-
original
Zdravím všechny fanoušky, Mike má po celém světě mnoho napodobovatelu a někteří jsou opravdu dobří ale on byl prostě jedinečny a vždycky bude, jeho pisně budou znit všede a jestě hodně dlouho, svět přišel a další hvězdu ale ta jeho bude zařit dál odpočivej v pokoji -
Re: michael jackson
jak si tím můžeš bejt tak jistá, ty jsi s ním žila ? *7* -
Re: debil!!
Ty chudinko !!!Znám spoustu lidí co by ti za tohle uřízly hlavu...Běž do pr.... a pust si k tomu Evu Vaška...Trubkoooo *9* -
Forever Michael
Mike byl největší zpěvák všech dob!Nikdo jinej mu nesahal ani po paty!Byl to hudební Bůh !!! ¨KING OF THE POP¨ !!! *4* -
...
Michael byl člověk co nádherně zpíval, tančil ale navíc ještě miloval svoje fanoušky.. to místečko tady na tý planetě co patřilo jemu už nikdo jiný mít nebude.. protože on byl jedinečný :( -
M J:
M.J:
Všem fanouškum tohoto zpěvaka M.J. přeju
Upřimnou SouStrat-------------------
. je ho faninka.obdivovatelka.......
Nicks X *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: plsky otpovidejte poat mi to nak neni jasny
s kůží měl problémy už dávno!!! Začal se rozpadat!!!! Ale jinak to byla zástava srdce!!!!!! -
MTV
Na hudebním kanále MTV připravili n Michaelovu počest show z názvem We will never forget(Nikdy nezapomeneme). Celou dobu běží jen jeho songy!!!! Bombový!!!! -
Michael
Michael byl úžasný zpěvák, ale jako černoch vypadal líp!!!! Když se dostal k prachům, tak už to bylo. Jo, a zemřel po půlnoci, tedy 26.6., a klasicky se mu zastavilo srdce už při převozu, příčina smrti je prozatím neznámá a neprokázala ji ani pitva. Takže žádný lékař ho nezabil, jak se píše v novinkách!!!!!! A hrozný je, že zemřel v den, kdy jsem končila devítku na základce. Je to fakt chudák. a zrovna příští měsíc měl mít turné, které se vyprodalo snad rychleji než to Madonino!!!! -
Chudáček
Dyt já ho měla ráda a já nechtěla aby umřel ale proč byl nej ! a pořád jenom brečíme s kamarádkou achjo *16* *16* -
Re: ..,.,,...
Michael byl skvely zpevak..mel uzasny hlas..bude nam vsem chybet -
Re: ŠUP TAM S NIM
Ty sráááči stát přede mnou tk ti tk n akopu prdel, žes to ještě neviděl...ten kdo si otevře držku na Michaela tk u mě skončil...mrtvejmuž, hotovo...nikdo nebude srát na hlavu legendě!!! MEGASTAR nwm co poslouchas ale ver tomu ze dyby si mel tu moznost se jich zeptat kde se ti tvy zpevaci (kapela) inspirovali, tk ti reknou ze vzesli z napadu MICHAELA JACKSONA !!! a oni sami ho uznavají !!! *16* *16* *5* -
evusik5
on byl vždycky ten nej ve světě popu.. a myslím si, že se na něho nikdy nezapomene... jeho písničky se budou poslouchat dál... nikdy na něho nezapomenu... -
Michael Jackson
Michael byl opravdu úžasnej zpěvák a tanečník!Je sice pravda, že jsem nebyla nějaká moc velká fanynka, ale některý jeho písničky opravdu miluju!Byl to prostě borec!!!
WE LOVE YOU FOREVER!
*9* *9* -
CHUDAK
JEDNOU TO MUSELO PRIJIT ALE PROC TEDKA ALE NASTESTI VYJDE ASPON POSMRTNE CD ANI NEVITE JAK SME HO S KAMOSKOU OPLAKALI DOUFAM ZE SE MAS UZ DOBRE MAJKLE HO NIKDO NEMUZE NAHRADIT MEJ SE DOBRE A PRO JANET PERJI PRIJEMNOU SOUSTRAST -
I Love you Forever :-(
Michael byj a vždycky bude nejlepší zpěvák navěky!I love you Forever.On chtěl udělat obří Comeback a já na něj chtěla jít když jsem se ráno dozvěděla tu zprávu tak se zpustila hora slz a k tomu brečím pořád myslím že jsme ztratili legendu.Nikdy ho nikdo nenahradí to ON ukázal světu co je to POP.Bohužel kritici stále jsou.Jako nesmějte se ale je mi 12 ale vyrůstala jsem na něm a tahle rána mně velice zasáhla.Upřímná soustrast a MJ Rest in peace and We Love you! -
Re: Re: <3 MAjkl
taky dekuju on mel bozi hlas a charakter milovali ho snad vsichni -
Re: debil!!
Samozřejmě, že každý má svůj názor...JDI SI HO ALE PROSAZOVAT JINDE TY UBOŽAČKO A OSTATNÍ UBOŽÁCI! TO CO DOKÁZAL ON, TO NEDOKÁZAL SKORO NIKDO! ZKUS TŘEBA MĚSÍČNÍ CHŮZI A NÁKLON,TY BUDIŽKNIČEMU! A KOMU SE TO NELÍBÍ AŤ SI VÍŠCO POLÍBÍ!
MJ JE NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉJ!!!!!!!!!!!! *10* *16* -
Re: <3 MAjkl
Díky. -
smutný
Ani nevíš, jak jsme smutní. Ale v našich srdcích jsi napořád! Jak tady píšou všichni a říká si pro sebe celý svět:
WE LOVE YOU FOREVER!!! *9*