Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael

Michael byl užasny ja ho videla take ten dokument a byl užasny na tom stromne
  • Re: MJ

Měj se hezky, určitě se na Tvůj web podívám. Taky se loučím, hezký večer.
    LINA 25: měj se hezky, ráda jsem Tě poznala.
  • lina25

Re: Chci ho zpáááátky

To jo... Tak si tu iluzi ponechme a nebo že je opravdu duchem v Neverlandu
  • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Přesně tak. Natom stromě byl úžasnej :-) Já jsem chvílemi brečela, chvíli se smála, chvíli jsem si tu říkala, jaký je to brouček...

Chybí mi a raději si vážně budu myslet, že je někde v ústraní a směje se bulváru, jak je ubohej...
  • lina25

Re: MJ

Pa měj se krásně a díky za zajímavé názory *3*
  • angie72

MJ

Pro dnešek se s vámi loučím. Možná během dne nakouknu. Když budete chtít, tak můžete zajít na mé stránky. Za hodinu budou už přesměrované na správné adrese. Platila jsem doménu, tak to chvíli potrvá. Bude to na www.jirinkaw.cz
    Mějte se krásně, a když se dpzvíte něco nového, nechte mi prosím zprávu.
    Krásný večer všem...
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Musel tam být strašnej chaos... Bůhví jak to tam probíhalo. Já jsem hlavně ráda že už ho nic nebolí. Já dokument rozesílám známým, a každý kdo ho viděl, si na Majkýho udělal úplně jinej názor. Měli ho za blázna, ale potom co viděli jak je křehkej a zranitelnej, jak dokázal vyjádřit emoce, a nebo když se projevil svojí dětskou duší( šplhání na strom, video hra nebo ten obchod) úplně obrátily, a uznali že se spletli že Majký byl opravdu strašně fajn...
  • Chci ho zpáááátky

Kéž by měl pravdu pisatel (Angie?), že se
    někde Michael opaluje na pláži. Achjo.
  • Re: MJ

To si vystihla přesně. Když posloucháš ten telefonát, tak ten volající je naprosto bez emocí. Je to záhadné jako bermudský trojúhelník a MY se pravdu NIKDY nedovíme, zbydou jen dohady.
  • angie72

Re: Re: Re: Re: MJ

Hmm, to je fakt, ale vzhledem k tomu, že byl plný barák, tak nebyl nikdo schopen zavolat záchranku.
    Achjo, je mi z toho fakt smutno.
    Ještě si potom pustím ten dokument. Manžel přišel z práce, tak ho bude chtít taky vidět, tak se podíváme spolu.
  • Re: Re: Re: Re: koncerty

Ne. Spíše sebevraždu. Ale dohady na netu o vraždě Michaela kolují. Ruská zpravodajská služba sdělila Medvedevovi, že M. Jacksona zavraždila CIA. Zdroj nelze ověřit, ale posílám odkaz, pokud vládneš angličtinou. Spadá to spíše do sféry konspirací, ale mě by už nic v tomto světě nepřekvapilo. Jak se říká, není kouře bez ohně.
    Russia’s FSB Reports Pop Icon Michael Jackson Assassinated By CIA
    http://www.whatdoesitmean.com/index1244.htm
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: pro LINU25

Jo, viděla. Měl slzy v očích...
  • lina25

Re: Re: Re: MJ

Byl strašně křehkej a myslím že razantní resuscitace u takhle slabého těla navíc léky skřehlé kosti může skutečně ke zlomeninám dojít. Kdyby se bránil, podle mě by si toho někdo všiml. Musel mít kolem sebe ochranku, plný barák lidí, děti. Ne, tohle by si ten lékař podle mě netroufl riskovat.
  • Re: Re: Re: Re: pro LINU25

Možná odpustil. Jde to vůbec? viděla jsi tu bolestnou reakci na dotaz, čím vás otec ještě bil? Ta bolest zůstane natrvalo v tobě. Možná odpustil anebo se moc snažil odpustit.
  • angie72

Re: Re: MJ

Bůh ví... Existují injekce, které ti zpomalí tep. Dokonce ho na chvílí i vyřadí. Ten člověk je jako mrtvý, i když není. Takhle se dá předstírat smrt. Je to riskantní, ale jde to.
    Kdo ví co mu lékář píchl, nebo co s nbím dělal.
    Už jste někdy viděli, aby lékař někomu zlámal žebra při oživování?
    Prý měl na sobě MJ modřiny od nedávného pádu...
    Co když se bránil? Co když ten lékař... Raději to nechci ani napsat.
  • lina25

Re: Re: Re: koncerty

Myslíš že by mohlo jít o vraždu? Prý to vyšetřují buď jako náhodné předávkování nebo vraždu. Vše ukáží až tox. testy
  • lina25

Re: MJ

No pravdu se asi nedozvíme. Prostě média to splácali pátý přes devátý a bůh ví jak to vůbec všechno bylo. Jen mě zarazilo, že už to prý vyšetřují i jako vraždu....
  • Re: Re: Re: Re: Re: koncerty

Čistá duše...
  • Re: Re: koncerty

Víš co Angie, opravdu mi hned po té, co jsem se dozvěděla tu zprávu o úmrtí Michaela, problesklo hlavou to, co jsi tak trochu naznačila. Ta extrémní fyzická a psychická zátěž, kterou měl podstoupit... Prý byl jeho lékař kardiolog. A vůbec, celé je to divné. Pokud ho resuscitoval, tak přece do příjezdu záchranky! Ale on se vypařil, než přijela sanita. Čeho se potřeboval zbavit?
  • lina25

Re: Re: Re: Re: koncerty

On byl totiž boží zázrak. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit