Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janinkaa

poznání

Nikdy nezapomenu na den, kdy jsem tě poznala. Dříve jsem o tobě nic nevěděla a mrzí mě, že jsem tě poznala (ne osobně) tak pozdě. Navždy ve mně zůstaneš. I Love You Michael! *14* *4* *4*
  • michael

Miluji te Michaeli a ostatní take zustanez navzdy zivy v nasich srdcich mame te radi *14* *14* *14* *14* skoro cely svet te ma rado ja ti preju klid *9* *9* *9* *9*
  • nespesna

děti

nejvíc mije líto tych děti.
  • Mike

Chudáček malej................budem na tebe vzpomínat Michaele, byl si pro nás král................budeme v srdích opatrovat tvé děti.......
    Paris, Prince a Michael jr. tě pozdravují, tak toť vše......
    Máme tě rádi Mikle, odpočívej v pokoji. *9*
    P&P
  • Re: Michael Jackson

Jáé já se přetukla myslela jsem rok 1996 vím že byl v Praze viděla jsem ho.. *14*
  • mikkk

Re: Re: DVD

49kc
  • janinkaa

Re: Michael Jackson

mě se zase líbil rok 1996, protože v tom roce jsem se narodila a navštívil Prahu, narodil se taky jeho syn apodobně... *4*
  • janinkaa

Re: DVD

prosim tě, kolik to DVD stálo? *4*
  • Michael Jackson

Moc děkuju Mikii za ten rok 1997 byl jsi super nikdy nezapomenu.....Byl to někdo s krásným usměvem a upřímným srdcem děkuju MILUJI TE odpočívej v pokoji *9* *4* *14*
  • janinkaa

Re: Re: nevim co na nem vidite

a tos jako zas četl v jakým bulvárním časáku, vážně tě nechápu, neutrácej za to peníze a radši si kup knížku o něm, kde je celá pravda!
  • =(

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
  • Re: úsměv

jj máš pravdu =)
  • Re: nevim co na nem vidite

tak ty seš silně mimo! a nauč se nejdřív česky
  • nespesna

klid

ad má klid.
  • Michael

ja uz to dvd mam i jsem si ho pustla je to docla dobre.take doufam ze bude mit klid je to velka ztrata
  • mikkk

Michael

jsou informace a myslím že na tom něco bude,že je pohřben nebo snad teprve bude někde na tajném místě,vždyť ani prej nebyla nikde po rozloučení vidět rakev!!!já se ani rodině na druhou stranu nedivím,chtějí Michaelovi dopřád fakt klid a né aby jeho hrob se stal nějakou atrakcíí.Na druhou stranu je to fakt pro nás fanoušky blbý,když budem plakat na špatném hrobě?a je možný že při rozloučení byla prázdná rakev,to SNAD NÉÉÉ.teď to někomu možná přijde k smíchu jo ale oni se bojí aby ho někdo neukradl,když se bude vědět kde je.Vemte si čeho jsou dnes lidi schopni a ještě k tomu fanoušek.Je taky možný že Michaela ,rodina nechala rozprášit v Neverlandu,takto by si to přál!Tam byl nejšťastnější.A veřím že tam jeho duše zůstala ať už je nebo bude pohřbenej kdekoliv.
  • kathleen33

Re: DVD

tak potom písni...já ho ještě nemám... *9*ale koupím si ho..
  • kathleen33

Re: nevim co na nem vidite

co to meleš 52 plastik???měl myslím pouhé 4.....3x nosu a nechal si udělat dolíček na bradě...
  • mikkk

Re: Michael

Moje řeč,byl to takový malý princ....
  • lask1

Michael

Ludia ho mali radi asi aj preto, lebo nebol namyslený, ale bol taký prirodzený.
    Mal prirodzený, nefalšovaný úsmev a úprimné oči.
    Vyžarovala z neho neha a láskavosť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit