-
Re: Hm..
Oni lidé někdy mají dlouhé vedení. Najednou si prostě uvědomily, že odešel někdo, kdo už se asi fakt nenarodí. Nejen po hudební stránce ale taky po osobní -
Re: Hm..
To není pravda, jenom je to více medializovaný!!! Měl spoustu fanoušků i během života!!! -
Hm..
To není normalníí..
Všichni ho proslavujou....Až dyž umřell..?? -
Re: Re: Re: Re: Re: michael
To bylo krásný -
MJ
Ahoj Michaeli..jsi ten nejlepší zpěvák a co ten bulvár si už nevymyslí..Prej si umřel *1* že to není pravda? Ten bulvár je fakt hroznej co si furt vymýšlijou. Tak odepiš. -
Re: Re: Re: Re: michael
Jo bylo to užany.pořad posloucham jeho pisne a když ne tak si je zpívam v hlavě ma je te užasny.a pak jak na ten strom vylezl a zamaval a ten jeho smich byl neodolatelnej -
Re: Re: Re: Re: michael
Jo bylo to užany.pořad posloucham jeho pisne a když ne tak si je zpívam v hlavě ma je te užasny.a pak jak na ten strom vylezl a zamaval a ten jeho smich byl neodolatelnej -
Re: MJ
Tady je hodně znát jak byl osamělý.... -
Re: Re: Re: michael
Jo přesně taky to mám úplně před sebou!!! Jásně... byl rozkošnej!!! je mi líto, že michaelova sestra prý prohlásila: " michael byl nejosamělejší člověk na světě" to je hrozný!!!! -
Sakra to je mazec.... ten se popsal dokonale. Akorát že je to strašně smutný -
I love you!!!!
Musím si pořád pouštět jeho písničky!!! Má je tak krááásný, a když vnímám ten text, tak je to fakt paráda!!! Nechápu, jak o něm někdo může říkat, takový humusárny, přece takový písničky jako heal the world, we are the world, earth song nebo you are not alone nemůže složit a zpívat nějakej "pedofil" nebo "úchyl". Takový lidi by se nad svýma kecama měli fakt zamyslet. Tohle tady zůstane strašně dlouho. Někde říkali, že dělali nějakou anktetu, jak dlouho si lidé myslí, že michael jackson a jehö písničky vydrží být pro lidi zajímavý a budou ho milovat. Výsledek byl něco mezi 60 až 100 lety!!!! -
Re: Re: michael
Hlavně taky zdraví. Nikdy nezapomenu, jak se mu rozzářily očka, když se ho ten reportér zeptal, zda chce na ten strom vylézt -
Re: Re: MJ
Jo to je take možné at se třeba tolik netrápíme -
Re: Re: Re: Re: MJ
to jo -
Však on musí cítít tu bolest kterou všem svým odchodem způsobil. Podle mě před tou kamerou prošel zámerně. Něco jak vkaz: Jsem tady -
Tolik emocí, co uměl dát svým písním... -
Re: michael
tak to s tebou naprosto souhlasím, bylo by to fajn... -
michael
Moje největší přaní je aby Michael byl na svém stromě a byl žívy a štasný (kežby to tak bylo) *9* *9* -
vražda??
ahoj ted jsem četla článek od michaelovi sestry, a ta si taky myslí, že to bylo vražda!! Já v tom mám pěknej zmatek už nevím čemu mám věřit!!! Je toho okolo moc. -
alishavargas
michael byl nejlepší člověk na tomhle svět dával všem dětem hračky potom i na nemocné a chudé děti dával peníze prostě byl moc hodni člověk a lidi mu jen záviděli proto na něho hodili takovou špínu jak by mohl zneužívat děti když je měl moc rad a nikdy by na ne ani nehrábl jak vy si to myslíte byl moc dobrým otcem když jeho děti ho máj tak moc rady až plakali když umřel jen blby lidi o něm mluví když to není pravda *13*