Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BUH

BUH AT AT TE PRIME DO SVEHO KRALOVSTVI.ŽIL SI ŽIVOT JAKY TI BYL DAN . DIKY ZA TEBE
  • _viane_

Re: Dakt je mrtvy?

Jo jasně, je to vtip /ironie/. Z tahovýhle vážných věcí se dělá sranda běžně. Přístě si po sobě aspoň zkontroluj pravopis, protože na ty chyby se nedá koukat!
  • a.n.c.a.

Re: Re: Michael

presne a taky tanecnik!...zrovna planoval comeback =(
  • m

tet vali hip hop kramp a tak jo ale ty si valil moc dobře si borec i pesto všechno o.d.p
  • _viane_

Budeš nám chybět !!

Michael byl, je a bude legenda. Možná že on odešel, ale jeho písničky budou věčné a nezapomene se na něj. Já nezapomenu! Je to tak zvláštní koukáte se na jeho fotku a víte že už nikdy neotevře oči a jeho srdce už nikdy nebude tlouct. Budeš nám chybět. Odpočívej v pokoji, Michaele - jednou se tam nahoře všichni potkáme .
  • Re: Re: Re: Re: Re: NEVÍM,NEVÍM

To je policajtem najednou v Americe i Anglii? A proto ví, že byl v base? To toho stíhá asi dost. Ach jak dětinské, broučku. Kolik ti je?
  • 9margaret9

Re: Michael

Tak to je přesné. Já jsem nikdy nebyla moc jeho fanouškem, ale písničky jsem poslouchala. Pravda je ale to, že mi všechno začíná docházet až teď. Když se nad tím zamyslím, tak musím uznat, že lepší popový zpěvák se dlouho nenajde. Michael je legenda s velkým L. Je to škoda......
  • supermonika

R.I.P.

jo nas kral popu zemrel.on byl velmi zajimawej byl cernoch,beloch i zena.odpocivej v pokoji a smekam!!!!!!!!!
  • Re: R.I.P

už 12 a R.I.P je česky O.V.P-čili,odpočívej v pokoji neboli míru,anglicky řečeno *1*
  • veronickaa

Je mi ho líto

Byl to ten nej zpěvák popu,prostě king of pop,jeho písničky budou věčné.Odpočívej v pokoji..
  • veronickaa

Re: IKONA

Ano,naprosto s tebou sohlasím,nechápu tu ostatní lidi,kteří ho urážejí..
  • veronickaa

Re: ...

Mohl by si k němu mít aspon trochu ucty když už je po smrti.. *9*
  • Michael

Michael byl můj idol,když jsem byla malá.Je mi ho docela líto.Uvědomuju si až po jeho smrti,že to byl fakt legenda celého světa..prostě má moji veškerou úctu!
  • bohuslavka

...

Michael, byl to rozpadající se kus plastu... když se někdo narodí jako černý chlap... tak má i tak umřít a né jako napodobenina bílý ženy!
  • ...

michael jackson je proste nesmrtelenj.. legenda
  • Re: R.I.P.

no jo zivot je kratky *1* *1* *1*
  • fortturp

...

Bezvadný zpěvák..vždycky sem se ho snažila napodobovat a poslouchla ho.
    Mrzí mě ale to že se snažil být bělochem..umpřímně řečeno trochu mě to sklamalo a možná mu to zkrátilo jeho život! Ale přesto je skvělej *14*
  • maryscha

Re: ŠUP TAM S NIM

HAHAHA!! Mr raper!!!Fakt ubožák...TRAPÁK.. *9* *9* *9* *8*
  • maryscha

Je ho škoda!!! :-(

Je ho fakt škoda! Pořád tomu nemůžu uvěřit... sice jsem ho moc neposlouchala ,ale v poslední době se mi jeho písničky začaly líbit.Pro svoji slávu udělal všechno!Změnil si obličej aby nikdo nepoznal že je černoch...je ho fakt škoda :-( :-( :-( byl to fantastický umělec. *9* *9* *9* *9*
  • zanesskaaaa

R.I.P

nikdy jsem nebyla mega moc velká fanynka.. ale měla jsem ho ráda *9* ... ale každej jednou zemře... ale je pravda že ti kdo se k němu nikdy nehlásili tak teďkon jim hrozně chybí a všichni to hrooozně moc řeší.. ale že na moravě zemřelo nějakejch 11 lidí to nikoho nezajmá*15*.. a může mi konečně někdo říct co je to to R.I.P bo jak se to píše?? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit