Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Sledovanost

nevadí!Nejsme snad na Nově,abysme řešili sledovanost!
  • Re: Re: ;(

stejně jako se z Čech dostaneš na "americký" internet blbe!!!!
  • terinda321

Sledovanost

Ale prej to nemělo takovou sledovanost, jaká se čekala.
  • terinda321

Bulvár

Aha jsou takoví kreténi. Včera o něm psali, že je panic, dneska, jak zneužíval děti. To jsou chudáci. Moje spolužačka má tetü v blesku a sama mi potvrdila, že když nemají co psát, tak si to prostě úplně vymyslí. Ale úplně. Debilovééé. Dělají to jenom pro prachy.
  • frasprinc

Re: Tričko

Jo tak pojed sem teta pracuje v obchodáku a je jich tu hory doly a stoji 2 dolary.Jen ubohy tricko tak drahy
  • Re: Re: ;(

To já mám tady svůj laptop a jsem v kalifornii ale trošku dál od Michaela.Ale protože mám českej laptop tak jsem se sem dostala v poho.V timesu a v novinách vo něm pořád píšou a takovýhle kecy.Já jsem tady u tety a ta ty noviny kupuje pořád a ještě mi to překládá(PS:jsem ruska,máma taky a teta taky takže mi to překládá do ruštiny)a je to hrůza co vo něm píšou.Jako třeba tohle,,(přeložim to)Michael Jackson umřel na předávkování léků nebo to byla jen náhoda?''UMÍTE SI TO PŘEDSTAVIT TO JE HOROR.TOTÁLNĚ SCARY MOVIE!!!!Ale naštěstí jsme tam nejeli to by máma brečela ještě bůhví jak dlouho.Hele,budu tu ještě do zejtra tak vám napíšu novinky jo?Aby jste měli přehled(pokud mi nevypší připojení k cz síti)GOOD BYE!!!!!!!! *3*
  • nespesna

král

jak jsemse dívala na ten pohřeb tak měl zlatou truhlu a já jsem brečela jak tam ta holka mluvila chudácy děti. *9*
  • Re: ;(

když jsi v Americe tak jak jsi se dostala na český internet? *4*
  • Re: Bulvár....

jj já jsem to četla a musím říct že je z toho na blití!Bulvár si šíleně vymýšlí:(
    Jo a...I LOVE YOU MICHAEL! <3
  • lina25

Bulvár....

Lidičky, mě je z toho bulváru fakt špatně. To co jsou schopni otisknout den pohřbu.... Takový svinstvo a lži se nedají vyjádřit slovy. Četli jste Aha?
  • b.e.t.u.l.i

;(

Neberte to jako chlubeni, ale jsem ted v Americe a tam o nem porad v televizi neco davaj od rana az do vecera. Dneska jsem byla po obchodech a koupila sem si knizku o nem, ale bohuzel v anglictine, takze to bude trochu tezsi na precteni. Taky sem koukala po trickach, a ze jich tu neni malo, ale nevidela sem to pravy.. snad zejtra. *9* I miss you..
  • b.e.t.u.l.i

Re: Tričko

v Americe.. a to ti rikam ze tam je na kazdym rohu
  • Re: Re: pohřeb Michaela

na STV už od 17:50
  • mclucky

...

Byl to prostě anděl... *4*
  • heath.4ever

R.I.P.

Michael Jackson byl ve světě popu prostě pojem.A zůstane jim na pořád.Neznamená,že když zemřel,tak je konec.Budeme ho nosit v srdíčku dál a milovat jeho skvělou hudbu.Lidé se s ním rozloučili velice hezky a za to jim Michael určitě tam ze zhora děkuje
  • kacenka33

Tričko

ahojky nevíte kde bych sehnala tričko s MIchaelem?
  • Tereza

chybíš nám:(

jj taky mi bude chybět *9* *9* Celej večer sem probrečela u loučení snim *9* *9* ....Bylo to krásný *9* Nikdy na něj nezapomenu a na to všechno co dokázal,měl obrovský srdíčko a pro druhý obětoval strašně moc...a jak říkali při loučení snim JINÝHO MICHAELA JACKSONA UŽ NIKDY MÍT NEBUDEM!!!! *9* *9* *9* ..Dal se na cestu ze který se už nikdy nevrátí a doufám že právě tam najde svůj klid a bude odpočívat v pokoji! *9* *9* *9*
  • obřad ='(((

já brečela jako už dlouho ne :'( říkala jsem si že to vydržim, ale řvala jsem hned na začátku, pak jak tam pouštěli ty jeho videa s tim You Are Not Alone to už jsem nemohla :'( a od Ushera až do konce.. u tý Paris jsem se úplně sesypala :'((( WE LOVE YOU MICHAEL! on je prostě jedinečnej a dokonalej člověk! nikdo se mu nemůže rovnat! <3<3<3
  • Re: Radka

přesně tak!!!
  • Re: Re: h

tak VYPADNI!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit