-
Re: Re: Re: Re: Michael
Pardon, ne fakta, ale spekulace!!! -
Re: Re: Re: Michael
Jenže tohle jsi četl, nebo četla. Jsou to všechno jen fakta, které jsme četli.
A proč se tu pořád řeší plastiky? Kdo jí dnes z celebrit nemá? On byl nemocný a dost trpěl. A co je komu do toho, jestli měl plastiky? To přeci není důvod jeho úmrtí.
To je to samé, jako zákony v USA. Vezmete dítě do náruče nazí a jste souzeni.
Nebyl pedofil, nebyl vůbec divnej, naopak, měl tolik lásky v srdci, že by mu jen každý mohl závidět, kolik toho dokázal... -
Re: Re: Re: Michael
promiň, ale tomu já nevěřím. Já věřím tomu, co říkal on sám a ne co o něm říkají nějací chirurgové... *9* -
Re: Re: Michael
pusu si dal zmenšit,a jednou když si hrál se synem a ten ho omylem praštil do obličeje,mu prý ret doslova explodoval! Plastik má podle chirurgů v obličeji přes 50(během 30 let):brady,lícních kostí,víček,vyhlazení vrásek na čele,dolík na bradě,asi desetkrát nosu..a nasazovací část nosu si nechal udělat z ucha! A bral ženské hormony,aby měl jemný hlas! -
Cíglerová
Právě jsem si našla a dočetla článek o tom nevkusném článku. Je mi z toho skutečně zle.
Jak někdo může honit senzace při takovém neštěstí a navíc, když to je jen snůška lží?! Kde se to v těch lidech bere?
Kdyby napsala hezký a pravdivý příběh, tak jí lidé poděkují, ale takhle? Co to je za člověka? Za charakter? To je hnus!!! *8* *9* -
Re: Re: Re: Jak by vypadal bez plastik?
tak to je jako já.. a navíc byl krásnej i potom! -
Re: Re: Re: Jak by vypadal bez plastik?
Nebo taky narušená psychika s ohledem na jeho dětství, neustálý tlak médií, stres nebo vymyšlené soudní žaloby.... -
Re: Michael
ahoj, myslím, že ne, on sám říkal, že byl 2x na plastice nosu, protože si ho zlomil a taky, aby se mu lépe dýchalo, když zpíval vysoko. A pak si nechal udělat ještě dolíček na bradě. *4* -
Re: Re: Hezký den všem
To je vážně hnus tohle to. Já bulvár nesnáším. Nekupuju Blesk, Aha a podobný nesmyslný noviny, protože tam se stejně člověk nic pořádnýho nedozví. Na netu se sice také nedočteme vždy pravdu, ale alespoň neutrácíme peníze za blbosti. -
Re: Re: Hezký den všem
přesně, když jsem ten článek četla byl to mazec, bylo mi úplně blbě. Byly to samý nechutnosti. -
Michael
Prosim vas je pravda zesi Michael dal plastivkou operaci i pusy????? -
Re: plis
chce to trochu umět hledat v googlu!
www.prag-info.cz/_shop/index_.php ?shop...akce.(Dámské triko > Triko dámské I Love Michael Jackson Cena: 199 Kč) -
Re: Re: Jak by vypadal bez plastik?
ano,říká se jí perfekcionismus! Musel mít dokonalé písně i vzhled a nikdy prý nebyl s ničím spokojený!! -
plis
prosim kdo ma nalepky mj trycko mj atd.......... tak prosim aby mi na email nebo tady napsali kde to mohu sehnat *7* *7* *7* *7* *7* dekuju. -
Re: Hezký den všem
"Novinářka" z idnes co napsala nechutný článek Jackson a jeho chlapci:král popu je mrtev a otázka stále visí ve vzduchu.(načerpala to z drbů a nechutných smyšlených výpovědí) -
Hezký den všem
Přeji všem krásný den...
Doufám, že dnes bude lépe :-) Já jdu jen pozdravit a přijdu se podívat asi až k večeru.
Přes den si musím pustit ten dokument. Včera jsem si ho stáhla *8* *3* .
Mějte se zatím bájo a jen jsem se chtěla ohledně té Cíglerové, kdo to je? Co mi uniklo?
Pááá zatím -
Re: Michael
Na to ted koukám!Jo to úžasný! *4* -
Re: Jak by vypadal bez plastik?
Jenže zapomínáš, že trpěl nemocí vitiligo, tak by ani nemohl být černej. Navíc, byl vždycky drobne a křehkej tak by byl v obličeji hubenější. A už tady pořád nevytahujte ty plastiky, hlavní vliv, na to jak vypydal měla nemoc! -
Re: Žaloba na Cíglerovou!
Chtělo by to na ní podat hromadnou žalobu! To že není cenzura,přece ještě neznamená že může beztrestně psát lži,které navíc vydává za pravdu a ještě v rámci tzv:"seriozních" novin,o jejichž serioznosti už ovšem hluboce pochybuju!!! -
Žaloba na Cíglerovou!
K článku Jackson a jeho chlapci:král popu je mrtev a otázka stále visí ve vzduchu
z diskuse ke "článku":Paní Cíglerová,dnes jsem zaslal na vaše nadřízené a k rukám společnosti Mafra stížnost.Pokud se podaří získat fotokopie z řízení od soudu z USA,podám na vás i trastní oznámení(myšleno vážně)
A to nebude první žaloba na tuhle hloupou husu z idnes! Blesk si aspoň nehraje na seriozni tisk,ale DNES jo! Snad za to ale tahle mrcha pořádně zaplatí a to nejen penězi!!!! *1* *15* *13*