Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wwww

Jak by vypadal bez plastik?

Mnohem mnohem líp! zde je počítačem upravená podoba jeho obličeje bez plastik:
    tn.nova.cz/.../michael-ja ckson-slavi-padesatiny-jak-by-vypad al-bez-50-plastik.html -
  • lady_jackson

Re: debil!!

Nejhorší zpěvák by se jistě mohl pochlubit několika zápisy v Guinessově knize rekordů, nejprodávanější deskou na světě, stamiliony fanoušků atd. *1* tvůj příspěvek je naprosto směšný
  • lady_jackson

Re: Re: Re: Re: .........

proč sem lezeš, když ti Michael vadí? Tady na tebe nikdo zvědavej není *3*
  • lady_jackson

Re: Dobrou noc

mám stejné přání jako ty.. ale jak praví jedno přísloví: "Ani bohové nedokáží změnit něco, co se už stalo.." *9*
  • lina25

Re: Michael

Moc hezký....a pravdivý
  • mikkk

Michael

jsem si přečetla dnešní příspěvky a někteří mi příjdou že fantazírují.Myslím že Michael zemřel fakt na to předávkování a když si vemu že tak velké množství bral už hodně let,tak se nedivím že zemřel.Hodně mají na to vliv,když si vemu KOLIK měl NARKOZ PŘI PLASTIKÁCH)a ne málo).tO ŘÍKALI i samotní doktoři že je to životu nebezpečné!A je úplně normální když se při resuscitaci zlámou žebra,kdo umí první pomoc tak to jistě ví.A o tom telefonátu jsou už jen dohady.Počkejme si na výsledky pitev,jsem moc zvědavá,však pravda vyjde najevo.Nemyslím si že by ho chtěl někdo zabít.Prostě to už organismus nezvládl.
    Michael chtěl zpátky na výsluní a to se mu opravdu povedlo,ironie je však,že po jeho smrti se mu to povedlo velkolepě.
    stejně nám už to Michaela nevrátí.a asi to tak mělo být...Myslím,doufám že Michael odešel a v srdci měl lásku a mír,vždyť se těšil na Své fanoušky.
    Jednou řekl:KDYŽ PŘIJDEŠ NA SVĚT,CÍTÍŠ LÁSKU.POKUD CÍTÍŠ LÁSKU I V OKAMŽIKU,KDY TENHLE SVĚT OPOUŠTÍŠ,PAK JE VŠECHNO V POŘÁDKU.SE VŠÍM,CO SE ODEHRÁLO MEZITÍM,SE UŽ DOKÁŽEŠ VYROVNAT....
    To bysme si měli vzít k srdci...
  • Re: Re: achjo

no asi tak!
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Zprávy na Nově

Hm, taky to sjíždím, ale to jsou věci který už známe. Jsem hrozně zvědavá, jak dopadnou ty testy
  • lina25

Re: achjo

Prosímtě, plastika s tím nemá moc společnýho.... To byli úplně jiný důvody který ho srazily na kolena a psychicky i fyzicky zničily.....Ještě napiš že se nechal vybělovat a už se asi neudržím
  • Re: achjo

"tou plastikou si akorat znicil zivot bez ni mohl uplne v klidku zit"... ehm prosim???
  • angie72

Re: Michael

No právě, to by muselo být vážně promakaný, aby vyšlo vše tak, aby byl spokojený. Skutečně spokojený se svými dětmi.
    A už jdu vážně spát. Krásné sníky
  • terinda321

Michael

Četla jsem tady pár příspevků, co byly napsány přes den, když jsem tady nebyla. Já si osobně nemyslím, že by michael byl ještě nikde naživu, protože by to asi znamenalo vzdát se rodiny, což otce by se určitě vzdal o to nic, ale v životě by se nevzdal svých dětí. to je poslední věc na světě, kterou by zrovna on udělal.
  • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Zprávy na Nově

Síla co? Řekni mi, proč řekl, že tam mají člověka, který nedýchá? Proč neřekl jméno???
    Je to tak divný. Jdu raději spát, protože mě to nějak vytáčí ta nejasnost.
    Dnes jsem tu psala o tom, co tam nesedí. Je to někde možná na další straně webu. Pááá
  • angie72

Dobrou noc

Přeji všem krásnou dobrou noc a pokud možno skutečně krásnou.

Ať je Michael teď momentálně kdekoli, tak i jemu přeji klid a pohodu.

Moc bych si přála, aby se znovu objevil, třeba změněn za ženu, pokud by to bylo nutné k jeho přežití, ale aby opět byl mezi námi *9*
  • terinda321

hází ti to chybu, protože tam jsou asi tři mezery, ale za to ty nemůžeš to je normální, mě se to stalo už několikrát, prostě se tam ty mezery hodí samy nebo co!!.
  • terinda321

Ty kráso tak to je mazec. Ale já bych asi byla víc mimo, kdyby se mi někdo někde složil a já měla volat záchranku, ten chlap mi přišel docela v pohodě, nebo se mi to možná jenom zdálo, ale stejně je to hustý...
  • heluska.anglie

Re: achjo

máš recht...od doby co umřel ho poslouchám denně, a je fakt, že kdyžžil jsem ho pustila tak 3krát měsíčně...:-(
  • angie72

Tak koukám, že odkazem to hází chybu, to nechápu...
  • katy22

achjo

chudak michael i kdyz ho neposloucham ta jeho smrt mi je teda fakt lito *9* byla to proste legenda a tou plastikou si akorat znicil zivot bez ni mohl uplne v klidku zit *9* *9* *9*
  • angie72

Re: Re: Re: Re: Zprávy na Nově

Tohle vidělas???
    http://zpravy.idnes.cz/zaznam-jac kson-na-ozivovani-nereaguje-zaznelo -na-tisnove-lince-psk-/zahranicni.a sp?c=A090627_083124_zahranicni_abr

Já s titulkama prvně... Fakt síla otázky. On nedýchá? Ne, nedýchá. Nedýchá? Ne. A je v bezvědomí? No co je to za dementy???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit