-
................
a co se týče těch bulvárních plátků...sou to nesmysli...Kdo viděl pohřeb pochopí...jelikož žádnej z novinářů do Michaela neviděl.Doufám že teď budou mít úctu a nechají ho v klidu odpočívat... *13* -
:´-( :´-( :´-(
Tak sem včera koukala na ČT24 na jeho pohřeb a musim vám říct,že sem teda brečela a nestydim se za to *5* MJ byl maximální umělec,uměl ze sebe vydat maximum.Nebyl to jen král popu ale celý moderní hudby,nikdy ze světa nevymizej jeho písničky... Rest in Peace Michaeli Jaksone *5* -
Natebe se zapomenout nedá
Michaeli,to co jsi pro nás udělal to nejde ocenit žáádnou cenou na světě,jseš jedinečnej,nejlepší,legenda prostě král králů,novináři a média tě neustále pošpinovali ničím co nebyla pravda,ale mi fanoušci opavdový fanoušci,nás žádný média neovlivněj v tom že víme že jsi byl hodnej,laskavej,měl si rád děti my víme jakej si byl média si můžou psát co chtěj ale mi věříme jen a jen tobě.Tvuj tanec zpěv,v zákulisí jsi byl klidnej,tichej,ale jakmile jsi vyběh na podium byl jsi jako drak,Tohle se prostě zapomenout nedá byl si,seš a navždycky budeš král králů a král popu tebe už nikdo nenahradí to se může klidně stavit na hlavu.Tvoje děti můžou být pyšný na to jakého měli tátu jedinečného a jak moc jsi znamenal pr svět pro celý svět.Z celýho srdce ti děkuju za všechno jaký jsi byl Miluju tě a v mém srdci zůstaneš na pořád Miluju tě michaeli.
We will never forget you...Michael Jackson FOREVER *4* -
Re: televizi
naopak na internetu to bude,kde jinde? -
Re: Re: PROSÍM
a na idnes.cz a na tn.cz a určitě i na youtube! -
Re: PROSÍM
6 videí je na blesku -
televizi
můžež se kouknout do televize na internetu to asy nebude. *4* -
Naše Srdce
Michaeli v Naší srdcích budeš žít pořád NIKDY na Tebe nezapomeneme Miluje me Tě -
PROSÍM
Prosím kdo mi poradí kde na netu najdu pohřeb Michaela?Na ČT 24 mit o nejde přehrát že nemám nainstalovalný nějaký přehrávač a nikde jinde jsem video o pohřbu nenašla *9* *9* *9* -
Re: Re: pohřeb on line
To jsem našla ale jsou to jen části není to celé video já jsem to neviděla a strašně moc mě to mrzí *9* -
skandály
jo jsou nanic jenom pomluvy *4* *16* -
Re: Re: Re: Sledovanost
já nevím já jsem to četla a fakt jsem to neměřila -
Král POPu
Všechny bulváry by měli zrušit -
Re: Re: .............
Jo,ta dcerka to mě taky rozsekalo -
nevím
já nevím skuse zeptat ostatních. *4* -
Jeho skladby
Jeho skladby zazněly zhruba v 60 filmech, mezi ty nejznámější patří Návrat do budoucnosti 2, Charlieho andílci, Křižovatka smrti 1-2, Zoolander, Přes noc třicítkou či 27 šatů. Nejslavnější je každopádně skladba Will You Be There pro dojemný rodinný snímek o kosatce Zachraňte Willyho (Free Willy, 1993). -
Re: Bulvár
jj..Majky měl pravdu..je to jen banda ignorantů..dementi..aspoň po smrti by mu mohli dát pokoj *9* -
Re: pohřeb on line
http://www.ct24.cz/vysilani/2009/07 /07/209411034000367-19:00-primy-pre nos-verejneho-rozlouceni-s-michaele m-jacksonem/ -
Re: .............
přesně..tohle sem si taky řikala..ale pláč šel sám..to prostě neovlivníš *9* bylo to smutný..sem akorát myslela, že něco dodá i jeho otec *9* ..ale ta jeho dcerka..tý mi bylo opravdu moc líto..mi přišlo že ta jediná si to asi uvědomila, že se to stalo páč ty kluci byli docela v poho *9* *9* -
Re: pohřeb on line
Na čt 24 v archivu