Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ......majky

Nice song! right and best pisen from Jacksna is Earth song!
  • Re: jooooooooooo!!!

12leta čupka *16*

kdo si myslíš že si jak by ti asi bylo kdyby se nekdo radoval z tvy smrti to nasvědčuje tomu jak si vypatlana ten tvuj komentar sou jenom blbi kecy *8* *8*
  • opravte v zivotopise datum smrti...

opravte si prosim:
    Ve čtvrtek 25.9.2009 v 13:28 ho sanitka převezla do nemocnice v hlubokém kómatu....na 25.6.2009....diky
  • Tereza

Re: jooooooooooo!!!

Ty si ale chudinka vid!!!!! *8* Měla by ses nejdřív podívat sama sebe a NAUČIT SE PSÁT!!!!Než vůbec začneš mít takový blbý keci!!!!Nerozumíš tomu,tak co sem vůbec lezeš!Jediná troska seš tady TY!!! *10* *8* ...Uděláš nejlíp když se pujdeš dívat na pohádky!!! *16* *8*
  • veronickaa

Odpočívej v pokoji Miki

Je mi tak líto,že musel odejít tak brzy,je to KRÁL POPU, a tím taky zůstane,myslím ,že na něj budeme jeste dlouho vzpomínat..
  • veronickaa

Jsi ..

Z tý hoky,která tady pořád píše tak ohavný komentáře je mi fakt k pláči..Uvědomuješ si vůbec co říkáš?Chudáci tvoji rodiče,jak si tě vychovali takovou tě mají..Takže asi moc dobře nn.. *13*
  • Re: ...

jj byl proste nej!!!! kdyby nemel ty plastyky tak by vypadal dobre ale je to jedno byl proste moc dobrej a to je vse budez zit i dal michaeli *9*
  • veronickaa

Re: jooooooooooo!!!

Máš asi dost velký problém sama se sebou,jsi ubohá pubertacka..je mi tě líto..

ty čubko chcípni ty *10*
  • aliss67

.....R.I.P.....

Brečím pořád celou noc,
    chybíš nám tu strašně moc.
    To jen ty svým úsměvem,
    zlepšil si všem celý den.

Teď už to tak ale není,
    od teďka se všechno mění.
    A teď když už tady nejsi,
    začali být minuty delší.

Už se nikdy nevrátíš,
    ale na to ty už nemyslíš.
    *4* *9*
  • aliss67

......majky

To nemůže být pravda,
    to snad je jen zlý sen.
    Nemůžeš jen tak odejít
    a nedat nám sbohem.

Srdéčko bolavé,
    teď už si našlo klid.
    Pročpak jsi nezůstal,
    s námi tu déle žít?

Nevzlétnou holoubci,
    dvorek jich plný byl,
    odešel hospodář,
    který pro práci žil.

Smutno je bez tebe,
    tvá láska chybí nám.
    Kdo nás dnes pohladí,
    kdo řekne, rád vás mám?

*4*
  • lucka.prokopova

PROČ??

nemusela jsme ho ale jako mne je ho opravdu líto *9* byl hodně mladý :(a jako hlas měl hezký..byl a bude KRÁLEM POPU!!!! *3* *3*
  • Re: MICHAEL FOREVER

Skoro Nikdo netušíte jak těžký je být taková mega světová super star..myslíte si že si jenom užívaj a jejich zivot je jedna velká párty a o hodně lehčí než ten váš..zasraně se mýlíte!!Všichni kdo si to myslí!!!tenhle život je 100x težší než ten váš!!!
    Tyto slavné celebrity zažijí tolik samoty,depresí,je na ně vyvíjený neskutečný nátlak,musí zůstat sami sebou,ze všech stran cítí závist,nemají opravdové přátelé,cítí agresi zlobu..musí být neskutečně silní a musí vše brát s nadhledem všechny ty sračky co jim kdo říká protože kdyby ne tak je lidi roztrhají na sračky!!!!!!
    stáhnou je úplně dolů!!
    Jednou k nim přijde fanoušek nalepí se na ně chováse úplně jako šílenec pusinkuje,objímá..atd.a hned na to přijde nějaká svině a chce vám dát do držky že jste strašnej čurák a nic neumíte zpíváte na playback a ste uplná nula,představte si to že jste to vy ten zpěvák..a že se vám děje tohle..připadáte si jako z jiného světa,máte max.pár blízkých osob,a když nebudete silní tak okamžitě podlehnete těmhle sráčským kecům o vás a to vás úplně zahubí..celebrity se schovávají před lidmi protože oni by hned měly potřebu jim ukázat že jsou "nic"..a at si moc nemyslí..atd...jenom si tohle všechno skuste představit..
    a jak se cítíte?
    Někdo to zvládne druhý zase ne..Mike bral léky a žil prostě mimo..byl sám!!
  • Michael Jackson

Když se řeklo Michael Jackson tak si většina lidí představila rozpadající trosku! Ale nejhroší je že až po jeho smrti si lidé uvědomili, že už nikdy nevistoupí, nezaspívá! To musí člověk umřít aby ho lidé uznávali! Každý ví kdo je Michael Jackson každý znal jeho jméno ale potom co uřel si uvědomil, že se už nikdy nenajde taneční a zpěvák jako on! naše děti vnuci i vnučku už ho nebudou znát ale od toho sme tu my! Aby se nikdy nezapomělo na Krále popu!Michael Jackson mohl klidně umřít ale joho písničky budou žít dál!!Vsadím se, že i za 50 let všichni vědět kdo to byl Michael Jackson ikdyž ho budou znát jako rozpadajícího se muže budou vědět kdo to je! a to je to hlavní! Budeš žít navždy Michaeli! *4*
  • Michael Jackson

Když se řeklo Michael Jackson tak si většina lidí představila rozpadající trosku! Ale nejhroší je že až po jeho smrti si lidé uvědomili, že už nikdy nevistoupí, nezaspívá! To musí člověk umřít aby ho lidé uznávali! Každý ví kdo je Michael Jackson každý znal jeho jméno ale potom co uřel si uvědomil, že se už nikdy nenajde taneční a zpěvák jako on! naše děti vnuci i vnučku už ho nebudou znát ale od toho sme tu mi! Aby se nikdy nezapomělo na Krále popu!Michael Jackson mohl klidně umřít ale joho písničky budou žít dál!!Vsadím se, že i za 50 let všichni vědět kdo to byl Michael Jackson ikdyž ho budou znát jako rozpadajícího se muže budou vědět kdo to je! a to je to hlavní! Budeš žít navždy Michaeli! *4*
  • Re: debil!!

Debile že se nestydíš.Zdá se mi, že akorát závidíš!Podle mě byl nejlepší.Nikdo jiný to co ON nedokázal!Takže se nad sebou zamysli
  • Re: Re: Re: jooooooooooo!!!

Já MJ taky nijak nežeru, ale uznávám ho. koukla jsem na tvoje idoly, co udáváš na profilu. Jsem zvědava, kdo o nich bude něco vědět za 20 let, protože já je neznám ani teď. A není to, že se nezajímám, protože o MJ jsem se taky nezajímala, ale nešlo ho neznat!!!

Proboha víš ty vůbec co tady píšeš????jak si dovolíš tohle vypustit z tý tvý držky a psát to sem???Jak myslíš,že by bylo tobě kdyby se to stalo někomu z tvých blízkých,hmm?Taky by ti nikdo neříkal takových hnus jako ty a ještě kdyby sis to nechala pro sebe,ale napišeš to sem,kde to vídí tolik lidí!!!!!!!Kéž by tohle potkalo i tebe,chudák tvý rodiče kéžby viděli co tady píšeš by asi koukali jakého to mají parchanta!!!fůůůůůůu STYĎ SE!!!!

ty buzerante...alebo buzerantko...on je král popu..a ty niesi nič...on toho dokázal viac ako ty...tak sa uvedom *9* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit