-
Re: Re: Re: Michaelovy děti
Jo já vím. Že na jejich otci nebylo nic divného...
Jenže oni nevěděli, proč jim to říká, protože právě nic nevěděli... -
Re: Re: Re: Re: Re: Děti
No tak to je fajn. Já mám dvouměsíční volno, takže se určitě domluvíme. Musíme to tedy nějak naplánovat :-) Až bude víc času, ju? -
Re: Re: Krásný článek o MJ
Zkus to teď http://jozefmiklosko.blog.sme.sk/c/ 198913/Jackson-zomrel-prilis-skoro- nie-vcas.html -
Re: Krásný článek o MJ
Tak to nějak nemůžu najít. -
Re: Re: Re: Re: Děti
To by určitě nebyl problém:) Počítej se mnou! -
Re: Re: Děti
lidé si to dávali vědět pomocí FACEBOOKU.... -
Re: Šiřme Michaelův odkaz dál
Dala jsem si do záložek vše z odkazu. Je tam toho víc a budu si to postupně pročítat a něco z toho si půjčím na web. -
Mě to taky mrzí ale není důležité kde jsme se sním rozloucili.Každý se rozloučil po svém... -
Re: Re: Re: Děti
Víš...napadlo mě, že bychom se mohly někdy sejít, posedět a probrat vše o MJ. Kdyby se nás sešlo víc, bylo by to fajn *15* -
Já jsem z Prahy. Taky jsem to nevěděla -
A brečím jako blázen. Nádhera ,co jsi napsala.
To je přesně to co by se teď mělo dělat.
Zvednout jeho pochodeň. -
Re: Děti
Nooo, ještě aby je rozdělily a už tedy nevím. To jim chtějí zničit život, jako to udělali Majkímu??? -
Krásný článek o MJ
Zapomněla jsem sem dát odkaz (link) na jeden blog. Majitel blogu je pán, který má mít 70 let. Já jsem tam už asi dva dny registrovaná.
http://blog.sme.s k/diskusie/reaction_show.php?id_the me=1481211&page=7&id_reaction=10286 108&action=show_reply_form#10286108 -
Ještě k té fotce jak jsem prve linuš25 psala. Tak je to Egyptská mumie tuším na té fotce, že psali, ale dám sem tedy odkaz, jestli chcete, ale kdo nechcete-nedívejte se.
http://www.ahaonline.cz/cz/s polecnost/38449/takhle-jackson-opra vdu-vypadal- -
Re: Re: Michaelovy děti
Bude to ještě zajímavé.JÁ MYSLÍM že ani děti nevědí jaké drby jdou o jeho otci.Protože byly izolovány od toho všeho.Snad to pro ně nebude šok.Já doufám že je nedostane Debbie!
Na tom rozloučení,nevím jak se jmenoval-měl taky proslov,tak se otočil k dětem a pravil:DĚTI,váš otec nebyl DIVNÝ,ale(to už si nepamatuju jak to přesně řekl)ale bylo to pěkný -
Já jsem četla v týdnu, že rodina Jacksonových chce udělat turné, ale nevím, jestli to mám vnímat tak, že budou vydělávat na Michaelovo ztrátě.
Víte co mě mrzí? Minulou neděli se lidé tady v Praze loučili s MJ a my to s mužem nevěděli. Šli bychom tam.
Možná by se mi ulevilo, kdybych cítila, že jsem se podílela...
Jste tu někdo z Prahy??? -
Moc krásný, nádherný a já bulím jak malá holka :-( -
Re: Michaelovy děti
Tie deti budú mať zvláštny osud. Budú zo všetkého určite zmätené. Otec im umrel, nevie sa či je ich, mamu tolké časy nevideli. Majetok mať budú, ale či budú aj šťastné??? -
Z tvého příspěvku mi přeběhl mráz po zádech.... Nádhera -
Děti
Teď přidali na napsali o mě, že MJ táta, plánuje s dětmi založit kapelu. Prý by mohle mít otcův talent. No.... jestly bude mít stejný tréninkový metody, jako u svých dětí, tak jim to fakt nezávidím...