Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kacenka33

Re: FUCK OFF MAJKL

jdi do háje....je vidět že ty si ničeho nevážíš...Michael byl úžasnej a ty mu jenom závidíš a nesaháš mu ani po kotníky! tak jdi do háje s těma tvejma kecama a jdi buzerovat někoho jinýho!
  • FUCK OFF MAJKL

vy vsichni chcipaci,co tady brecite za toho buzeranta majkla jste pekny dementi. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • dostal mě

Nikdy jsem nebyla skalní fanoušek M.J., ale teď si vždy na chvíli sednu k PC a sleduji jeho koncerty a klipy. Dostává mě jako tanečník, kdy s plným nasazením zpívá a jen tak mimochodem vystřihne figuru, při které by se každý druhý přinejmenším zabil. A dostává mě jako zpěvák. Teď jsem sledovala záznam z koncertu, kde zpíval Will you be There? No lidi já se úplně rozbrečela. Pokud vnímáte slova, která zpívá, tak to nikoho nemůže nechat v klidu.
    Díky Bohu za Michaelovy písničky a odkaz, někteří na něho naházeli tuny špíny, ale myslím, že v mnohém byl sám obětí. Kdo vnímá jeho plachost a citlivost, nemůže věřit ničemu z toho, co si vymyslel a vymýšlí bulvár.
  • Re: chudák

Pravda pravda..na Michaela byl vyvíjený strašný tlak..ostatně jako na všechny ostatní celebrity byl nenáviděný a milovaný zárověn je to hodně náročné na psychiku..být slavný..ale byl bojovník
  • Re: frf

no že by se nějak moc spolčoval nebo měl hodně kamaradu, ve svem dětství s tim měl problemy, ale pravě proto že se musel plně věnovat hudbě
  • Re: Dotaz

tak ja sem ho nikdy s cigaretou neviděl, ale tak třeba to někdy taky zkusil *4*
  • Re: Re: debil!!

přesně tak *4*
  • Re: debil!!

dovoluji si tohle komentovat, jestli tady řikaš něco o plastice, ma ji dneska kde kdo a pokud jde o celebrity tak ty jsou ve většině připadu přimo z plasteliny. Michael Jackson přiznal jen plastiku nosu a zrovna u něj ja nemam duvod tomu nevěřit *13*
  • Re: Re: debil!!

na Václavák? *1* vždyt by ho tam ukamenovali *1*
  • Re: Re: :-(

asi tak nějak *10*
  • KING OF POP

MICHAEL JACKSON IS THE KING OF POP *3* *3* *3* *3*
  • MUSICMAKER

hudba, tanec, koncerty, videoklipy, na svou dobu na tak vysoké a qalitní úrovni, kterou dnešní "umělci" nezvládaji a pokud ano, naučili se to pravě od něj! *5* *3* MICHAEL JACKSON IS THE KING OF POP to mu už nikdo nevezme i když je chudák po smrti *9*
  • Dr. MJ

MICHAEL JACKSON IS THE KING OF POP *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Re: dc

Ty jo, už to nehul ! *3*
  • Král

...král je mrtev, ať žije král. Nechme ho už spát ! Že byl ve své době špička, je věc neoddiskutovatelná.To, co v hudbě a tanci předváděl je úžasné. A po tom, co dělal v soukromí nám fakt nic není. Jaký byl, jak se choval a vůbec, vědí jen lidé z jeho okolí a ne tisíce lidí, kteří si přečtou kdejakou "jobovku" v bulváru. Mějte se
  • vendy

michael byl supr milovala jsem ho a jeho pisne tez jsem moc smutna ze uz neni je mi smutno kazdy vecer posloucham jeho pisne dekuju jen jemu *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13*
  • wwww

Nádherný je Earth Song

*14* *14* *15* *15* !!!
  • wwww

Re: :-(

neunesl už svou slávu a nasazení! Bohužel se předávkoval! *10* *8*
  • wwww

Trochu rozpačitý dokument..

..je sice fajn že ten dokument existuje,ale bohužel působí dost negativně! Ať už moderátorem,depresivním dětstvím,které neměl atd.Radši sledujte jenom jeho videoklipy a uchovejte si na něj vzpomínku jenom z nich! Neřešte jeho soukromí ani vzhled,ale sledujte jeho geniální hudbu! *14* *14* A tanec! *15*
  • Nejvíc se mi líbí jeho píseň Black or White!

Nejvíc se mi líbí jeho píseň Black or White!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit