-
Re: Re: Re: vrazda
takovou rodinku bych za nic nechtěla a vy? *7* -
Re: Link
nemáš zač:) ale radši na to znovu teda nekoukej!!! Nestojí to za to!!! -
Novinári
Ešte tak aspoň 1/2 roka budú o ňom písať a potom to prestane všetkých baviť.
Ale ludia vedia, že sa nedá všetkému veriť. Neviem koho si potom vezmú na mušku, keď už nežije.
Nakoniec z neho urobia mimozemšťana z druhej galaksie.
Každopádne ten jeho osobný život bol taký zamotaný, že to nevymyslia ani v tej najbláznivejšej telenovele - detsvo, plastiky, biela pokožka, manželstvá, otcovstvo, sexuálny život, škandály, či bral lieky, majetky...
Nie je to doriešené a asi to ani netreba riešiť.
Ale máme ho radi, bol to dobrý a zaujímavý človek. -
Re: Re: vrazda
Přesně je to jenom tah jeho povedený rodiny. Vzali mu prý všechny šperky a v přepočtu asi 20 milionu ještě ten den co umřel... takže to asi není zrovna počestná rodinka -
Re: Link
už z toho co píšete je mi zle, vůbec vám nezávidím. -
Re: Re: vrazda
no...doufam ze to vrazda nebyla....i kdyz to nic nemeni na faktu ze je mrtvy :-(... -
Re: vrazda
Já jsem dnes přepisovala článek z časopisu na web. Tam vypovídá chůva, a jestli mluvila pravdu, tak zemřel sám. -
Link
Děkuji Terinda321. Už jsem to viděla, ale neviděla jsem tam toho moc. Možná tím, že mi svítilo sluníčko na monitor, ale pokoušet to už nebudu, chudinka naše malá, musel trpět... -
Já tomu moc nevěřím. Bavila jsem se s kolegou, a ten je toho názoru, že je to výmysl La Toy který jde o pojistku. Ta jeho povedená famílie je všeho schopná -
možný je všechno ale kdo by ho chtěl zavraždit?????to se mi nezdá *9* -
Re: hnus!!
No to video bylo pěkně hnusný ... už jen samotnou němčinu nemam ráda a dkdyž takhle mluvili o MJ tak se mi fakt zvedal žaludek ... -
vrazda
lidi co si myslite o vyjadreni michaelovy sestry ze to byla vrazda? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: hnus!!
zničili ho, oni a ti parchanti, co si vymyslelï ty nechutný, hnusný věci!! Oni za všechno můžou!!! Nenávidím Vás -
Re: Re: hnus!!
http://www.youtube.com/watch?v=SXZU pCF2euU&feature=related
zkus to ještě jednou, ale zkontroluj si jestli tam nemáš nějakou mezeru, ona se tam udělá sama, možná proto ti to nejde -
Re: Re: Re: Re: Re: video
aha, tak to se vážně nepodívám! -
Re: Re: Re: Re: Re: video
Já se divím těm odvážlivcům, kteří tady od ostatních čtou, jak je to šílený, a stejně na tou kouknou. Já vám budu věřit a fakt tohle teda vynechám -
Re: Re: video
Lidem to prostě nevysvětlíš -
Re: Re: Re: Re: video
vazne je to dost hnusnyy:-( chudaak :-( kdybych vedela ze je na tom videu cela ta nehoda tak na to nekoukam...protoze je z toho cloveku az zle...jak vidi jak ho to muselo bolet :-( -
protože je to stra¨šně strašně ošklivý!!! chudáááček míša -
protože je to stra¨šně strašně ošklivý!!! chudáááček míša