Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janinkaa

Re: Pravda p M.J.

Při natáčení na Pepsi se byl vážně těžce popálen, a aby ho to nebolelo,( a věřte mi bolelo ho to sakra moc) předepsal mu lékař léky proti bolesti a Michael je bral, protože ho to dost bolelo, přišel o vlasy a měl zlomený nos, který si musel nechat zplastykovat, jak říká on sám: KAŽDEJ V HOLLYWODU CHODÍ NA PLASTIKU, JEN MĚ SE TO POŘÁD PŘIDĚLUJE! *16*
  • kathleen33

...běž do prdele...Vůbec nic o něm nevíš *13*
  • Michael Jackson

Kdo to vůbec známkuje? To bych moc ráda věděla!Tady jde o člověka,který něco
    dokázal a je ho škoda.SHOWMAN Májkl.
    Diskuse je přeci o něm.Každý má svůj
    názor osobně.Zůstanou vzpomínky,klipy,
    CD,DVD,knihy.
  • lina25

Hele, já už se nebudu rozčilovat kvůli lidem, kteří o něm vědí úplný kulový... V sekci videoklipy máš dokument, tak než začneš poučovat, tak se nejdřív podívej jestly neplácáš blbiny....
  • frasprinc

Pravda p M.J.

hele lidi,ale popravde to byl debil.Ne protože něják spíval ale protože kdyby neudělal tu plastickou operaci tak by ještě žil.Kvůli ni bral léky a dávali mu injekce a na to zemřel.Kdyby si neměnil celou kůži tak by žil.A kdyby byl takový jako za malinka:KDYBY PROSTĚ BYL NORMÁLNÍ A PŘIROZENÝ JAKO SE NARODIL TAK BY JSME HO STEJNĚ MILOVALI A MĚLI HO RÁDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *13* *13* *13* *13*
  • lina25

Michael a Paris

Vždycky se mi strašně líbilo, jak se ho Paris neustále chtěla držet za ruku:)Nezapomenu na větu z dokumentu:
    Paris, chceš se taky proběhnout?
    Ne, chci se tě držet za ruku:)
    Nebo jak rozdával ty autogramy a ona se ho vůbec nechtěla pustit a pořád ho tahala:)

Paris věděla co říká, když o něm prohlásila, že byl ten nejlepší táta jakého si můžete představit
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: spát

Jedinej kdo tu je mimo mísu seš ty!...taky nechápu proč sem něco takovýho cpe..
  • lina25

Re: Re: Re: Re: ghost

Děkuji:)
  • lina25

Re: Ahoj

Já vždycky věřila že je nevinný.Ono se mu stačí podívat do očí, a tam ta pravda o jeho nevinost prímo reflexuje!
  • Michael

Ahoj všichni,určité lidi zde nechápu,pořád má někdo připomínky k plastikám Michaela,když si to tak vezmeme reaálně,tu plastiku či liposukci,či nový nos,silikony,má dnes skoro každej,tak proč soudit jen Michaela?Jeho hudba stojí za obdiv,taneční kreace,jeho život,styl,a takové kecy že byl pedofil,atd?Nevěřím,každej at se koukne sám na sebe a pak at soudí.Michael byl někdo,v hudbě,životě a zůstane králem.Je králem.
  • lina25

Re: já

Já ti něco poradím jó? Když budeš někomu odpovídat, klikni na odpovědět na příspěvek, a ono se pod tím zobrazí RE:
    Jako reakce. Ono je pak snadnější zjistit komu vlastně odpovídáš *3*
  • janikoz

Ahoj

Ahojíky lidičky, dneska vůbec nechápu, jak jsem mohla Mika přehlížet!!! Asi jsem byla slepá, nebo co. *3* Začala jsem ho vnímat až když umřel a to je moooc škoda.... Byl to člověk, který chtěl změnit svět k lepšímu a takových lidí je dneska strašně málo! *9* Mike má skvělý songy a tomu, že zneužíval děti už taky nevěřím, protože sám říkal, že by dětem nikdy neublížil. No, tak se mějte hezky a myslete na Michaela pořád, ať má tam v nebi radost.
  • nespesna

no asy černou nebo modrou.
  • Re: Re: Re: ghost

http://www.youtube.com/watch?v=QaGo KczNndc
  • mikkk

Re: Michael Jackson

ČERNÁ A ČERVENÁ
  • Michael Jackson

nevíte jakou měl nejradši barvu? *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • terinda321

Re: Re: DVD

Já jsem ho naštěstí dneska ještě taky sehnala ale byl to mazec. Obletěla jsem snad každej stánek ve městě a měli ho snad až v tom posledním...
  • mikkk

Re: Re: ghost

vlaestně to má 4díly a každej trvá 10min
  • Re: Re: pro Ninu-Extáze

Michael Jackson
  • nespesna

tak pak nevím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit