-
Re: Re: Re: song
přesně to by neudýchal snad nikdo... nějakej usher nebo justin timberlake by asi měli taky pěkný problémy a to michael nebyl na podium jakou dobu -
Re: Re: song
tAK TO S TEBOU SOUHLASÍM,kDYŽ TAK DLOUHO NEVYSTUPOVAL,TAK BY MOHL ZKOLABOVAT TŘEBA NA PODIU.NECHCE SE MI ANI NAD TÍM MYSLET.kDYBY ASPOŇ NEMĚL TAK OSLABENÝ ORGANISMUS.
KORUNA,CO MU PLNÝM PRÁVEM PATŘÍ,TAK TU UŽ BY MU NIKDO NEVZAL A TAKY NEVEZME.ON BYL JE A BUDE KRÁLEM.. -
Re: Re: Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá
To je fakt!!! Já jsem četla nějakej nesmyslnej článek, že se prej i před svýma manželkama styděl svlíknout a proto, že nikdy s nikým nespal!!! ale zase jeho brácha asi marlon nebo kdo, říkal, že on měl spoustu milenek jenom o tom nikdo nevěděl!! -
Re: Re: Re: Re: M.J.
No jsou tam v podstatě probraný všechny jeho alba atd. je tam u každého alba popsáno jak se točilo. -
Re: Re: song
S 50 koncerty by měl problém interpret v nejlepší formě! -
To mě taky zajímalo, ale o rozchodu už jsem nic nenašla¨!!! -
Ono se říká, že neměl sex nikdy ale to fakt nevím co je na tom pravdy. Tohle už je dost osobní a hlavně každého věc -
Re: song
Taky jsem četla nějakej rozhovor nějakých popových znalců a ti říkali, že by se určitě sesypal na jevišti, že by to nemohl psychicky ani fyzicky zvládnout, 50 koncertů je fakt nápor!!! Jinak souhlasím, nasadil lajnu tak vysoko, že už to nikdy nepřekoná, at si každej říká, co chce, i když posledních pár let nevystupoval, nemyslím si, že jeho popularita nějak ustupovala, protože jeho písničky jsou věčný. To už nikdo nezmění!! -
No, jestly spolu byli ještě v době kdy se točil klip The Way You Make Me Feel, tak tam už mo podle mě přes třicet bylo.Ale tak 32 max. Nevím jakej to je rok. A jak dlouho spolu byli nevíš? -
hezky řečený -
Re: Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá
Ale i každý může mít svá tajemství.nevím proč se řeší furt plastiky,já věřím že jich měl hodně.byla to jeho věc.Nechme to být.JAKEJ BYL UVNITŘ TAK ŇÁKA PLASTIKA TO NEOVLIVNÍ,NE. -
Re: song
JJ přesně s tebou ve všem souhlasim *3* -
tak ted jsem si to našla na netu a s tatum začal randit v roce 1979 což znamená, že mu bylo 20 až 21 let!!! -
Re: Re: Re: Re: M.J.
Pozděj si myslím že jich vyjde víc.A to už tam bude i o jeho smrti atd.tohle je ta poslední. -
song
jeho písničky měli krásný texty... třeba The don't care about us, Heal the world, Childhood, We are the world, Will you be there, You are not aleno.. jsou nejkrásnější písničky.. CHYBÍ MI!!!!!!!!! *9* .. něke jsem četla.. ted už nevim kde.. měl tři největší přání.. už jsi je nepamatuju ale vim že poslední bylo aby na světě byl mír.. aten kdo to psal tam k tomu napsal že jsem mu z troho dva splnily ale poslední bohužel ne.. je to velká škodal.. on byl něco jako 2. BŮH.. snažil se něco dokázat.. miloval děti ale ne tim sexistickým způsobem.. ať měl klidně 50 plastik je mi to jedno on byl je a bude ten nejlepší.. milionkrát zvýšil hranici popu.. a sám jí dokonce překonal.. ale myslim si že kdyby neměl selhání srdce nebo na co vlastně doopravdy zemřel, ž by nepřežil všechny ty koncerty.. určitě by to na něj bylo moc:(.. je to škoda alespoň ten zítřejší by mohl bejt:(.. a jinak jestli tam jsou někde xhyby tak se omlouvám.. píšu co mi přijde do hlavy:) -
počkej no jo vlastně!!! on říkal, že když randil s tatum, tak neměl zkušenosti, ale to mu nebylo třicet ne?? Nebo jo?? -
Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá
A není to jedno, to že zjistíme kolik má plastik mu život nevrátí, řešila bych nějaké hezké věci a ne se tady dhadovat, co že měl vlastně umělý. Já si taky myslím, že kdyby jich měl víc, tak by to přiznal a nikdo by mu to nemohl vyčítat, když by se vzalo v úvahu, jak si ho kvůli vzledu dobírali ostatní, tak by to bylo pochopitelný, ale to že se změnil prostě možný je!! Je pravda, že vypadáš jinak ve 20 a ve 40 letech!!! -
Re: Re: M.J.
zítra si jí jdu taky objednat dík mooooooc!!!!!!! -
Re: Re: Re: na tebe nikdo nemá
A není to jedno že třeba nějakej důlek nezmínil? Vždyť na sebe v tom dokumentu naprášil co se dalo. Dokonce že byl já nevím kolik mu bylo když točil s Tatum ten klip, ale asi přes třicet už jo, že byl ještě panic? -
Re: Re: Re: M.J.
Je pěkná jo?? já vůbec nevím objednávala jsem si ji přes net, takže vůbec nevím, jak vypadá, no nechám se překvapit!!