-
Re: Re: Re: Ahoj
no teď si se projevila *9* *15* -
Re: Re: Re: Re: Ahoj
pro tvoje info M:J nebyl žádnej pedofil!jestli si ty a tvoje rodina tak naivní že věříte bulváru a těm hovadinám co tam píšou to už je váš problém..nejdřív sem vlezeš s tim,jak máš svojí matce vysvětlit že to nebyl žádnej pedofil a gay a pak když ti někdo odpoví tak najednou otočíš a tvrdíš ,že nevíš jestli byl vůbec pedofil *9* tak si laskvě rozmysli co vůbec chceš -
Re: Re: Kniha
A myslíš, že by byla na půjčení v knihovně? Já se zeptám a doufám, že jo!!!! -
Re: Re: Nejvíc se mi líbí jeho píseň Black or White!
Mě se líbí Thriller a You are not alone(nebo jak). -
Re: myslim si,
Myslím, že je mrtvý. Existují sice různé prášky na zástavu srdce, ale za 48hod se zas rozbuší. Hele, je ti 50 máš přes 40kilo a všichni tě pomlouvají. On zemřel. Měl v sobě zřejmě nějaké prášky. Chudák. -
myslim si,
ze majkl je nazivu.mel velke dluhy a tak ty,kterym dluzil napadlo,ze jediny zpusob,jak dostat svoje penize zpet,bude nechat ho zemrit.nikdy v zivote by uz nemel takovou prodejnost jako ted,po -smrti-.vse to byla jedna velka bouda.myslim ty koncerty v londyne a tak.ted vydelaji obrovske penize na prodeji tech videi z majklova zkouseni na koncerty.dostanou z toho zpet zaplacene svoje dluhy a majkl dozije v poklidu nekde o samote.neverim tomu,ze je mrtvy.kdyz jde o penize,o velke penize,tak se clovek uchyli ke vsemu.i k predstirani svoji vlastni smrti. -
Re: Re: Jordan sa priznal že klamal o Michaelovi
to s tebou naprosto souhlasím. Taková svině ten Jordan. Ale pomohl Jacksonovi najít lásku(to ho ale neomlouvá), vzal si Lisu Presley, aby o o tom klukovi přestalo bavit!!!!!! Myslím, že mezi Michaelem a Lisou to byla opravdu láska!!!!! *4* *14* -
Re: michael
to možná. Ale měl HLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nebyl zas taková zrůda!!!!!!!!!!! Co ty máš na WITCH???????????? -
michael
ja nechapu co na nem tak mate. dyt to byla zruda!!!!!!! *16* *5* *9* -
Re: Jordan sa priznal že klamal o Michaelovi
nj to bylo jasný..že ty děcka rodiče přinutili lhát..proč si nevydělat tímto způsobem pár milionů co? *16* ..svině to jsou nic jinýho..Michael byl úžasnej člověk, a jen bulvár a takovýhle závistivý lidi z něj udělali zrůdu... *8* -
Re: Re: Dokument
Znám lidi. Chlap je černej a ženská bílá. Mají malou holčičku a ta je BÍLÁ!!!! A ona ho s nikým nepodvedla!!!!!!§ -
sbírka
Mám k dispozici nějaké materiály z časopisů. A je tam i kalendář na r. 99. Je to spíš staršího data. Nevím přesně, co tam vše je, ale chtěla bych to věnovat fanouškovi. Pokud má někdo zájem ať napíše vzkaz a domluvím se. Je mi jedno komu to dám, spíš mám takovou podmínku, že bych to někomu předala, než posílala poštou, to se mi moc nechce. Je zájem? -
Re: Re: Re: Re: ŠUP TAM S NIM
HAHAHA mr_raperr si srandovni parchante voe kez by tu byl a vydelto kkt vymrdanej poslouchej si ty tvoje dechovky kkt vymrdanej.Voe az ty zemres curaku tak taky ti budem nadavat kkt *9* *9* -
dokument
http://www.stream.cz/video/322038-d okument-o-michaelu-jacksonovi
Tady z toho dokumentu je hrozně moc poznat jakej Michael byl..kdo ho neviděl, ať ho nesoudí..každej herec, zpěvák či jinej mediálně známej člověk se chová jinak na veřejnosti a jinak v soukromí.. byl hodně psychicky labilní a to se ukázalo až tímto dokumentem..na veřejnosti vždycky vystupoval jako borec, každej ho obdivoval..tancoval ořed milionama lidí a když měl tancovat před jednou kamerou a týpkem co s ním točil dokument styděl se.. podívejte se kde skládal hudbu.. jakej byl.. a pak tu něco pište..protože žádnej fanoušek nemůže vědět jakej byl, dokud se nepodívá na tenhle dokument.. -
Jordan sa priznal že klamal o Michaelovi
Na jednej americkej stránke sa píše že Jordan Chandler ktorý Michaela obvinil zo zneužitia sa priznal že klamal !!!!!!! tu je odkaz : http://www.makli.com/jordan-chandle r-admits-he-lied-about-michael-jack son/
Ten hnusný parchant ani nemal odvahu to priznať kým Mike ešte žil *16* *16* -
Michael Jackson
*13* *13* *9* *9* *9* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *4* *4* *4* *10* *10* *5* *9* *9* Michael Jackson
ZBOHEM Naš idole,Majki-- * *14* *14* *14* *14* *14* *
_______________________________ -
Michael Jackson
Michael Jackson
nejjjjjjjjjjjjjjjj
zpěv -
Ďalšie nádherné videá
http://www.youtube.com/watch?v=THG8 R97Ewgs&feature=response_watch
h ttp://www.youtube.com/watch?v=Ge-ZT Z9VZMo&feature=response_watch
= -
Re: Re: Re: Ahoj
Ahoj, hele díky eliska je blbec největšího stupně, díky, že ses zastala mě i mé mamky, možná si mamka myslí, že je majký pedofil, ale to NIKDO NEVÍ, JEN ON SÁM. A náhodou je to super ženská!!!!Lepší neznám!!!! *3* -
Krásne video
http://www.youtube.com/watch?v=Y7Lx YYnT1pk
*4* *14*