Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Katka

on byl ,je a bude legendou nadále,to co dokázal je jedinečné!lásku kterou lidem projevoval,dokázal toho opravdu moc!!
    označení král popu mu jednoznačně patří!!
    Forever in my heart!!
  • kikines

je to hrozný

Ted' sleduju Michaelův pohřeb a brečím, hrozně mě to dojalo i když se mi od něho líbilo třeba takových 5 písniček ucědomila jsem si, že on byl pro lidi králem a všichni ho měli rádi
  • Radka

Nemusíš mít ráda spostu lidí, ale člověka, který pomíhal celému světu a hlavně dětem, nvidím jediný důvod jak ho nemůže mít někdo "rád". Je mi to strašně líto, že to tak někdo cítí.
  • Re: h

Už jen kolika pomohl lidem by ho měl mít rád každý je mi líto, že to tak necítíš...
  • kikines

Re: Re: h

protože se mnou souhlasí hodně ostatních lidí a mých kámošů on byl legenda, ale ted' je mrtvej takže už legenda není
  • Re: cerna huba

čuráku...hej co si to dovoluješ to o něm vůbec psát...právě v tuhle chvíly chci abys chcípnul ty když si taká rasistická svině.A to že byl pedofil byly a vžycky budou jenom kecy.Sem vůbec nemáš co chodit!!!!!!!!!!!!! *16* *16*

a proč sem vůbec lezeš?

a koho to zajímá,že ho nemáš ráda? Tak proč sem vůbec píšeš,myslíš trochu a myslíš,že tím zhoršíš jeho písničky? *7*
  • Sbohem Michaele!

Díky za všechno,nikdy na tebe nezapomenem!
  • kikines

h

dokázal toho hodně, ale nemám ho ráda
  • co o něm řekli další osobnosti

tady je co o něm řekli další
    osobnosti
    :www.michaeljacksonweb .cz/citace.htm

Já jsem tak šťastná, že tady teď stojím vedle mého drahého přítele, jehož vřelost a starostlivost již inspirovala miliony lidí po celém světě. Michael je výjimečná lidská bytost s talentem za hranice pochopení, soucitem a oddaností ostatním, která nemá obdoby. Michaeli, my, kteří tě známě osobně, víme, čím jsi musel projít, protože jsme trpěli s tebou. Věděli jsme ale, že jsi silnější a že se dostaneš přes tuto temnou hodinu nedotčen svinstvem, které na tebe bylo hozeno, a tíhou názorů celého světa a že i potom zůstaneš tím dětským, nevinným mužem. Také doufám, že tento zážitek nezmění tvou upřímnou lásku ke všem dětem. V tobě je krása a hluboká pravda. Jsi nejjasnější hvězdou ve vesmíru a nedovol nikomu a ničemu, aby tě zastavilo. A nikdo, ani žádné okolnosti ti to, co jsi dokázal, nikdy nevezmou. Už dost bulvárního tisku! Už bylo dost bulvární televize! A víte, co? Jen vy – veřejnost – toho můžete dosáhnout prostě tím, že přestanete kupovat jejich svinstvo. Jen díky vám můžou zkrachovat. A nebylo by to krásné?
    Michaeli, moc tě miluji a určitě stále jsi tím jediným králem popu, rocku a soulu.
    o něm řekla Elizabeth Taylor při slavnostním večeru Jackonovi rodiny, kde převzala cenu za své humanitární činy, kterou ji předal Michael.
  • michael

Jestli někdo máte stv2, tak tam se to už vysílá a přenos má prý trvat až do půlnoci
  • lask1

Prenos

Priamy prenos je teraz na www.tv.com/story/16248.html
    ale vypad8va im zvuk
  • 9margaret9

Re: Re: ??

Já myslím, že na Čt24.....
  • kristyn875

Re: ??

twe..tak dneska už se asi odpovědi nedočkám!!!!!
  • Michael

jo ja take zapalim svicku a tipuju si ze cely pohřeb probrečím *9*
  • kristyn875

??

na jakym kanálu se teda budete koukat?? *7*
  • Re: Dotaz

maj to vysílat i na tn.cz
    na cnn.com to určitě nepude,protože se tam bude chtít dostat hodně lidí
  • tereza009

Dotaz

A chtěla jsem se zeptat když se mi objeví stránka cnn.com na co tam mám kliknout abych měla přímí přenos z pohřbu ???? Děkuji předem za odpověď. *7*
  • tereza009

Svíčka

V 19:00 za Michaela zapálím svíčku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit