-
Re: Re: ghost
A nemáš odkaz? Já jsem tam ten klip našla ale nejdelší má snad 15 minut, a nebo je to tam na party. Ten klip je luxusní. Jeden z mojich nejoblíbenějších. Ta choreografie nemá chybu. -
Re: ghost
jestli myslíš celý klip ghost,tak na you tube,trvá to tak 25min,ten je jeden z nejlepších! -
ghost
Jsem se snažila tenhle film najít na netu, ale fakt vůbec nikde není k sehnání -
Re: michael
Haloooo,nevíte někdo o těch knížkách,Kdyz nevím autora tak je to k ničemu.diiiiiiiiiik -
Re: Re: Re: Re: DVD
Klidek lidi,najděte si to ve vyhledávači,já nevím třeba dvd v novinách a podobně.Včera jsem na to narazila i na netu,chce to trpělivost -
Re: dvd
kupMobilem.cz -
Re: Re: Re: DVD
No sakra... tak to jsem prošvihla. Musím se podívat, jestly to ještě není někde k sehnání. Ale vzhledem k tomu, že vím jak rychle bylo pryč dvd number one dost pochybuju, že ho někde koupím:( -
Re: Re: Re: Re: Re: spát
A tobě to přijde normální? -
já
no na netu ve vyhledavači. -
KNIHA
Prosím Vás nevíte kde si můžu objednat tu knihu o M.J z roku 09 tu novou co teď vyšla?? -
dvd
nevite jestli bych jeste sehnala to dvd s tiam videoklipama ja mam jen ten dokument a v obchodech v chebu rikaji ze ho s tima videoklipama vyprodali dekuji -
Re: Re: DVD
na stancích,na obalu je Michael celý ve zlatém,když vystupoval -
Re: Re: Michael
Na něj se nedá zapomenout, věřím tomu, že měl dobrý srdce. je mi moc líto, že odešel tak brzy, byl to génius hudby a tance. *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: spát
co to meleš proboha?!
jinak já taky dost silně nepobírám, proč sem někdo píše jako "jdu ven", "jdu spát".. jako co to má bejt? =D -
michael
Nevíte někdo jaké vysly zatím knihy o Michaelovi?Kromě ta co vyšla v r.2009.diik -
Re: pro Ninu-Extáze
Prosimtě a kdo ji napsal? -
Re: Re: DVD
myslis dvd mj number ones nebo neco jiniho..... at je to co koliv muzes si to stahnout s netu -
Jeho hvězda nikdy nevyhasne
Dřív sem ho moc nemusela. Vůbec sem neviděla jeho písničky, prostě jsem věděla, že je Král popu. Jinak jsem se o něm dočetla v bulvárech atd. Ale když zemřel, tak jsem cítila, že mi bude chybět. Nevim proč, ale prostě jedna z nejslavnějších Popových hvězd zemřela. Byla to jedna z nejzářivějších hvězd na hudební scéně a skoro všichni na ni budeme vzpomínat, protože taková hvězda jako byl on nikdy nevyhasne -
Re: Re: Re: DVD
ja ho taky mam hned sem pro nej poslala tatku ;) a sem stestim bez sebe.. -
pro Ninu-Extáze
Jsou to úvahy a básně Michaela Jacksona a kniha se jmenuje Tanec jako sen. Koupila jsem ji na koncertě v 96.