Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaelajackson

pohřeb on line

nevíte někdo kde je ke shlédnutí celý pohřeb Michaela?? Nemůžu to nikde najít.. prosim...
  • terkatolarova

Rána

Je to katastrofa nepestávám brečet nikdy mě nic takhle nezasáhlo
  • terkatolarova

Re: oživl

Jomusí to být pro ty chudinky rána . Musel být bezvadný otec
  • nespesna

oživl

chtělabych aby oživl aby ty děti měly tátu. *9*
  • terkatolarova

DÍK

Mnoihokrát ti děkuji Michaeli za to že jsi mě vždy podržel že jsi chtěl změnit svět a za to že jsnežil sice krásný život ale zkrášloval jsi ho všem ostatním děkuji ti za tvé fantastické písně za neopakovatelné kroky za to že jsi , jseš a taky na pořád až do skonání světa budeš legendou . Věřím že jsi to čteš jako teď všichni ostatní já věřím že žiješ úplně jiný život . nikdy nikdy nebyl a nebude takovoiu mega star jako ty !jsi prostě Dokonalost sama . Včera tvůj pohřeb byl tak skvělí ale nic nenahrdí tvé neopakovatelné superkonzerty ...PROSÍM VRAŤ SE NÁM ZPĚT A ZPÍVEJ OPĚT Z PLNÝCH PLIC .
    *9* prosím ať je náš život zase zkrášlen TVOU hudbou . Věím že teď si to čteš . Dokázel jsi neuvěřitelné !! nikdy na tebe nezopemeneme !! PROSÍM VRAŤ SE NÁM !! a DĚKUJI TI ZA VŠE CO JSI PRO TUHLE ZEMI UDĚLAL .. DĚKUJI TI michaeli !! *14* KING OF POP NA VŽDY !! R.I.P MICHAEL JACKSON . Tereza Tolarová
  • 9margaret9

.............

Ten včerejší pohřeb byl taaaaaaak strašně dojemný...vůbec jsem neměla slov...za to ale oči plné slz. Před začátkem jsem si říkala, že brečet nebudu, ale prostě to nešlo vydržet. Bylo to pěkné, nejvíc mě vzalo, když nakonci promluvila jeho dcerka, že od chvíle, kdy se narodila, tak táta byl ten nejlepší, jakého si kdo můžeme představit............
  • lask1

Re: Re: Re: Bulvár

Javisko bol jeho svet a jeho domov, kde sa necítil byť ohrozený okolitým svetom.
    Svojím vystúpením vedel dostať ludí do varu. Stránil sa tých supov novinárov, ktorý mali nemiestne otázky a špekulácie na jeho osobu a jeho život. Chcel od toho šialenstva novinárov uchrániť svoje deti, preto im dával všeliaké rúžky na tváre, aby ich nemohli otravovať a vypytovať sa. Nechcel, aby zažili to čo zažil on sám.
    Mali by sme si vziať z jeho posolstva príklad a chovať sa k sebe podľa toho.
    Zaoberal sa vážnymi otázkami tohto sveta.Chcel aby sa ludia v jeho okolí mali dobre. A trápila ho myšlienka,že niektorý ludia to šťastie nemajú. Nenávidel násilie,vojny,chudobu a zverstvá tohto sveta.
  • Re: smutné

TAKOVÝ JE ŽIVOT!
  • Re: Re: Re: h

Ty seš vážne tááák blbá,to nemá obdoby! Víš vůbec,co znamená slovo legenda? Asi těžko! Málokomu se podaří,aby se jí už za svého života stal!!! A po smrti se stane ještě větší legendou,takže to co jsi sem napsala je totální,ale totální KRAVINA!!!!! *10* *10* *10* *10* *8* *16*
  • nespesna

smutné

jeto smutné. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: Tričko

TO BUDE LEVNĚJŠÍ NEŽ JET KVŮLI TOMU DO USA!
  • Re: Re: Tričko

NECH SI PŘES INTERNET NATISKNOUT JEHO FOTKU NA TRIČKO!
  • lina25

Re: Re: Bulvár

To teda. Taky jsem čučela. Jak se může takovej stydlín a skromnej chlápek s duší dítěte na jevišti, proměnit v takovou neřízenou střelu!
  • lina25

Re: Re: Sledovanost

Vždyť to sledovali na celém světe 2,5 miliardy lidí
  • Re: Michael

ukázky z pohřbu jsou všude
  • Re: Re: Bulvár....

je jedno jestli si vymýšlí nebo ne,každopádně nemá žádnou úctu!
  • Re: Bulvár

bulvár je bulvár!To jaký Michael doopravdy byl,věděl jen on sám!Každopádně ale dokázal být úplně jiný na jevišti,než v soukromí!To bylo prostě neuvěřitelné! *14*
  • Re: Bulvár

mě je z toho vážně na blití!
  • lask1

Michael

Na www.cbs.com sú okrem iného aj ukážky klipov včerajšieho prenosu.
  • nespesna

neva

to neva. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit