Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ginecka

Michaele budeš nám tu chybět!

Michaele!! Budeš nám hrozně moc chybet! Byl to ten nejlepší zpěvák a nejlepší tanečník na celým světě! Ať si kdo říká co chce já se svýho názoru nevzdám a budu za ním pevně stát!Nějaká Miley Cyrus která má možná víc fanoušků a je navštěvovanější je nula(tím nechci nějak urážet její fanoušky).Nikdo toho nedokázal tak jako on.A to uznejte. Dřív,když Michael ještě žil,nebylo nikdy tolik novinek a příspěvků a tolik navštěvovaných stránek jako teď po jeho smrti.Lidi na jeho úmrtí doslova vydělávájí!! Je to nechutné a zároveň sobecké!! *10* *16*
  • Vysvobozeni?

Dobry den,
    ten clovek byl chudak, znicila ho media. Mozna bych si dovolil i rict, ze to pro neho bylo vysvobozeni. Uprnimne, jeho comeback je sice bezvadny napad, ale myslite si, ze by na to jeste fyzicky a psychicky stacil? Na 50 vystoupeni?
    Po tom jak ho znicila rodina ditete, ktera ho tahala po soudech, pricemz on jejich diteti zaplatil lecbu? Za to, ze nahrazoval detem, co on sam v detstvi nemel?
    Zkuste se zamyslet nad tim, proc koukate na senzacni nejmenovanou televizi, ktera je plna takovych nesmyslu jako se takhlo o Michaelovi a nepustite si radeji verejnopravni televizi, ktera se Vam snazi nabidnout objektivni nazor.
    "Americka nezavislost pro vsechny"
  • vananneh

Re: Re: jooooooooooo!!!

Jojo....Sem blbá a je mi u prdele jestli mi nadáváte *1* Ste mi akorát k smíchu:D:D:D:D *1* *1* *7* *3* *15* *15*
  • Michael

nevite nekdo, jak to bylo s tim jeho detstvim?
  • Jeho smrt- velká rána

MICHAEL JACKSON<3Slyším to jméno,jako tehdy,když jsem jako čtyřletá poskakovala v obýváku a najednou slyším v televizi jak se ozval jeho hlas,jeho pohyby,jeho HUDBA...táhlo mě to,roztančilo mě to,milovala jsem ho,už jako dítě... Zaryl se do mého srdce tak hluboce,že mne doprovázel v paměti doposud.Nikdy jsem na něj nedokázala zapomenout a už vubec ne na to,co ve mě vyvolala jeho hudba.Byl to krásný pocit<3Byl to někdo vyjímečný,tak osobitý,a tak SVŮJ.Originalitou sršel vždy a všude to samé laskavostí.Lidé ho milovali i nenáviděli..tak jako každého.Zapsal se do lidských srdcí nejen svým zpěvem ale také zjevem,stylem a krásnými skutky,které konal ne pro SEBE,ale pro DĚTI,protože jim chtěl vynahradit to,aby nepřišli o to,o co přišel on.Když jsem se ráno vzbudila a tuhle zprávu slyšela,zaskočilo mne to.A teď? Není dne,kdy bych si nepustila písničku pro jeho památku,všude kam příjdu, hrajou jeho písničky,všude se o něm mluví s úctou pro jeho památku.Byla to HVĚZDA,byla to OSOBNOST.Proč musel odejít?a s ním všechna to poziviní energie a silné charisma,neskutečný hlas?Snad Vy,kteří jste ho obvinovali a média,která ho pronásledovala ho vnitřně zabila... Čest jeho památce.. jednou ho znovu uslyšíme,jednou se s ním znovu setkáme,ale ne hned,ne hned... v příštím životě.Majkí děkujeme Ti nastotisíckrát !<3
  • b.e.t.u.l.i

Re: Michael by nechtěl zlobu

myslim ze mas pravdu.. Michael byl legenda a stale je.. na tak vyjimecny lidi se nezapomina.. :( dneska sem si porad poustela you are not alone a malem mi tekly slzy pri pomysleni no to, ze ta pisnicka uz neni pravdiva, protoze uz sem sama.. on tu neni :´(
  • xcornelia14

Uprimnou soustrast

Myslim ze by bylo slusne.. poprat rodine uprimnou soustrast.. a at z jeo deti.. vyroste alespon jeden.. taky tak dobre zpevak a tanecnik:)
  • zanesskaaaa

Re: Re: Re: jooooooooooo!!!

milé děvče úchyl se píše s Y a ne s I.. nauč se psát a až teprv pak sem něco piš.. je to hrozný že zemřel fakt hej.. a zrovna se to podělalo na našem rozlučáku.. nejdřív si udělá něco s nohou říďa pak kámoše musí operovat a najednou zemře Michael.. fakt hrůza *16*
  • Re: MIND IS THE MAGIC

zkus GOOGLE ty inteligentko *9*
  • Michael by nechtěl zlobu

Hodně jsem brečela, když jsem se to dověděla.Každý den si pouštím Michaelovo písničky a pročítám Moonwalk by MJ.A ted pročítám tuto diskusy.Je opravdu ohavné psát sem takové...no.Není to fér pro nás, kteří ho milujeme a budeme milovat po celý svůj život.Ale koukala jsem , že to psalo děcko.Nechte tyto děti at si říkají, co chtějí, ačkoli mě to také rve srdce.Jenže Michael měl děti moc rád.Věděl, že jsou tací, jak je jejich rodiče vedli.Mikovo přání bylo, a za to i bojoval, aby všechny děti na světě byly štastni.Ten, kdo jsem o MJ psal tak ošklivě si dnes opravdu může zpívat HAVE You seen my childhood?, protože asi žádné dětství nemá a žije jen v nenávisti.Já vím, že si ted o mě říkáte, že jsem blázen,ž ted bráním to dítě, co to psalo, ale jen přemýšlím, jak by tohle Michael viděl jeho očima, když by věděl, že to psalo dítě.Jsem hodně zmatená.Píšu se slzama v očích.Moc mi chybí.Gone to soon *9*
  • vasek333

ztrata...

skoda ze umrell..takovi clovek ma zit vecne..mel krasnej hlas..a krasny pisnicky..jen skoda ze ke konci si nechal tak hodne sahnout na telo divil jsem se urcite kazdej mi dosvedci ze jako cernej bi vypadal lip ...muj nazor..nezapomenem..pisnicky budu poslouchat i nadale.. *9* *9* *3* *9*
  • odešla legenda..

Byl a bude v našich srdích.Byl legendou...získal si lidi tím jaký byl...chtěl se lišit,chtěl být jedinečný..myslím,že tohle se mu povedlo.Nikdo už ho nenahradí,nikdo neumí show jakou dokázal udělat on,nikdo nemá tak jedinečný hlas.Tímhle se zapsal do srdcí lidí...Je vhodné mu vzdát slávu a čest.Lidé se mu smáli,pomlouvali ho?Budou ho špinit i dál po smrti,ale kdo ví jaký byl,myslím že většina byly pomluvy.Je to vzor,je to král,je to legenda žijící navěky!Budeš nám chybět =( Obdivujme ho,uctívejme ho...zaslouží si to <3 Teď jen aby to nechali napokoji a už na něho neházeli špínu
  • destiny-hope.cyrus

legenda

kolik lidí se ho snaží napodobit a nikdo neni jako on....ja říkam vynalezl vlastní styl je to král, král popu vždycky byl a bude tim, kdo uměl neskonale krásně tancovat<3___i když o nem kolovali hnusny veci a mel tolik plastik ja říkam NARODIL SE JAKO ORIGINÁL A JAKO ORIGINÁL ZEMŘEL...myslete si o nem co chcete ale sem už hnusný věci nepiště_-___on zůstává v nasích ♥ navždy <3
  • Re: jooooooooooo!!!

tak ted jsem zjistila,že jsi nějaké děcko!!!Běž se napít mlíka a nepleť se do debaty dospělých!!!!Spratku...asi jsi zakomplexovaná chudinka bez kamarádů,tak si to vylíváš tady.
  • Re: jooooooooooo!!!

ty idiote,cos dokázal ty?Máš IQ tykve,to je vidět z toho,jak se vyjadřuješ.
    Jsem jen ženská,ale nakopala bych ti nejradši prdel!!!!
  • martinkooooooo

MJ

On bol a vzdy bude SUPER *9*
    Je to naozaj velka strata pre nas *9*
  • janeinka

Re: michaeljackson

:D:D:D sorry ale souhlasim tady s kolegama... aspon tady nelzi, kdyz uz jsem v takovéto smutné situaci... *9*
  • Michael

Pořád tomu nemůžu uvěřit,že už tady není,ale pro ty,který ho měli rádi,bude stále žít ve vzpomínkách.Je mi to moc líto,ani se to popsat nedá.Jeho písničky byly,jsou a stále budou.Upřímnou soustrast jeho rodině *4* *4* *4*
  • janeinka

Ubohý Michael

Chudák Michael... nojo posledních pár let z něj byla troska a lidi se mu vesměs vysmívali... až ted po jeho smrti si všichni uvědomili jak byl jedinečný. Všimněte si například že v TOP osbnostech je na 2. místě... jeho desky se začnou prodávat víc a to je kvuli tomu že umřel.. No stojí to za to? Ztratili sme krále popu, proboha! *9* *9* *9* *9*
  • anukkyss

???

Jak vždycky všem stoupne popularyta když jsou mrtvý...
    A ani to není tím jaký byl jak se choval, je to jen protože umřel *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit