Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Re: Michaelovy děti

Majkí hrál ve filmu Muži v černém??? To je blbost ne?
  • angie72

Re: Michaelovy děti

Určitě jeho jsou. Prostě jen nechtěl z nějakého důvodu sex. Možná ho deprimovalo tělo, to jak měl fleky po těle. Vždyť to by byl rozumný důvod k pochopení.

Já teď četla i starší články a někdy člověk fakt až žasne.
    Taky mi bylo smutno, když jsem četla, že až ve svých 35 letech měl první vánoce. Zpěvačka Tylor, snad to píšu správně, ho k vánocům přesvědčila. 5let ho přesvědčovala. Rodina patří k jehovistům :-(, tak nepoznal vánoce.
    Dala mubavlněný jemný kabátek a 3 vodní pistolky. Měl prý radost jako malé dítě. Bylo tam i video. Ale odkaz jsem nebrala, je to tuším z 2.7. Článek je tady v sekci napsali o mě...Probírala jsem se tam tím vším...
  • Re: Re: Re: no

to je pravda me prijde ze mel v sobe neco jako materskou lasku a ke vsem detem(klukum)to je jako kdyby ucitelka v e skole pozvala det i ktery ma hdone rada na dejme tomu vecirek a nechala je spat ve svy posteli to by se taky bralo jako zneuzivani kdyz jim zaridila obcerstevni a super zazitek kde se nenudily?
  • lina25

Michaelovy děti

Teď jsem zrovna četla diskuzi, a tam se pod bulvárním článkem, kde se píše, že není otcem svých děti dohadovalo několik lidí, zda jsou nebo nejsou jeho. Já za sebe mohu napsat, že si myslím že jsou určitě jeho. Stačí si ty děti prohlédnout, zejména Prince, ve kterém já Majkla prostě vidím. Zejména oči má po něm. Myslím, že i Blanket je mu dost podobný. Ale Paris bude po Debie. nevím, proč by měl v jiném pípadě používat jiné sperma, když každý muž chce své dítě. Jedině snad že by byl neplodný, ale to už si myslím, že by spíš vyřešil adopcí. Já tam tu podobu prostě vidím, ale zajímají mě vaše názory
  • lina25

Re: MJ

Tak na tohle je hodně těžký odpovědět. Šťastným ho dělali děti, ale po zdravotní stránce to bylo asi na jedno brdo, takže tam si asi užil svoje. A vzhledem k tomu, že měl srdce láskou naplněné po celý život, tak si myslím, že tomu nebylo jinak ani v době smrti:)
  • angie72

MJ

Lidi co myslíte. Byl MJ šťastný? Netrápil se? Netesknil? Zemřel s láskou v srdci a štěstím???
  • lina25

nevinen

Našla jsem tohle video. Je nádherný

http://www.youtube.co m/watch?v=_F54AvN5fiA
  • deyved

Re: koncert v Praze

já teda nee ale někdo z těch starších generací možná jo *1*
  • janinkaa

koncert v Praze

Ahoj, hele a viděl někdo koncert v Praze? V roce 1996? Já jen v TV, protože mi bylo jen pár měsíců. *1* *1* *1* *1*
  • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: no

No jasně. Majkí by tančil a zpíval a my bychom se nestačily vzpamatovávat z toho, že tam jsme *14*
  • angie72

Re: Re: Re: no

Mě se moc líbilo, jak šel taky pro zmrzlinu :-) Byl fakt roztomilej... Prostě brouček.
  • janinkaa

Re: Re: Re: Re: no

co já bych dala za to, abych jediný den mohla strávit s ním v Neverlandu. Klidně si pak lehnout i s ostatními do jeho pokoje, ale prostě být s ním a zažít to štěstí co ostatní děti. *4* Přidali by jste se taky? *1* *4*
  • lina25

Lidi jsou zlý, ale zrovna on teda fakt trpět nemusel. Nechápu, kdo se v lidech ta zloba vzala takhle ho obvinit. Zničily mu život i kariéru jen kvůli těmto nesmyslům
  • lina25

Je to anděl *4*
  • janinkaa

Re: Re: no

jj je to nádherný...prostě Neverland byl jeho domov, dal tam a zanechal tam kus sebe. Opečovával o něj jako by to nikdo nezvládl, děti si tam vedl zadarmo. Děti, zcela různé, bylo mu jedno jestli jsou nemocné, zdravé, černé, bílé, prostě každému chtěl zpříjemnit den. Vždyť je tam nechával i spát, chtěl aby spali v pokoji pro hosty, ale ony chtěli spát s ním, tak jim četl pohádky, ráno je čekala teplá snídaně a sám si lehl na zem,aby mohli spát v jeho posteli na lepším místě a co z toho měl? Obvinění ze zneužívání. *9* *9* *16*
  • angie72

Re: no

V tom dokumentu je k Neverlandu tak úžasná hudba a já si nejsem jistá, jestli z Peter Pana. Hrají jí už u toho, když vylezl na ten strom a potom vždy, když se vrací do Neverl.
  • angie72

MJ

Právě jsem opět dokoukala dokument o MJ.
    Byl zlatíčko, brouček a člověk s tak velkým srdcem, že vás prosím, neřešte pořád plastiky.
    Já vám něco povím. Jsem po onkologické nemoci. Lékařka mě zanedbala tak, že kdybych si sama neuháněla operaci, tak už tu nejsem. Změnila jsem se, protože jsem měla tak silnou léčbu, že jsem přibrala. Změnila se mi tvář, změnil se mi obličej.
    Lidé se mění...
    Vzpomínejme na Michaela s láskou, s takovou láskou, kterou on uměl světu dávat. Jistě by si to moc přál. Zanechat světu právě po sobě obrovský kus srdce!!!
  • janinkaa

no

Tak jo, tak teda na to kašlem a co takhle se chvíli zaměřit na Neverland? *4*
  • mj

zboznu ji ho byl nadgernej aumel hezky zpivat
  • Michael

Lina25 je pravda uz to proste hodte za hlavu a nereste to tak se 1 zeptal odpovedeli jte mu tak uz to nereste

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit