Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim co na nem vidite

hej jako jo byl to kral popu a jako mel dobre pisnicky ale byl strasne skaredy jako nic proti ale 52 plastyk *7* jako no ale byl fakt dobri to nemozu zapirat *13*
  • nespesna

Michaell

tak si to pust dneska.
  • mikkk

Re: Re: DVD

ale stejně nejlepší je ten z roku 2002.Tím se odstartovala další obvinění a to už znáte...
  • mikkk

Re: DVD

já si ho taky koupila,tak jsem zvědavá.
  • tereza009

DVD

Dnes jsem si koupila DVD Michael Jackson-Unikátní dokument-Skutečný příběh krále popu. Už se moc těším až se na to podívám. Buď si to pustím ještě dnes večer nebo až zítra. Ale tipuju to na dnešek, protože bych to do zítřka asi nevidržela. *4*
  • mikkk

Re: Re: Co pro vás znamenal?

MICHAEL,byl pro mne Velká osobnost co se týče po hudební stránce a člověk s Velkým srdcem.Po shlédnutí posledního rozloučení mi fakt došly slova a jsem moc ráda za to jak o něm všichni mluvili jaký ve skutečnosti byl,co dobrého na světě udělal atd.Snad i ti co ho neměli rádi Konečně otevřeli oči.O michaelovi se dá diskutovat pořád,je to bezedné téma.Když si vezmeme jaké měl dětství a místo aby byl naštvanej na celý svět tak rozdával lásku kolem sebe.Děti byly pro něj vším.
    Když složil píseň HEAL THE WORLD,tak to vlastně složil pro všechny děti na světě a já v tu dobu byla ještě dítě.Děkuji Michaeli odpočívej v pokoji.Miluji Tě...
  • Svět nikdy nezapomene.

To co se stalo s Michaelem Jacksonem bych nazval nenahraditelnou ztrátou.Ať si každý myslí co chce,ale byl obrovský umělec,kterýmu podrážel nohy až nechutně bulvár.Myslím,že zvláštní byl,ale v takovím postavení se neni čemu divit,ale určitě člověk se srdcem na správným místě-to bez pochyby.Alespoň přirovnání KRÁL POPU mu nikdo neveme a to už nikdy.Na druhou stranu konečně už bude mít snad klid,neměl to vůbec jednoduchý,ale nám všem nezkutečně bude chybět....
  • mikkk

Re: Re: Re: Re: Re: Fanoušci

tak to jsme na tom stejně!
  • mikkk

Re: Re: Re: Fanoušci

neznamena když někdo nebyl ve fanklubu tak že ho neměl rád,já osobně jsem se přihlásila před týdnem.Michaela jsem měla ráda vždy a taky mám moc.Jenom si o tom chci povykládat s lidmi kteří ho milovali......a nechci být na to sama,Moc mi chybí....
  • nespesna

zvědavá

jsem zvědavá. *7*
  • di do prdele

ty idiote pekelnej on svine nebyl to ty si svině kretenska di do p... buzerante !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! michael nebyl pedofil takovi lidi ja ko si ty co mu nadavaj ty nenavidim *16*
  • fleur-flower

Vyšel dokument

Nevim, jestli se to tu už řešilo, ale vyšel dokument o MJ ...
    upoutávka ↓
    http://www.midofilm.cz/
    Mysli m, že to nebude nic proti Michaelovi =) mohlo by to být pěkný. *1*
  • janinkaa

Re: Paris Jackson

každej svoje zranění zakrývá jiným způsobem, nedivím se, že ti to přišlo jak fraška.
  • Paris Jackson

Dívala sem na Michaelův pohřeb. Nebýt Brooke, Steweho, Ushera a Paris... působilo to na mě jako fraška. Výše zmíněným celebritám a jeho dceři jsem věřila všechno co řekli nebo udělali.Proslov Brooke a především Paris sem obrečela. Překládala sem ho rodičům .
  • Paris Jackson

Dívala sem na Michaelův pohřeb. Nebýt Brooke, Steweho, Ushera a Paris... působilo to na mě jako fraška. Výše zmíněným celebritám a jeho dceři jsem věřila všechno co řekli nebo udělali.Proslov Brooke a především Paris sem obrečela. Překládala sem ho rodičům .
  • kikines

Re: Re: Kniha

Cože ?To určitě není pravda ...Jo, ale ty děti co má teda měl jsou jeho ne ?
  • Re: úryvek z básně Extáze

Krásné. On opravdu na sebe vzal všechnu tíhu světa. Jak se jmenuje jeho kniha básní?
  • janinkaa

úsměv

Ahoj, vždycky se mi líbilo, jak se Majký, když mluvil o dětech začal usmívat, ne jako nacvičeně, ale automaticky, z toho jde vidět, že žádnému dítěti neublížil, protože kdyby je zneužíval, zvážněl by, protože by si třeba vzpoměl jak jim ubližoval a oni řičeli, ale on je NEZNEUŽÍVAL ANI JIM NEUBLIŽOVAL NIKDY!!!
    Prostě, že se pokaždé od srdce usmál, když mluvil o dětech. *4* *4* *4* *4*
  • Michael Jackson

Michael Jackson byl výjimečný,psal historii popu,miloval rodinu,lidi kolem sebe,nedělal rozdíl mezi bohatým a chudým,bílým či černým,byl a zůstane král.
  • karuuulka

love him.......

Byl úžasný, je to popový král, legenda, která už s námi sice není, ale stejně nikdy nevymře a jeho krásné písně budou hrát stále. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit