-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
s takovou pindou jako jsi ty nemá vůbec cenu debatovat. Jde ti jen o to jak někoho urazit a sprostě mu nádávat. Jó a příště si nech ty vulgarizmy pro někoho jinýho telátko . Úplně miluju takový vypatlaný puberťačky, který když se na ně někdo špatně podívá, jdou se vyplakat k mamince, ale když píšeš anonymně tak budeš machrovat. Vrať se do mateřský školky, tam se děti učej základům slušnýho chování. *3* *3* -
ten vas
majkl sukal maly kluky do jejich zadecku a nechal si od nich kourit svoje cerny pero.jak by se vam libilo,kdyby tohle delal vasemu diteti,co.jako zpevak byl prumernej,stejne jako tanecnik.hudbu,texty neskladal nepsal.to co byl,to z nej udelaly media.a navic byl zadluzenej,kam se podival.takovouhle sracku chcete podporovat,jo.stydte se,magori. *8* *8* *8* *8* *8* -
sama plácáš kraviny..chcípni ty píčo -
ježiš drž hubu ty čubko!omezená husa si jenom ty a myslíš si že máš pravdu jen a jen ty!!meleš kraviny..je to můj názor,vztekej se nad tim jak chceš...si obyčejná píča *15* jooo a teď mi dej 5 no jen do toho *15* sme omezený husy jenom pro to že má jinej názor než ty?! běž si hrát na píseček krávo vylízaná FUCK OFF!!sbohem *15* -
celovečerní dokument
Brečela jsem. Tohle by si měl pustit každý než mu začne nadávat... -
plácaš něco o tom, že člověk jako on by nebyl schopnej něco takovýho udělat. Je nepochopitelné, že někteří lidi jsou toho schopni, ale takový věci se prostě dějou. Já si nemyslím, že to udělal, ale ruku do ohně bych za to nedala. To jestli to je pravda nebo ne, ví jen on a děti, které s ním bydlely. Ale my nejsme ani jedno, nechte těch keců, jak to byl úžesnej člověk, kterej by ani kuřeti neublížil. Protože tím, jen dokazujete, že jste omezené husy. -
nejde
ta stránka nejde. *9* -
smutné....
http://www.stream.cz/video/155/3226 87-fenomen-michael-jackson-zabil-ho -comeback -
král
byl král -
Re: michael
Zruuda jo??on za to nemohl..ale to ty nikdy nepochopííš.. *13* -
Michael-pravda
Myslíte že on si vybral svůj vzhled?!Jemu se posmíval otec i bratři že má akné a nos jako bambuli a smáli se mu.Poté měl Michael Jackson nemoc zvanou Vitiligo a měl flekatý obličej jak byl černoch s bílými fleky!Proto začal používat bělící krémy aby nebyl flekatý a tak se z něho stal běloch -
ježiš a kdo ji tu znemožnuje? *9* ani nevíš co píšeš -
janushka: *9* prosimtě uklidni se *9* nejsem zvědavá na tvoje výlevy...důkazy?viděli jse o něm ten dokument?!myslim,že člověk jako on by nemohl ublížit dítěti
panebože,proč to furt řešíte?nemůžete mu dát pokoj ani po smrti! -
Re: Nejvíc se mi líbí jeho píseň Black or White!
jasně,mně se líbí taky.... *3* -
Re: FUCK OFF MAJKL
dement se tu vyskytuje jenom jeden,a to si ty! -
Re: Re: Re: Ahoj
No to jsme se to dobrali.....diskutujeme o Michaelovi a naráz tu máme hromadu sprosťáren........hrůza -
Re: Ahoj
TAK TEDA NEVÍM,JESTLI HO TVOJE MAMKA ZNÁ OSOBNĚ? -
Re: Re: michael
ty si taky zrůda....to si jenom myslíš že byl zrůda...on byl Bůh...on byl Král! -
Re: Re: nastupcem
cožee Issa? no fůůj *9* lidi kam jsme to došli aby se srovnával nejlepší Michael se Sámerem...Sámer Michaelovi nesahá ani po kotníky takže se s nim jdi vycpat! Michaelovi se nikdy nikdo nevyrovná! BYL PROSTĚ NEJLEPŠÍ TAK SE S TÍM KONEČNĚ SMIŘTĚ! -
Re: michael
jo tak zrůda a proč jako?protože vypadal tak,jak vypadal?UMÍŠ SNAD ZPÍVAT LÍP NEŽ ON? MICHAEL BYL UMĚLEC!!!!!!!!!