Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eneje

Re: ven

ahojte,vobec neuznavam taketo rozlučky.Prečo človeka,v tomto pripade spevaka Michaela,uznaju,alebo si ho uctia takymto sposobom až po smrti?!Mali si ho uctit a podakovat,alebo poklonit(da sa všelijakym sposobom),za života!A nie po smrti.Jemu je to už houby platne.Aj tak ryžovali na nom za života a teraz ryžuju a aj ešte dlho budu po smrti ty druhy.Chcem sa vžit do jeho mysle,prečo sa dal tak napalit,musi to mat korene niekde daleko vpredu.Možno tym,že ho ten jeho otec despota tyranizoval,malo to dopad na jeho dospely život.Asi nevedel povedat nie,alebo sa akym kolvek sposobom branit.Možno mal tolko ludi okolo seba,že už nevedel,koho ma počuvat,alebo mu verit.To sa potom človek lahko zamota do hocičoho,ani nevie ako.Ale v každom pripade by som ho chcela poznat osobne,čo neni možne,a poznat ho.Ani som nevedela,že daval tolko penazi na humanitu.O tom nepišu tie krvilačne beštie novinarske.A ešte som tiež nevedela,že v 84-om mal pri nakrucani reklamy pre Pepsi uraz.Zhorela mu hlava,takže nemal vlasy.Ozaj,keby ste niekto vedeli,kde sa da o tom prečitať,tak napište.Ja so m bola na jeho koncerte v Prahe ,bol super.Teraz budeme čakať na film o nom,už sa neviem dočkat.Ti,ktory s nim byvali -kuchary,upratovačky zahradnici,ty by vedeli porozpravat.Budem končit,lebo neviem končit.je mi za nim ako človeku velmi luto.Bol moja puberta...
  • Michael

mate pravdu jsou to pekny svinaci lepsiho cloveka tady ne zemi nenajsdeme ja se mu klanim miluju ho milovala jsem ho a nevzdy bude zit v meme srdicku *14* *14* prozivsl fakt dost hnusny detstvi a vite ze o nem vysel dokument????
  • janinkaa

Re: Re: ven

jj, prosim tě, nemusíš nás informovat o všem co děláš. Buď napiš jeden a důvod nebo radši žádnej.
  • kacenka33

Re: Jordan Chandler a Gavin Arvizo

Pardon ale je sice hezký že se Michaelovi snažíte pomoc...ale teď už je to jedno...měli jste se projevit dřív a né teď...teď je mu to jedno a život mu to nevrátí! Tak už ho prosím nechte napokoji...stejně už se pravdu nedozvíte a pochybuju že byste se jí někdy dozvědili...takže už ho prosím přestaňte řešit..já vím,zanechal tady po sobě spoustu otázek ale řešit je už nemá cenu...a kdyby tady byl vyřešil by si svoje problémy sám! Tak už dost spekulací a nechme to jak to je! Michaelovi to taky určitě nebylo příjemný když se mu pořád někdo hrabal v soukromí!Nechme ho v klidu odpočívat...máme Tě rádi Majkíí *9* *14*
  • lina25

Re: ven

Hele, neber to osobně, ale ty tvoje příspěvky mi občas přijdou trochu mimo. *7*
  • nespesna

ven

du ven.
  • lina25

Ty jeho oči....

Majky měl ten nejkrásnější laní pohled jaký jsem kdy viděla... Tolik nevinosti v těch jeho kukadlech:)
  • nespesna

on

proč zrovna on? *7* *9*
  • nespesna

on

proč zrovna on? *7*
  • RIP

pořád tomui nemžu uvěřit..že odešel..vyrůstala sem na jeho písničkách..RestInPeace Jackson *9*
  • nespesna

juknu

na to se juknu. *14*
  • Michael Jackson

Nejlepší ze všech jeho alb Thriller 1987
    na úrovni!
  • kikushka.15

Chudák

Chudák,že zemřel..je mi ho moc líto..moje máma je stejně stará jako byl Michael..chudák fakt..u jeho pohřbu ,který jsem viděla v televizi jsem se skoro rozbrečela! Fakt chudáček!! =(
  • nespesna

svatá pravda

byl milosrdečný.
  • lina25

Re: Re: Jordan Chandler a Gavin Arvizo

Lháři!!!! Ani si neumím představit co tolik stydlivý Majky musel prožívat když mu fotily penis! Je mi z nich zle!
  • terinda321

Přesně souhlasím s tebou. Já kdybych si myslela, že mi někdo zneužívá dítě, tak mi jsou jedno peníze, ale chci aby ten člověk šel na dosmrti sedět. Na nich bylo evidentní o co jim od začátku jde. Byli chudí a chtěli zbohatnöut. Ty případy jsou si až moc podobný. Oba kluci pocházejí z chudých rodin, michael jim chtěl pomoc a dopadlo to jak to dopadlo. Doplatil na to. Oni z něj chtěli jenom vyškubat prachy. Četla jsem, že skoro jediný co proti michaelovi měli, že ti kluci dokázali popsat nějaký nestandardní prvky na jeho penisu, to je v podstatě jediný. Ale nikdo už nemyslí na to, že když ti kluci s michaelem prakticky bydleli, že ho mohli vidět kdykoliv ve sprše nebo jak se oblíká. Tohle je ten nejhloupější argument jaký jsem kdy slyšela. Jsou to hlupáci a zabili ho!!!
  • Re: Jordan Chandler a Gavin Arvizo

je mi z nich fakt na blití!!! Michael byl dokonalej člověk se srdcem jako nikdo jinej a kvůli tomu, že prostě miloval děti z něj udělali pedofila! akorát si chtěli vydělat prachy a čim si musel projít Michael, kterej když mohl, tak vždycky všem pomáhal, to už je nezajímalo! přeju těm sviním, aby si prošli tim samym a ještě milionkrát horším!!! třeba by si to pak uvědomili!
  • janinkaa

máš pravdu, jsou to svině
  • lina25

Re: Co pro vás znamenal?

Že si člověk musí jít za svým snem a že jak sám řekl, žádná hvězda není tak daleko jak se zdá. Člověk,který si v životě prošel strašnými věcmi a byl inspirací a vzorem tolika lidem.Ukázal nám že je potřeba na světě víc lásky a pomoci. Výborný zpěvák, otec a tanečník, jehož písně nebyli jen nesmyslné tlachání ale poselství lidu. Byl to anděl na zemi, a to doslova *4* Moc tu chybí *9*
  • wwww

Jordan Chandler a Gavin Arvizo

Jordan už od pohledu působí jako pěkná svině,která si nepravdivým obviněním přišla na 600 milionu kč! Jestli se ted přiznal,měli by ho potrestat nebo zavřít,nebo mu vzít všechny prachy,jenže to neudělaj! Gavin Arvizo byl sice nejdřív nemocnej,v dokumentu Jacksona neobvinil,ale bohužel pak ho donutila matka!A k tomu dokumentu,ten moderátor ROZHODNĚ NEBYL JACKSONŮV KAMARÁD! Naopak,tenhle dokument pak použili u soudu proti Jacksonovi,protože tvrdil že spí s dětmi v posteli! Moderátor Martin Bashir je hovado! Taky je prokázáno,že kvůli uklidnujícím lékům byl Jackson mentálně na úrovni desetiletého dítěte,takže nebyl pedofil!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit