela-j acksona-poprve-promluvil.html
Pře sně, jak popisuje bodyguard. Tak jsem ho viděla i já v tom dokumentu... -
To nebylo na tebe, ale na huji *4* -
Re: Re: Re: Michael
50? no tak tomu nevěřim ani trochu a sakra neřešte už plastiky! jak tady už bylo řečeno, tak každá celebrita má plastiky, ale předhazuje se to furt jenom Michaelovi -
máš pravdu, ale když ona se ptala, tak jsem jí chtěla odpovědět co vím...