Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lina25

Re: Re: ghost

A nemáš odkaz? Já jsem tam ten klip našla ale nejdelší má snad 15 minut, a nebo je to tam na party. Ten klip je luxusní. Jeden z mojich nejoblíbenějších. Ta choreografie nemá chybu.
  • mikkk

Re: ghost

jestli myslíš celý klip ghost,tak na you tube,trvá to tak 25min,ten je jeden z nejlepších!
  • lina25

ghost

Jsem se snažila tenhle film najít na netu, ale fakt vůbec nikde není k sehnání
  • mikkk

Re: michael

Haloooo,nevíte někdo o těch knížkách,Kdyz nevím autora tak je to k ničemu.diiiiiiiiiik
  • mikkk

Re: Re: Re: Re: DVD

Klidek lidi,najděte si to ve vyhledávači,já nevím třeba dvd v novinách a podobně.Včera jsem na to narazila i na netu,chce to trpělivost
  • mikkk

Re: dvd

kupMobilem.cz
  • lina25

Re: Re: Re: DVD

No sakra... tak to jsem prošvihla. Musím se podívat, jestly to ještě není někde k sehnání. Ale vzhledem k tomu, že vím jak rychle bylo pryč dvd number one dost pochybuju, že ho někde koupím:(
  • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: spát

A tobě to přijde normální?
  • nespesna

no na netu ve vyhledavači.
  • KNIHA

Prosím Vás nevíte kde si můžu objednat tu knihu o M.J z roku 09 tu novou co teď vyšla??
  • dvd

nevite jestli bych jeste sehnala to dvd s tiam videoklipama ja mam jen ten dokument a v obchodech v chebu rikaji ze ho s tima videoklipama vyprodali dekuji
  • mikkk

Re: Re: DVD

na stancích,na obalu je Michael celý ve zlatém,když vystupoval
  • Re: Re: Michael

Na něj se nedá zapomenout, věřím tomu, že měl dobrý srdce. je mi moc líto, že odešel tak brzy, byl to génius hudby a tance. *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: spát

co to meleš proboha?!

jinak já taky dost silně nepobírám, proč sem někdo píše jako "jdu ven", "jdu spát".. jako co to má bejt? =D
  • mikkk

michael

Nevíte někdo jaké vysly zatím knihy o Michaelovi?Kromě ta co vyšla v r.2009.diik
  • mikkk

Re: pro Ninu-Extáze

Prosimtě a kdo ji napsal?
  • Re: Re: DVD

myslis dvd mj number ones nebo neco jiniho..... at je to co koliv muzes si to stahnout s netu
  • afis

Jeho hvězda nikdy nevyhasne

Dřív sem ho moc nemusela. Vůbec sem neviděla jeho písničky, prostě jsem věděla, že je Král popu. Jinak jsem se o něm dočetla v bulvárech atd. Ale když zemřel, tak jsem cítila, že mi bude chybět. Nevim proč, ale prostě jedna z nejslavnějších Popových hvězd zemřela. Byla to jedna z nejzářivějších hvězd na hudební scéně a skoro všichni na ni budeme vzpomínat, protože taková hvězda jako byl on nikdy nevyhasne
  • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: DVD

ja ho taky mam hned sem pro nej poslala tatku ;) a sem stestim bez sebe..
  • pro Ninu-Extáze

Jsou to úvahy a básně Michaela Jacksona a kniha se jmenuje Tanec jako sen. Koupila jsem ji na koncertě v 96.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit