Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Re: báseň od Michaela

To je nááádhera... Hned po ránu a takový srdce bol :-(
    Jak se máte lidičky?
  • Re: Michael

Omluv netřeba. Každý se s tím vyrovnáváme jinak. Mě se honí hlavou podobné myšlenky.
  • mikkk

Michael

Nemůžu spát,už jsem z těch všelijakých článků mimo,těch spekulací.Co když opravdu chtěl umřít...,přece jenom fakt nevystupoval Už přes 10let a měl milion duvodů...člověk pak přemýšlí jinak.Měl strach z toho náporu,velkého množství koncertů a zklamání svých fanoušků a to by OPRAVDU NEPŘENESL PŘES SRDCE.
    Snad se dovíme pravdu a nebo taky ne.Stejně michaela miluju a omlouvám se že se k tomu vracím.
  • mikkk

Re: báseň od Michaela

Kráááásnééé....
  • báseň od Michaela

Přepíšu Vám báseň M.Jacksona, z jeho knihy Tanec jako sen. Je krásná a vystihující jeho bolavou duši. Chci věřit, že Ti kteří ho milují báseň potěší a těm, kteří o něm pochybují pomůže pochopit.

NEPOLAPITELNÝ STÍN

I když jsem cestoval do dáli
    Dveře do mé duše zůstaly
    Ve smrtelném strachu v agonii
    Neslyšel jsem tvoj litanii
    V paměti jíž konce nevidíš
    Vláčel jsem svůj mučednický kříž

Byla to cesta k zešílení
    Úzkost a žal bez utišení
    Tápal jsem a hnal všemi směry
    Otřásal jsem se pod údery
    Hledal jsem ten ukradený grál
    Abych ve tvém srdci znovu kraloval
    Pátral jsem v lidské hlubině
    Hledal jsem oázu v pustině

Bylo to v opilém poblouznění
    V mlze v které pranic vidět není
    Často jsem se marně snažil osvobodit
    Stín jdoucí v mých patách ze zad shodit
    A uprostřed hlučícího davu
    Snažil jsem se nevnímat tu vřavu
    Otáčel jsem hlavu nenadále
    Všechno marné stín šel se mnou dále

Pak jsem ztratil všechna lidská pouta
    Nedbal na křik deroucí se z kouta
    Přes propasti těžkopádných vzdechů
    Které předstírají lítost bez oddechu
    Viděl jsem že svět se přece točí
    Spatřil jsem tvé rozzářené oči
    Ten stín byla moje vlastní duše...
    (Michael Jackson)
  • kacenka33

Re: Re: Re: STOP!

to je fakt já jsem taky pro
  • kacenka33

Re: Nový článek

mě to nejde *9*
  • terinda321

...

tak nic zase zítra pááá
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

No to jo. Ale stejně. Pokaždý když do napsali o mě, přibude článek klikám jak divá
  • berkaa

Re: debil!!

Ty huso blbá ty p*** ty k**** ses krava tak se nemichej mezi fanousky komu totiz z fanousku vadi jeho plastiky pokud se ti nelibi tvoje vec. *16* *5*
  • mikkk

Re: ..

NEJSI *3*
  • terinda321

..

to jsem tady sama?? pojdte si někdo povídat!!
  • eve-lyn

..

jako kdyby nestačilo co dělal michaelovi když mu to nešlo..sice z něj byla a (je ) ale jeho děti.. http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/jacksonovy-deti-vytvori-skupinu-sni-drsny-dedecek.html
  • terinda321

fanoušci

Ahoj lidičky, ted jsem přišla z práce a přečetla všechny příspěvky během dne. Chtěla jsem říct, že jsem taky ráda, že si mám takhle skvěle s kým pokecat, protože kdybych se takhle chtěla bavit se svýma kamarádama, tak mě asi pošlou někem, což nechápu. Je to bezva a díky vám za to!!!!
  • angie72

Nový článek

V napsali o mě je nový článek. Mrkněte na http://tn.nova.cz/magazin/hry/novin ky/michael-jackson-se-po-smrti-dock a-dalsi-videohry.html
  • angie72

Re: Re: Ahoj

Teď mi to došlo, ta nebyla na pohřbu. No možná na rodinném byla.
  • lina25

Re: Ahoj

Máš vlčí mlhu. To je jeho bývalá žena Lisa Marie Presley
  • janikoz

Ahoj

Ahojíky, dívala jsem se tady hned na tu první fotku a zdá se mě, že ta ženská co je tam s Mickym je herečka co hrála v Aktech X, nebo mám vlčí mlhu:-)
  • Pojďme spolu pomáhat

...Teď mě napadla ještě jedna věc k mému příspěvku na téma, že co už nemůže udělat na pomoc dětem Michael, je nás, kteří jsme tu ještě zůstali:

Michael byl takový, jaký byl, protože byl týraným dítětem - a místo, aby to druhým vracel, když se stal slavným, bohatým a mocným, soucítil s trpícími a snažil se jim poháhat tím, že jim pomáhal materiálně, plnil jim jejich sny a přání, dával jim najevo svou lásku a pozornost. (K věčně probíranému tématu jeho sexuality bych chtěla dodat jen to, že mezi heterosexuály a homosexuály je ještě úzký prostor pro tzv. asexuály, kteří v sobě zřejmě mají natolik vyvážený mužský a ženský prvek, že jsou v podstatě komplexní a sex prostě nepotřebují; možná to podvědomě cítí ti, kteří ho označují za anděla...)

To, co Michaelovi působil jeho otec, byla v podstatě šikana a šikana je i zásadním problémem dětí v civilizovaném světě. Před dvěma lety jsem napsala příručku "Postavme se šikaně!", která je (nebo v době vydání byla)i podle odborníků jediné souhrnné dílo shrnující pohledy na šikanu pohledem dětí. A je to čtení velmi emotivní a zavazující. Příručku jsem psala proto, aby si především dospělí uvědomili, jaké utrpení šikana i v jejích počátečních stádiích dětem působí, o čemž většina dospělých nemá ani ponětí, a jak i psychické týrání zraňuje dětskou duši a často ovlivní život dětí, bohužel opačným způsobem, než u Michaela .

Pokud máte někdo o tuto příručku zájem, abyste mohli informace šířit mezi svými známými, napište mi svou adresu na:
    daja.spalkova@email.cz, zdarma Vám ji ráda pošlu...
  • angie72

Re: Re: Re: Re: MJ

Možná by bylo lepší, kdyby už žádné zprávy nepřišly, viď? Pááá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit