Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Michael Jackson

Ten kdo pomlouvá Michaela Jacskona at jde do prdele!!!!! On něco chtěl dokázet od ranného věku a taky to dokázal.Kdo z Vás to dokáže?,!! jen mít tak plnou hubu keců .Pro mě to byl zpěvák,skvělý tanečník ze super srdíčkem a taky krásný muž..Děkujeme za vše zůstaneš v našich srdcích jsi *4* *14*
  • michael je hezkej

drž hubu ty si zrůda !! on možná vipadal někdy hrozně ale to každej vipadáme někdy strašně ty nebo já nebo dokonce i prezident ůůůůpplně každej vipadá někdy strašně ! ale někdy vipadal jako anděl a byl lepší než ty takže mu nenadávejte už sakra vždyt mu dejte pokoj i po smrti nemáte srdce ? *16*
  • millillka

FOREVER!

Michael Jackson....FOREVER!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • cože ?

cože ? cože ?cože ? co si to řekl takže ty si dovolíš porovnávat skurvenou miley s králem popu s michaelem když stejně michael vihraje ! michael je legenda on stvořil neverland to všechno on udělal a miley zasraná ani dobrou písničku nestvořila tak co tady říkáš že miley je lepší běž stím zpátky do píči i stou miley !!!!!!!!!!! *5* *16* *8* *10*
  • monita17

MJ

MICHAEL JACKSON IS KING!!!!!!!!Proč musel umřiť néé.-((((Miluji *14*
  • michael je legenda idiote !

ty hele drž hubu di do prdele di do píči zasraný ti víš leda tak hovno on nebyl to co ty říkáš buzerante ! *5* *10* tohle všechno si vimysleli ty kreténi bulvári novináři o něm říkali tyhle věci jenom aby odněj dostali peníze víš takže drž hubu ty velká hubo nemáš pravdu dávej si pozor na jazyk co říkáš a jeho zasraná pitomá ségra la toya ho udala jenom aby dostala ty posraný prachy co se z nich až člověk zblázní takže tohle není pravda chlapečku jo tak si sklapni tvojí držku a nech ho beeeeejjjjttt i po smrti víš jak musí bejt jeho dětem blbečku posranej ty spíš malíma klukama ty si pedofil posranej ty kreténe !!!! *5* *16* *10* *5* *16* *16*
  • wwww

Re: Michael Jackson

ne,ale byl na tom zdravotně hodně špatně!! měl rakovinu kůže,problémy s plícemi,nejedl,měl bolesti,problémy s vnitřními orgány a prý oslepl na levé oko!
    Bohužel byla jeho smrt otázkou času.A 3 dny před smrtí mu bylo zle,navrhovali mu aby šel do nemocnice,ale on to odmítl
  • Michael Jackson

mě moc štve že michael jackson zemřel byl to a je skvělej úžasnej božskej popovej zpěvák mám ho moc ráda tady nejde jako vypadal já si myslím že důsledkem jak vypadala byli hlavně atdy ty věci že byl uchyl atd.Když se o takových vecech jeste nemluvilo byl normální pěknej!!!!!Takže ti čůráci co o něm říkají tak hnusně ať jdou do PRDELE!!!
  • Michael Jackson

Michael Jackson byl nejlepší,je nejlepší a vžfy bude......tahle smrt mu nepatřila :-( :-( *8* *8* *8*
  • Tereza

Re: :)

souhlasim se všema:)...je to moc hezký od těch co to tam dali:)...
  • Tereza

Re: Re: ...

Hlavně že ty si hvězda první třídy!jdi se vykecávat na jiný diskuze!
  • intoska

Re: Re: Re: h

no tak to asi nevíš co si představit pod pojmem legenda.to znaž je mrtvý tak už legenda nenímená,že na člověka ,který byl legenda,se bude vzpomínat i celé roky po jeho smrti takže nekecej,že když je mrtvý tak už legenda není
  • kacenka33

Re: Re: Re: :)

je to nádherný *3*
  • intoska

Re: Re: ...

tys ho zřejmě znala osobně...... *10*
  • intoska

Re: Bulvár

No co bychom mohli od bulváru taky čekat,že?To je pořád ta samá snůška bulvárních keců. *8*
  • lina25

Re: Re: :)

Je to moc hezký:)
  • Re: :)

jj je to krásný, je dobře že to tam dali! =)
  • b.e.t.u.l.i

:)

Jsem nadsena z toho na hlavni strance :) neska kdyz sem spustila osobnosti a byl tam michael takhle ;) je to krasny a moc dekuju vsem co to udelali. Takhle to aspon vsechny donuti se na nej podivat a vzdat mu uctu
  • R.I.P.

Taky netusim kdy to přejde,ja z toho mam fakt zlomený srdce.Sice jsem behem něj vyrůstala a mela ho ráda,ale to jsem netusila jak me to hrozně zasáhne.Normálně pořád na něj myslím a skoro pořád se mi chce brečet.Připadam si uplně snad blbě,nikdo v mém okolí to nechápe.Zabedněnci.Úžasnej Fantastickej člověk,neuvěřitelně nadanej,s tak krásnou duší.. Absolutně světlou,čistou,bez jakýchkoliv pochybností! stači ho sledovat a pochopiš. Slovy to vůbec nejde vyjádřit,ale my co ho milujeme,víme že byl nejvzácnějsim dárem nam lidem. Milujeme tě Mikee,děkujeme za tebe Bohu.On se o tebe postara.........................
  • wwww

Re: Michael

Jednou nás smutek přejde..možná..za 2 roky..ne asi nikdy,zmenší se,ale nezapomenem! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit