Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janinkaa

Re: Re: Dotaz

Ahoj, no třeba na www stránkách: ulozto.cz, mp3.nadruhou.cz, stahuj.cz apodobně...já teda nestahuju, ale znám ty stránky...zadej tam: Smooth Criminal. *3*
  • kacenka33

Re: Re: ...KRETÉN!!:-!!

to je pravda pro nás bude Michael vždycky na 1 místě! a to se nikdy nezmění!
  • Re: ...KRETÉN!!:-!!

Možná se ta tvoje Miley vrátí na 1.misto,ale pro ty co ho mají radí bude pořád na 1.mistě..takže nech těch kecuu..a běž někam... *13*
  • kacenka33

Re: Dotaz

myslíš Smooth Criminal? tu t můžu poslat přes ICQ *3*
  • Tereza

Re: ...KRETÉN!!:-!!

Je supr že je Majkí první!!!Tak nevim co čekala!Ta tvoje Miley nikdy na něj mít nebude!!!
  • janikoz

Dotaz

Ahoj, ještě jsem se chtěla zeptat, jestli se dá někde stáhnout ta písnička, kde Majky ve filmu Moonwalker došel do nějaký tý místnosti nebo co a hodil tu minci do toho juboxu a potom tam s těma gangstrama tancoval. Jak se ta písnička jmenuje? Díky za odpověď.
  • kacenka33

Re: Re: Re: 1.místo

jojo a maj v hlavě nasráno!
  • Tereza

Dej nám už konečně svátek!!! *16* Je tak těžký to pochopit?!Pro tebe asi joo!Nemáš tady co dělat!
  • kacenka33

Re: Re: Re: ...KRETÉN!!:-!!

ty tvoje kecy jsou ubohý!
  • vananneh

Re: Re: ...KRETÉN!!:-!!

Já ale nevim kudy ty to víš??:)
  • kacenka33

jdi do háje...ničeho si nevážíš....vypadni a než Michaela být!
  • vananneh

...KRETÉN!!:-!!

Jako to ten úchyl snad nemyslí vážně???No že chcíp tak aby se z toho všichni neposrali!!!MILEY!!!Ta se teda na .místo v POHODĚ vráááátííí!!!máte smůlu a komu se líbí a má jí přidanou tu wopici myslim tak je to taky úúúúúúchyl a krétéééé!!:-!!!
  • janinkaa

Re: Re: 1.místo

Přesně tak, ti co ho pomlouvají, si hrajou jen na hrdiny... *8*
  • janinkaa

Re: Re: 1.místo

Přesně tak, ti co ho pomlouvají, si hrajou jen na hrdiny... *8*
  • kacenka33

Re: 1.místo

Jojo to je super že je Majkíí na 1. místě...a to jako ho tady pořád někdo pomlouvá tak to uráží jeho i mě...takže se laskavě seberte a vypadněte protože na vás tady neni nikdo zvědave!
  • 1.místo

Super!!!"Majký"předběhl Hannah Montanu! Jako "Hana" je taky super, ale na "Majkýho" prostě nikdo nemá. Hele, děcka děsně mě rozčiluje, že "Majký" je po smrti a mluvíte o něm, jak o nějakým úchylovi. Každej má na něj jinej názor, ale tohle je diskuze o "majkýmu" jen pro ty, co o něm píšou hezky a maj ho rádi, takže to říkám po několikáte a naposled: VY CO HO NESNÁŠÍTE, SI UDĚLEJTE SOUKROMOU DISKUZI A TAM HO POMLOUVEJTE!!! PŘESTAŇTE NADÁVÁT A MLUVTE O "MAJKÝM" V DOBRÝM, VŽDYŤ JE PO SMRTI!!! Jestli chcete nadávat tak vypadněte, my o vaše trapný názory nestojíme! *8* *8* *8*
  • Re: drogy

A to si zase vyčetla kde ???? *8*
  • Re:

Seš borec, tohle je vážně trefný... *3* Konečně někdo, sem dal něco, co je naštve. *1*
  • eve-lyn

Re: ten vas

víš co.. vůbec sem nechoď ..pro takový nuly jako seš ty tady není místo!!
  • Re: Re: Ahoj

ubohá seš akorát tak ty a tobě podobní

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit