Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: vrazda

takovou rodinku bych za nic nechtěla a vy? *7*
  • terinda321

Re: Link

nemáš zač:) ale radši na to znovu teda nekoukej!!! Nestojí to za to!!!
  • lask1

Novinári

Ešte tak aspoň 1/2 roka budú o ňom písať a potom to prestane všetkých baviť.
    Ale ludia vedia, že sa nedá všetkému veriť. Neviem koho si potom vezmú na mušku, keď už nežije.

Nakoniec z neho urobia mimozemšťana z druhej galaksie.
    Každopádne ten jeho osobný život bol taký zamotaný, že to nevymyslia ani v tej najbláznivejšej telenovele - detsvo, plastiky, biela pokožka, manželstvá, otcovstvo, sexuálny život, škandály, či bral lieky, majetky...
    Nie je to doriešené a asi to ani netreba riešiť.
    Ale máme ho radi, bol to dobrý a zaujímavý človek.
  • terinda321

Re: Re: vrazda

Přesně je to jenom tah jeho povedený rodiny. Vzali mu prý všechny šperky a v přepočtu asi 20 milionu ještě ten den co umřel... takže to asi není zrovna počestná rodinka
  • Re: Link

už z toho co píšete je mi zle, vůbec vám nezávidím.
  • Re: Re: vrazda

no...doufam ze to vrazda nebyla....i kdyz to nic nemeni na faktu ze je mrtvy :-(...
  • angie72

Re: vrazda

Já jsem dnes přepisovala článek z časopisu na web. Tam vypovídá chůva, a jestli mluvila pravdu, tak zemřel sám.
  • angie72

Link

Děkuji Terinda321. Už jsem to viděla, ale neviděla jsem tam toho moc. Možná tím, že mi svítilo sluníčko na monitor, ale pokoušet to už nebudu, chudinka naše malá, musel trpět...
  • lina25

Re: vrazda

Já tomu moc nevěřím. Bavila jsem se s kolegou, a ten je toho názoru, že je to výmysl La Toy který jde o pojistku. Ta jeho povedená famílie je všeho schopná
  • Re: vrazda

možný je všechno ale kdo by ho chtěl zavraždit?????to se mi nezdá *9*
  • fleur-flower

Re: hnus!!

No to video bylo pěkně hnusný ... už jen samotnou němčinu nemam ráda a dkdyž takhle mluvili o MJ tak se mi fakt zvedal žaludek ...
  • vrazda

lidi co si myslite o vyjadreni michaelovy sestry ze to byla vrazda? *7*
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: hnus!!

zničili ho, oni a ti parchanti, co si vymyslelï ty nechutný, hnusný věci!! Oni za všechno můžou!!! Nenávidím Vás
  • terinda321

Re: Re: hnus!!

http://www.youtube.com/watch?v=SXZU pCF2euU&feature=related

zkus to ještě jednou, ale zkontroluj si jestli tam nemáš nějakou mezeru, ona se tam udělá sama, možná proto ti to nejde
  • Re: Re: Re: Re: Re: video

aha, tak to se vážně nepodívám!
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: video

Já se divím těm odvážlivcům, kteří tady od ostatních čtou, jak je to šílený, a stejně na tou kouknou. Já vám budu věřit a fakt tohle teda vynechám
  • lina25

Re: Re: video

Lidem to prostě nevysvětlíš
  • Re: Re: Re: Re: video

vazne je to dost hnusnyy:-( chudaak :-( kdybych vedela ze je na tom videu cela ta nehoda tak na to nekoukam...protoze je z toho cloveku az zle...jak vidi jak ho to muselo bolet :-(
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: video

protože je to stra¨šně strašně ošklivý!!! chudáááček míša
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: video

protože je to stra¨šně strašně ošklivý!!! chudáááček míša

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit