-
Re: Re: ???
twe to je moc..alespoň tohle mu mohli splnit..tam by se mu určitě odpočívalo líp *9* *9* -
Re: ???
jeho (Majkýho) přání je, aby byl pohřben v Neverlandu, ale jeho rodina se rozhodla, že bude pohřben v Hollywoodu. *9* *9* *9* -
nvím
ještě bude pitva. *9* -
???
ahojky..pls nevíte někdo kde tedy bude Majky pohřben??..dneska sem četla v novinách, že se o tom ještě spekuluje?? *7* *9* -
proč?
Mě je líto jeho dětí..Ztratili toho nejskvělejšího tátu na světě..On je miloval a oni zase jeho. Jinak,prý byl michael závislý na narkózách. chtěl uspat ikdyž mu odstraňovali akné. Jen je blbost aby ho pohřbívali bez mozku..Ať ho pochovají takového jak umřel i s mozkem...R.I.P. *4* *4* *9* -
Michael Jackson
Michael Jackson byl a je pro mě fakt významnou osobností.U něho je vidět, že bojoval už od začátku a vyplatilo se.Ten bude žít i když je po smrti;-(, protože byl fakt úžasnej.Sice ho pomlouvá každej druhej, ale i ti,co co to dělali říkali, že je to obrovská ztráta a to už je fakt co říct, aby někdo oslnil ty, kteří ho moc nemusí. *14* -
lidi prosím
lidi prosím už ho nechte bejt co ho nesnášíte ty bulvári at už dou ty zlí bulváry o něm at už jdou do píči ! *3* *1* a už nechte i po tý neštastný nehodě co se stala mojí mámu to taky vzalo že umřel a ta jeho dcera paris na tom pohřebu v přímím přenosu v televizi ta jeho chudák dcera paris chudinka jak tam brečela ze michaelem a usher ten zpěvák jak šel k rakvi chudáci lidi už přestante oněm mluvit zlí věci už držte tlami a nacpěte si tlami hovnama až budete mluvit zle o michaelovi už ho nechte a to vám přikazuji :michaeli nevšímej si těch lidí co o tebě tak hrozně mluví mysli na to že už máš klid a že tě nic nebolí mysli na to že tvoje děti jsou v bezpečí a mysli na rodinu na přátelé na tvoj krásné písně mysli na lidi co tě milovali a mysli na tvoje všechny 3 děti michaeli odpočívej v pokoji ! *4* tvůj bratr ti vzkazuje na pohřbu že máš pozdravovat jeho dvoje v ráji naschle michaeli pamatuj pamatuj pamatuj nikdy nikdo na tebe nezapomene a nezapomen nezapomen na nás a nezapomen že celí svět tě miloval i love you michael tvoje písně tvůj tanec tvoje srdce všechno tvoje i love !!!!! *14* *4* *4* *4* odpočívej v pokoji jacksne a nezapomen že všichni tě mají rádi *9* *9* *9* -
Re: Re: :)
jj, je to velmi pěkné gesto... -
Michael Jackson
Michael Jackson byl a je pro mě fakt významnou osobností.U něho je vidět, že bojoval už od začátku a vyplatilo se.Ten bude žít i když je po smrti;-(, protože byl fakt úžasnej.Sice ho pomlouvá každej druhej, ale i ti,co co to dělali říkali, že je to obrovská ztráta a to už je fakt co říct, aby někdo oslnil ty, kteří ho moc nemusí. -
už ho nechte
děte už ale fakt totalně do prdele už to jako přeháníte přestante už nechte ho i po tý smrti idioti *13* -
MICHAEL JACKSON
Jste fanouškem Jacksona ??
Určitě si tento profil michaeIjackson přidejte do přátel na lide.cz -
Je mi ho líto
je mi ho moc líto že umřel byl to talent fakt "king of pop" nejhezčí písnička od něj je earht ta je faght hezká *9* *9* *9* ale je to fakt škoda že umřel *9* *9* *9* -
Re: MJ
on umřel nejspíš na to jak byl tolikrát na plastice a bral prý moc prášků a to chtěl udělat zase nějáký koncerty *9* *9* *9* *9* *9* -
ne já jsi to taky nemyslím !
ne co to kecáte on měl rád černochy ale byl bílej protože měl butto plastyku aby byl jenom hezčí a nebo se mu po těle udělali bílí fleky ale je pravda že měl rakovinu kůže tak asi proto
*9* -
ne
nene ty dva princ michael 1 a paris jackson ty nebyli jeho ten princ michael jackson 2 ten byl jeho ale ty dvě co nejsou jeho tak ty ho berou jako za vlastního tatínka on je má od malička ty dva jejich máma je svině skurvená ona ty děti doslova prodala a michael je tak hodnej má srdce že si je nechal a to třatí má s nějakou holkou ale gay byl noaco jako ? to je jeho věc no ! *5* -
Re: cerna huba
Je na hrůzu,že i dnes,v 21. století se najdou rasisti,kteří posuzují lidi podle barvy kůže.Co se týče těch obvinění,nic mu neprokázali,tak si ujasni pojem presumpce neviny. *13* *13* *13* -
Můj talent.. :-*
Nejlepší, největší talent ... !!
*14* *9* *9* MICHAEL JACKSON FOREVER *14*
Je super, že ho dali na titulku tady na osobnostech..!! Děkuju -
ty si
cože ? ty si svině di do píči ty bi si měl chcípnou hovado si ! jedno skurvený už ho nehte na pokoji kreténi děte radši vi chcípnout kreténi už ho nechte bejt už ho nechte na pokoji michaeli nevšímej si teěch lidí michaeli mysli na přátelé na rodinu na tvoje děti na lidi co tě milovali odpočívej v pokoji michaeli miluji tě i love you michael jackson ! i love celí svět tě i love *14* -
at´
at dou do ppppppppppppppprrrrrrrrrrdddddddddd ddddddeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllle eeeeeeee ty co oněm říkají tohle :jé to je super že umřel jé super .at dou tyhle lidi do prdele jak bi vám bilo těm lidem vám to říkám co o něm říkáte něco špatnýho jak by vám bylo kdyby ste vi chcípli a někdo bi o vás takle mluvil zamysletese parchanti ! -
ne ne počkejte lidi
udělal to ten jordan ale víte eště kdo mu zníčil jeho nádhernej život ten reportér jak u něj byl domy a jak o něm dělal ten životopis ten kretén ta svině to hovado skurvený i on mu zníčil život *16*